تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 39 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سری سوم(فوتبالی)

1-چرا اکثریت دوستان اعتقاد دارن طرفداران بارسایی پی سی ورد متعصب و انعطاف ناپذیرن هستن.در واقع مرغ شما چرا فقط یه پا داره؟

2- چرا در مصاحبه هایی فن در فن تقریبا هیچ بارسایی شرکت نکرد!شاید یک نفر یا دونفر فقط!؟
    جمله "مصاحبه آمپول نیست که درد داشته باشه"گواه این مدعاست(جمله رو دقیق یادم نیست اما از قول حسین بود)

3-نظرت درباره دفاع 3نفره پپ چیه؟هم عقیده با آرمان هستی یا نه؟شکست خورده یا موفق؟

4-نظرت درمورد طرح سرنگونی مانوئل چیه؟
    اینی که بازیکنان به سرپرستی فلان بازیکن موجبات اخراج این بنده خدا رو فراهم کردن.یحیی هم در ماجرا دخیل بود.

5-گفتی فوتبال هم بازی میکردی.احتمالا خاکی درسته؟برای بازی به اهواز هم اومدین؟

2. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به mohammad.asghari عزیز

سلام.

علیک سلام

1- به نظرت مسی شایسته 4 سال2012 بود؟؟چرا

بله
    چون از بقیه بهتر بازی کرد به همین سادگی
    حالا برای درک بهتر این جمله ساده باید خوب یا بهتر بازی کردن تعریف بشه
    که فکر میکنم به شکل خلاصه یعنی به بهترین شکل در خدمت تیم و استعداد خود بودن
    و مسی انصافا به بهترین شکل در خدمت تیم و استعداد خودشه

2-رونالدو باید چه کار کنه که خودشون برسونده به مسی

باید بهتر از اینی که هست بازی کنه
    چون رقابت رونالدو و مسی خیلی رسانه ای و برجسته شد الان اکثرا این دوتا رو بر اساس آمار فردیشون با هم مقایسه میکنن
    و رونالدو از این نظر عقبه
    ضمن اینکه رونالدو در طول یک سال باید یکنواخت بازی کنه و کمترین میزان افت رو داشته باشه

3-چرا مسی از سال2008 داره توپ طلا رو میره تا به امروز؟؟؟

چون بهتر بوده
    مسی توقف ناپذیر رشد کرده و رشد کرده
    برای بردن توپ طلا باید هر سال بهتر از فصل پیش باشی و مسی هم بدون هیچگونه افتی هر روز بهتر از روزهای قبلش بازی میکنه

4-چرا کریس تو سال 2007 توپ طلا رو برد؟؟؟

چون اون سال بهتر بود
    به نظر من کاملترین رونالدو رو در همون سال داشتیم
    رونالدو پاهای سریعتری داشت تکنیکهای ظریف و ریزتری اجرا میکرد
    اما با گذشت سالها و با حجیم شدن عظلاتش احساس میکنم کمی اون انعطاف و ظرافت حرکات در ساقهاش نیست
    رونالدوی اون سال خیلی فانتزی تر از رونالدوی فعلی بود
    عجیبه که رونالدو حتی اون موقع بهتر ضربه ایستگاهی میزد و این رو آمار هم ثابت میکنه
    پس اگر این رو بپذیریم میبینیم که رونالدو برای بردن توپ طلا در سال 2008 بهتر از 2007 بازی نکرد و ....
    این نظر منه

فعلا تا بعد بای

خوشحال شدم
    Last edited by گرافيكار; 09-01-2013 at 18:28.

4. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به yuseph (یوسف) عزیز

سری سوم(فوتبالی)

در خدمت این سریتم هستیم

1-چرا اکثریت دوستان اعتقاد دارن طرفداران بارسایی پی سی ورد متعصب و انعطاف ناپذیرن هستن.در واقع مرغ شما چرا فقط یه پا داره؟

سوالای فوتبالیتم حاشیه ایه
    به نظر من صرفا یک قضاوت اشتباهه
    یه نگاه فقط به کسایی که توی انجمن طرفدار بارسا هستن این رو ثابت میکنه
    وقتی تیم بارسا خوب بازی میکنه و این برای طرفدارای بارسا با توجه به کسب این تعداد جام در این سالها تبدیل به یک باور شده طبیعتا نوعی یکنواختی در نظر دوستان بارسایی دیده میشه و شاید به این خاطر باشه که تصور میشه مرغشون یک پا داره
    در صورتی که اگر نگاه کنی این مرغ به خاطر آرامش و شخصیتی که داره یک پاش رو برده بالا و روی یک پاش در حال استراحته
    من فکر میکنم طرفدارای بارسا جزء منطقی ترین کاربرهای این انجمن باشن
    البته بد و خوب توی طرفدارای هر تیمی هست که بارسا هم طبیعتا دچارش هست

2- چرا در مصاحبه هایی فن در فن تقریبا هیچ بارسایی شرکت نکرد!شاید یک نفر یا دونفر فقط!؟
    جمله "مصاحبه آمپول نیست که درد داشته باشه"گواه این مدعاست(جمله رو دقیق یادم نیست اما از قول حسین بود)

من یکی به خاطر شرایطی که خودت در سوال بالا توضیح داد و فضایی که بر علیه دوستان بارسایی در انجمن وجود داشت شرکت نکردم
    حسین دعوت کرد و من هم خیلی محترمانه گفتم اگر مایل بودی به عنوان طرفدار لیورپول حاضرم بحث کنم اما به عنوان طرفدار بارسا فضای انجمن رو مناسب راحت ابراز نظر کردن نمیبینم
    وگرنه آمپول که سهله، مصاحبه اگر میخ طویله هم باشه ما هراسی نداریم

3-نظرت درباره دفاع 3نفره پپ چیه؟هم عقیده با آرمان هستی یا نه؟شکست خورده یا موفق؟

به نظر من موفق بود
    پپ به دنبال راهکاری برای مبارزه با تیمهایی بود که با دفاع پرتعداد و متراکم بازی میکنن
    و به نظر من تعداد ایجاد موقعیت بارسا در مقابل این تیمها در فصل آخر حضور گواردیولا عالی بود
    ببین وقتی مسی پنالتی رو گل نکنه دیگه نمیشه از سیستم پپ ایراد گرفت
    و البته به نظر من یک واکنش طبیعی و منطقی هم بود به رقبای بارسا
    چون اونها همیشه بیشتر روی گل نخوردن تمرکز میکردن و طبیعی بود که پپ به این فکر بیفته که یک دفاع از جایی که رقیب کمتر حضور داره کم کنه و یه نفر به جایی اضافه کنه که نفرات حریف بیشترن

اما
    من کلا با اینکه بگیم دفاع سه نفره مشکل دارم
    چون مطمئنم در این سیستم و البته با توجه به چیزی که پپ در سال آخرش استفاده کرد، صرفا سه مدافع نداشت
    در واقع این تیم مدافعین ثابت مشخصی نداشت
    ماسکرانو باید هم دفاع میانی میشد هم هافبک دفاعی هم گاهی مدافع کنار

به نظر من پپ در سالهای نخستینش جا به جایی رو در ساختار هجومی تیم نهادینه کرد تا جایی که عملا بدون مهاجم خاصی بازی کرد
    و در فصل آخرش قصد داشت این جا به جایی «بازیکن» یا بهتره بگیم «فضا» رو به ساختار دفاعیش هم بیاره
    البته تمام تغییرات در ساختار دفاعی در بارسا به خاطر بهتر شدن ساختار هجومی تیم بود

4-نظرت درمورد طرح سرنگونی مانوئل چیه؟
    اینی که بازیکنان به سرپرستی فلان بازیکن موجبات اخراج این بنده خدا رو فراهم کردن.یحیی هم در ماجرا دخیل بود.

یحیی شخصیت اخلاق محوری داره و فکر نمیکنم اهل زیر آبی رفتن باشه
    به نظر من این خود بازیکنا بودن که نتونستن با مانوئل کنار بیان و یحیی هم طبیعتا پیشنهاد سرمربیگری در پرسپولیس رو رد نکرد
    کلا این بزرگترین آفت فوتبال ماست که بازیکنا وجدان کاری ندارن چون کلا حرفه ای نیستن

5-گفتی فوتبال هم بازی میکردی.احتمالا خاکی درسته؟برای بازی به اهواز هم اومدین؟

آره زمین خاکی
    نه اهواز نیومدم
    بعد از حدودا 20 سالگی دیگه نتونستم به خاطر درسام ادامه بدم
    البته کلا در سطح محلات و دبیرستان بازی میکردیم
    هیچ وقت فینال جام دبیرستانها بین دبیرستان مطهری و دانش رو فراموش نمیکنم
    ما توی دانش بودیم یعنی توی دبیرستان دانش
    روی سکوهای ورزشگاه کیپ تا کیپ تماشاگر نشسته بود سوزن مینداختی روی صد نفر میفتاد(به سبک شفیع بخونید)

خلاصه خیلی خوب بازی کردیم و فوق العاده بودیم و در نهایت باختیم
    اما من دومین آقای گل شدم با 8 گل زده و یه جام کوچولو هم از دست امام جمعه محترم شهر گرفتیم که سالها با افتخار به جای تاقچه میزدمش روی سینم
    باور کن حتی توی مراسم خواستگاری هم با افتخار از اون دوران برای پدر خانمم حرف زدم
    جالبه که هیچ وقت مثل اون سال جام دبیرستانها جدی گرفته نشد
    فرماندار و شهردار و امام جمعه رئیس آموزش پرورش همه اومده بودن

چه غمی میاد سراغم وقتی یاد اون دوران میفتم...

6. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزیز

1-چرا بارسلونا...؟
    2-تا حالا سیستم 3-5-2 رو بررسی کردی؟ نقاط قوت و نقاط ضعف؟
    3- به نظرت سیستم 4-2-3-1 با سیستم 4-2-1-3 فرقی میکنه؟ یا صرفا برای خر کردن مردمه؟ ( اشاره به صحبت های کارلوس کیروش قبل از بازی با ازبکستان)
    4-به نظرت حق دنی آلوز و پیکهو مارسلو و ژاوی تو لیست 11 بازیکن برتر بود؟ بهتر نبود جای ژاوی پیرلو رو قرار میدادند ، جای آلوز فیلیپ لام و جای مارسلو ، آلبا (یا کوانترائو با توجه به درخشش که تو یورو داشت) و جای پیکه ....؟ و سیستم رو به 4-3-1-2 تغییر مدادند و جای فالکائو مسوت اوزیل بهترین پاسور سال 2012 قرار میگرفت؟
    5-اگه میتونستی یک بازیکن رو از هر تیمی به باراس بیاری اون کدوم بود؟ ( به جزء کاسیاس )

8. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سلام علیرضای عزیز
    خوبی؟
    اواتار قابلی نداره
    این اواتاری که شما دارید سومین اواتار شماست دوتا اواتار دیگتون چی بوده؟
    اهل فیلم دیدن و سینما رفتن هستید؟(یادم نمیاد پستی از شما را در انجمن فیلم دیده باشم)
    اخرین باری که سینما رفتید کی بود؟البته فکر کنم الان دیگه با داشتن بچه شرایط رفتن به سینما سخت شده
    بهترین فیلمی که دیدید چی بوده؟(هم ایرانی هم خارجی)
    از کدوم بازیگر و کارگردان بیشتر خوشتون میاد؟
    به نظرتون وظیفه یک فیلم مطرح کردن مشکلات جامعه است؟ایا باید درمانی هم ارائه بده یا نه؟
    اهل بازیهای کامپیوتری بخصوص فوتبال هستید؟اگر بله بیشتر کدوم تیم رو انتخاب میکنید برای بازی؟
    سوال برای پرسیدن زیاد بود ولی نمیدونم چرا فراموش کردم.انشااله سری بعد میپرسم

10. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به
    D3vil_A (آرمان گرامی) اگر اشتباه نکنم

سلام خدمت شما دوست عزیز

سلام خدمت دوست گرانقدرم

1-چرا بارسلونا...؟

وقتی زمان گرایش به یک تیم در ایام کودکی باشه دلایل هم کودکانه میشن
    من واقعا از رنگ لباسش خوشم میومد از چهره کرایف هم واقعا لذت میبردم چشماش یه برق خاصی داشت البته اصلا از آبنبات معروفش چیزی نمیگم
    ولی بعدها بزرگتر که شدم دلایلم قدرتمندتر شدن و در کنارش شکل بازی این تیم و تاریخچه خاصش بیشتر منو به خودش جذب کرد

2-تا حالا سیستم 3-5-2 رو بررسی کردی؟ نقاط قوت و نقاط ضعف؟

سیستم جناب علیفر ببخشید همون 3.5.2 مشخص ترین ضعفش همون خالی موندن پشت پیستونها که البته تلاش برای رفع اون در جریان یک بازی خودش منجر به ایجاد فضاهای خالی دیگه ای در سایر نقاط تیم میشد
    مثلا اگر دفاع کنار تصمیم میگرفت پشت پیستون رو پر کنه فاصلش با مدافع میانی بیشتر میشد و...
    در واقع تقسیم نفرات در این سیستم ایرادات زیادی داشت و پوشش یکنواختی روی تمام نقاط زمین نداشت
    به ویژه اینکه من واقعا داشتن دو مهاجم ثابت رو درک نمیکنم
    در مقابل سیستمهای امروزی من نقطه قوت خاصی توش نمیبینم چون نقطه قوت یک تعریف مشخص داره
    نقطه قوت زمانی حقیقی میشه که برای تیم در جای دیگه ای نقطه ضعفی شکل نگیره
    شاید شما بودن 5 بازیکن در میانه میدان یا دو مهاجم ثابت رو نقطه قوت بدونید اما وقتی همین تقسیم عددی خودش باعث ایجاد نقاط ضعف دیگه ای میشه طبیعتا این نقاط قوت حقیقی نیستن
    شاید بگی با این تفسیر پس اکثر سیستمها به خاطر نقاط ضعفشون دیگه عملا نقاط قوتی ندارن
    من هم پاسخم اینه که به همین خاطره که آرایشهای عددی در حال منسوخ شدن هستن

اجازه بده یه توضیح کلی بدم
    من فکر میکنم سیستمها همیشه بر اساس نیروی جسمانی و سرعت فوتبال در هر عصری انتخاب یا دچار دگردیسی میشده
    وقتی سرعت فوتبال کم بود شما باید در تمام نقاط زمین بازیکن به اندازه کافی داشته باشین
    در چنین فوتبالی موقع چیدمان به این نتیجه میرسن که برای گرفتن میدون باید تعداد نفرات بیشتری در مرکز زمین داشته باشیم یا مثلا در خط حمله یک بازیکن برای استفاده از موقعیتها کمه
    یا اینکه سه دفاع برای ایستادن در مقابل یک ساختار هجومی با اون سرعت کافیه
    اما وقتی سرعت فوتبال بالاتر رفت کم کم فضاهای خالی و معایب سیستمهای قبلی بیشتر مشخص شد
    کم کم مشخص شد بودن دو مهاجم ثابت و شرکت نکردنشون در دفاع تیمی برای یک تیم مشکل ایجاد میکنه
    حالا یه مهاجم میخواستیم که توان بازی همزمان در خط هافبک رو هم داشته باشه به دفاع تیمی هم کمک کنه
    به همین ترتیب در سایر نقاط زمین تغییرات بر اساس سرعت فوتبال صورت گرفت
    سیستم 3.5.2 قطعا دیگه قابل اجرا نبود و هر تغییری که در اون سیستم داده میشد به طور کل ماهیت اون سیستم از دست میرفت
    به همین خاطر هر روز آرایش عددی تازه ای پیدا شد
    که من دلیلش رو فقط و فقط این میدونم که آرایش عددی کم کم داره اصالت خودش رو از دست میده و به جاش شرح وظایف بازیکنا اصل میشه
    آرایش عددی تا قبل از سوت آغاز بازی پابرجاست و بلافاصله پس از اون این شرح وظایفه که جایگاه اصلی بازیکنا رو در زمین مشخص میکنه

ممکنه در آرایش عددی آلوز دفاع راست باشه اما وقتی نمودار حرکتی این بازیکن در 90 دقیقه رو میبینیم مشخص میشه که آلوز بیشتر یک وینگر یا در نهایت یک هافبک لب خط هست تا یک مدافع کنار
    در آرایش عددی رونالدو وینگر سمت چپ هست اما در اکثر بازیها نمودار حرکتی مشخص میکنه رونالدو در 90 درصد مواقع جلوترین بازیکن رئاله

در واقع فوتبال روز به روز داره بیشتر خودش رو به ذهنیت مربیها نزدیک میکنه در فوتبالی که بر اساس آرایش عددی بود 80 درصد کار مربیها تا قبل از شروع بازی بود
    اما وقتی اساس سیستم یک تیم بر اساس شرح وظایف و «فضا» به جای «پست» باشه تیم در طول نود دقیقه داره بر اساس وظایفی که بر عهدش گذاشته شده بازی میکنه

شاید بگی پست همون وظیفس
    اما من فکر میکنم پست بیشتر مال زمانی بود که فوتبال سرعت زیادی نداشت و نتیجه فوتبال رو نبردهای تک به تک تعیین میکرد و بازیها سینه به سینه بود
    یک مدافع میانی در طول 90 دقیقه بیشتر در پست خودش انجام وظیفه میکرد
    اما در فوتبال امروز به جای پست بازیکنها اداره کننده فضاها هستند و در چنین مواقعی شرح وظایفه که محدوده یک بازیکن رو تعیین میکنه

3- به نظرت سیستم 4-2-3-1 با سیستم 4-2-1-3 فرقی میکنه؟یا صرفا برای خر کردن مردمه؟ ( اشاره به صحبت های کارلوس کیروشقبل از بازی با ازبکستان)

فکر میکنم کارلوس کی روش درست گفته
    فکر میکنم با توجه به توضیحاتم در جواب سوال قبلی جواب این سوال رو هم تا حدودی داده
    اجازه بده به سوالت جور دیگه ای جواب بدم
    به نظر من سیستم اسپانیای دلبوسکه با سیستم بارسای گواردیولا در فصل آخر شاید فقط 5 درصد متفاوت بود
    حال اونکه سیستم اسپانیا 4 دفاعه بود و سیستم بارسا 3 دفاعه

4-به نظرت حق دنی آلوز و پیکهو مارسلو و ژاوی تو لیست 11 بازیکن برتر بود؟ بهتر نبود جای ژاوی پیرلو رو قرار میدادند ، جای آلوز فیلیپ لام و جای مارسلو ، آلبا (یا کوانترائو با توجه به درخشش که تو یورو داشت) و جای پیکه ....؟ و سیستم رو به 4-3-1-2 تغییر مدادند و جای فالکائو مسوت اوزیل بهترین پاسور سال 2012 قرار میگرفت؟

فالکائو دو جام اروپایی برای اتلتیکو گرفته بود اما اوزیل لیگ قهرمانان و جام ملتها رو از دست داده بود
    من هم با حضور پیکه آلوز مارسلو و آلونسو مخالفم

به نظر من آلبا سال بسیار خوبی رو در والنسیا بارسا و اسپانیا داشت
    پیرلو هم واقعا بهتر از آلونسو بود
    فیلیپ لام بهتر از آلوز بود و مدافعین میانی زیادی بودند که بهتر از پیکه بودند

اما یه دفاع هم از لالیگا بکنم
    لالیگا در 2012 چند سر و گردن بالاتر از سایر لیگها بود
    شاید در فینال لیگ قهرمانان نماینده ای نداشت اما چلسیِ قهرمان در سوپر کاپ اروپا شکست سنگینی در مقابل تیم تقریبا کلاس دوم اتلتیکو خورد
    مالاگا لیگ قهرمانان رو غافلگیر کرد و بیلبائو فوتبال متفاوتی به اروپا هدیه کرد
    اسپانیا هم خیلی ساده و راحت قهرمان جام ملتها شد

5-اگه میتونستی یک بازیکن رو از هر تیمی به باراس بیاری اون کدوم بود؟ ( به جزء کاسیاس)

اگر کاسیاس رو هم میتونستم بیارم
    مطمئنا پیتر چک رو به بارسا میاوردم

12. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام علیرضا جان

ما رو به چالش کشیدی و حالا نوبت خودت شد

خب فعلا می چسبیم به فوتبال

1. نظرت درباره جو آلن چیه؟ چقدر پتانسیل داره؟ به نظرت اوج سطحی که در فوتبال می تونه برسه کجاست؟ سطح آلونسو٬ سطح پیرلو یا جرارد٬ سطح ژاوی؟

2. اگه قرار بود بوسکتس در بارسا نباشه ولی می تونستی یک بازیکن جانشینش کنی٬ اون بازیکن کی بود؟

3. به نظرت آیا بوسکتس در تیم برتر سال 2012 جا داشت؟ چرا اصلا بوسکتس رو در این تیم ها قرار نمی دن؟ آیا در تیم 2013 شانسی داره قرار بگیره؟ مهمتر از همه٬ آیا روزی رو می بینیم که بوسکتس جزو سه کاندید برتر توپ طلا باشه؟

4. نظرت درباره فوتبالی که یوونتوس بازی می کنه چیه؟

5. بهترین هافبک Box-to-Box دنیا؟ چندین سال پیش می گفتن اسین یا جرارد٬ بعد شد یحیی توره و حالا هم کاندید هایی هستن. نظرت چیه؟ اصلا چقدر این هافبک ها در فوتبال امروز با ارزش هستن؟

6. یک تیم منتخب از بارسا و لیورپول فعلی بگو٬ کدوم بازیکن های لیورپول به نظرت لایق بازی کردن در XI بارسا هستن؟

7. مسی به خاطر دو ملیتی بودنش قدرت انتخاب داشت که برای تیم ملی اسپانیا یا آرژانتین بازی کنه و تصمیم گرفت آرژانتین رو انتخاب کنه (حالا علاقه اش به اصالت خودش و کشور بوده یا قوی تر بودن آرژانتین در زمانی که 17 ساله بود و بیشتر بودن شانس بردن جام ها و ...) ٬‌ اگه به نظرت مسی به جای اصالت آرژانتینی٬ اصالت ایرانی داشت و در آخر تصمیم می گرفت برای اسپانیا بازی کنه٬ ازش ناراحت می شدی یا تفاوتی در علاقه ای که بهش داری پیدا نمی شد؟

8. نظرت درباره دستمزد های بازیکن های فوتبال دنیا چیه؟ کم زیاد متوسط

حالا یک سوال فلسفه فوتبال

ما هم طرفدار لیورپول هستیم و هم بارسلونا و هم اسپانیا ولی عجیبه بیشترین کسی که در انجمن باهاش بحث داشتم شما بودی چه خبره؟ جنگ های داخلی همه رو از پا در میاره ٬ نظرت چیه؟ جبهه دشمن از این بحث های ما لذت می بره.

مخلصیم

14. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

فالکائو دو جام اروپایی برای اتلتیکو گرفته بود اما اوزیل لیگ قهرمانان و جام ملتها رو از دست داده بود
    من هم با حضور پیکه آلوز مارسلو و آلونسو مخالفم

به نظر من آلبا سال بسیار خوبی رو در والنسیا بارسا و اسپانیا داشت
    پیرلو هم واقعا بهتر از آلونسو بود
    فیلیپ لام بهتر از آلوز بود و مدافعین میانی زیادی بودند که بهتر از پیکه بودند

اما یه دفاع هم از لالیگا بکنم
    لالیگا در 2012 چند سر و گردن بالاتر از سایر لیگها بود
    شاید در فینال لیگ قهرمانان نماینده ای نداشت اما چلسیِ قهرمان در سوپر کاپ اروپا شکست سنگینی در مقابل تیم تقریبا کلاس دوم اتلتیکو خورد
    مالاگا لیگ قهرمانان رو غافلگیر کرد و بیلبائو فوتبال متفاوتی به اروپا هدیه کرد
    اسپانیا هم خیلی ساده و راحت قهرمان جام ملتها شد
    مشکل اینجاست که پست در صورت رفتن آلونسو از ترکیب ۴-۳-۳ بازیکنی مثل پیرلو در کنار ژاوی و اینیستا نمیتونه قرار بگیره..!‌ تنهای بازیکنی که میتونه جایگزینش بشه همون ژاوی هست...

16. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پاسخ به
    aluminum (علی) عزیز

سلام علیرضای عزیز

سلام علی جان

خوبی؟

خداروشکر
    تو چطوری

اواتار قابلی نداره

قربونت برم زیر اسم خودت باشه بهتره بهش عادت کردیم

این اواتاری که شما دارید سومین اواتار شماست دوتا اواتار دیگتون چی بوده؟

اولیش فکر کنم محمد جهان آرا بود بعدیشم که یه مدت کوتاه توی انجمن جام جهانی 2010 داشتم صفر ایرانپاک بود

اهل فیلم دیدن و سینما رفتن هستید؟(یادم نمیاد پستی از شما را در انجمن فیلم دیده باشم)
    اخرین باری که سینما رفتید کی بود؟البته فکر کنم الان دیگه با داشتن بچه شرایط رفتن به سینما سخت شده

اهل فیلم هستم
    اما خیلی برای رفتن به سینما تنبل بازی در میارم الان با یه بچه یک ساله که عملا سینما رفتن ممنوعه مگر اینکه مجردی برم که اونم وقتی زحمات همسر گرامی رو میبینم اصلا دلم نمیاد
    آخرین باری که رفتم یکی دو ماه قبل از به دنیا اومدن ساینا بود

بهترین فیلمی که دیدید چی بوده؟(هم ایرانی هم خارجی)

من به فیلمهای هنری خیلی علاقه مندم
    فیلمای ایرانی زیادی بوده که به دلم نشسته

بایسیکل ران و گبه مخملباف
    رقص خاک ساخته آقای جلیلی
    گاو
    جدایی نادر از سیمین

فیلم خارجی هم
    نمایش ترومن رو هیچ وقت نتونستم فراموش کنم
    و البته بینجامین

(راستی یه سایت خوب برای خرید فیلمهای روز دنیا معرفی میکنی) تو خونه ببینیم سنگین تریم از قافله هم عقب نمیمونیم

از کدوم بازیگر و کارگردان بیشتر خوشتون میاد؟

قبلا به مخملباف علاقه داشتم اما خیلی زود انرژیش تموم شد
    حالا هم کارگردانهای خوب زیاد داریم البته اگر مجالی برای ساختن فیلم بهشون داده بشه

بازیهای معتمد آریا و پرستویی رو بیشتر دوست دارم
    و در بین خارجیها هم نیکل کیدمن
    و البته مارلون براندو هم واقعا دیدن فیلمهاش و بازی فوق العادش همیشه برام لذت بخش بوده

به نظرتون وظیفه یک فیلم مطرح کردن مشکلات جامعه است؟ایا باید درمانی هم ارائه بده یا نه؟

اصولا هیچ هنری وظیفه نداره مشکلات جامعه رو مطرح کنه
    هنر وظیفه اصلیش بیرون ریختن احساسات ، عواطف و اندیشه های فردیه
    البته همین احساسات و اندیشه ها خودش تبدیل به بخشی از مسائل اجتماعی هم میشه
    منتها هنرمند باید اول در جهت کشف خودش قدم برداره
    یک فیلم خوب کافیه بخشی یا برشی از زندگی یک انسان باشه

اهل بازیهای کامپیوتری بخصوص فوتبال هستید؟اگر بله بیشتر کدوم تیم رو انتخاب میکنید برای بازی؟

والا یه مدت pes بازی میکردم و اکثر اوقات بارسلونا رو انتخاب میکردم
    اما الان واقعا وقت نمیکنم بازی کنم هر چند خیلی دلم میخواد اگر فضاش باشه یا دو نفر رو ببینم که درحال بازی هستن به زورم شده خودمو جا میکنم

سوال برای پرسیدن زیاد بود ولی نمیدونم چرا فراموش کردم.انشااله سری بعد میپرسم

دستت درد نکنه
    منتظرم

18. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ای بابا این تاپیک از دستمون در رفته بود

خوب علیرضا جان کیس مناسبیه

آقا چند تا سوال دارم ازت خفنننننننننننننننننن . ببینم چه میکنی . البته اکثرش درباره استقلال و پرسپولیسه بقیه سوال ها رو بعدا میکنم

1 : به چه دلیل پرسپولیس ؟

2 : حجازی یا عابدزاده؟

3 : نظرت راجع به رویانیان چیه؟

5 : بارسا یا رئال؟

6 : اسمت چرا گرافیکاره؟

7 : به نظر شما شعری که نه قافیه داره نه آهنگ نه وزن به چه دردی میخوره؟!!

8 : بهترین مدیر ورزش از نظر شما؟( تفره مفره نداریم فقط اسم میاری اونم اسم یه نفر جواب هم ندی آمار تیمتونو رو میکنم آبروتون بره )

9 : ماهیانه شارژ گوشیت چقدر میشه؟

10 : اهل چت و اینجور برنامه ها با جنس مخالف هستی؟

11 : چرا وقتی فرهاد مجیدی عدد 4 رو نشون داد 4 تا بازیه بعدشو با 4 تا گل باختید؟

12 : علم یا ثروت؟

13 : بهترین هافبک دفاعی لیگ ایران؟

14 : ایرانسل تالیا یا همراه اول؟

15 : وقتی 2 تا ستاره روی پیراهن استقلال میبینی چه حسی بهت دست میده؟

16 : تاریخ پرستی یا زمان حال؟

17 : محبوب ترین بازیکن ایرانی و خارجی ؟ نزد شما منظورمه

18 : بوفون یا کاسیاس؟

19 : مسی یا رونالدو؟

20 : دایی یا کریمی؟

21 : بهترین سرمربی ایرانی؟

22 : فکر کن بین این 2 تا مجبوری انتخاب کنی : لباس جذب یا گشاد؟

23 : آهنگ های یاس رو گوش میدی؟اگه میدی نظرت چیه؟

24 : نوکیا یا سونی اریکسون؟

25 : اهل بازی و کنسول هستی؟اگه هستی چه کنسولی توی خونه داری؟

26 : وقتی توی انجمن ورزش 2 تا تاپیک استقلال و پرسپولیس برات پررنگ و به معنیه نخوانده هست کدومشو اول میخونی؟

27 : تا حالا چند بار کابوس فرهاد مجیدی رو دیدی؟مخصوصا اون 2 سالی که بدجور زجرتون داد

28 : به نظرت پرسپولیس توی لیگ چندم میشه ؟( فقط یه عدد بگو )

29 : به نظرت استقلال توی لیگ چندم میشه؟

30 : قهرمان جام حذفی؟

31 : چرا بازی استقلال سایپا با شاخص آلایندگی 180 برگزار شد بازی پرسپولیس گهر با شاخص آلایندگی 130 لغو شد؟

32 : نتیجه دربی 6 بهمن از نظر تو؟برد استقلال مساوی یا برد پرسپولیس؟

33 : نظرت راجع به جواد خیابانی چیه .

34 : مزمز یا چیتوز؟

35 : نظرت راجع به رنکینگ ای اف سی که همیشه با استقلال 200 رده فاصله دارید چیه؟

36 : اگه فرهاد مجیدی رو تو خیابون ببینی عکس العملت چیه؟

37 : تا حالا سر کل کل استقلال و پرسپولیس دعوات شده؟

38 : از اینکه 4 5 ساله زیر سایه ما توی لیگ برتر به سر میبرید چه حسی داری؟

39 : چند بار رفتی استادیوم آزادی؟

40 : نماز میخونی؟

41 : سال 89 تو دربی 69 شیث ر.... ااا ببخشید اشتباه شد . اون لحظه دقیقه ی 91 بعد از گلی که فرهاد زد چیکار کردی؟

42 : نظرت راجع به فیلم هری پاتر چیه؟

43 : به نظرت من چه جور آدمیم؟

44444444444444444444 : به نظرت چرا من سوالام رو با عدد 44 به اتمام رسوندم؟

ممنون علیرضا جان . اگه جایی یه چیزی گفتیم در حد همون شوخی بود شما زیاد به دل نگیر
    Last edited by MohammadT15; 11-01-2013 at 01:27.

20. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •