تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 27 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 270

نام تاپيک: تلویزیون سامسونگ ال ای دی با زبان فارسی وعدم نمایش زیرنویس فیلمها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز من درست کردم کار نکرد باید با گوشی n8 نوکیا تست کن چون فقط با اون کار میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    قزوین

5

من زیرنویس فیلمی رو دانلود کردم و چندتاست یه دونه نیست که هم نام کنم با فیلم و led نشون بده. باید چیکار کنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من زیرنویس فیلمی رو دانلود کردم و چندتاست یه دونه نیست که هم نام کنم با فیلم و led نشون بده. باید چیکار کنم؟
    دوست عزیز
    شما باید آن زیرنویسی که نیاز دارید را انتخاب و هم نام کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

خوب وقتی زیرنویسو دانلود کردم زیپ بود. extract کردم چندتا بود. مگه همشون باهم نیست؟ از کجا بدونم باید کدومو هم نام کنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خوب وقتی زیرنویسو دانلود کردم زیپ بود. extract کردم چندتا بود. مگه همشون باهم نیست؟ از کجا بدونم باید کدومو هم نام کنم؟
    دوست عزیز
    باید هر کدام را جدا کرده و یکی یکی امتحان کنید تا آن زیر نویسی که زمان بندی و مطابق است را پیدا و انتخاب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

متوجه شدم. ممنونم
    خیرسرمون رشتمون کامپیوتر بوده هیچی بلد نیستیم.
    آخه تا الان زیاد با زیرنویس و دانلود فیلم سر وکار نداشتم.بازم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام مهندسین محترم
    اگر در قسمت کدینگ زبان عربی وجود نداشته باشه , چگونه فعال می شود؟
    متشکرم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مهندسین محترم
    اگر در قسمت کدینگ زبان عربی وجود نداشته باشه , چگونه فعال می شود؟
    متشکرم
    دوست عزیز
    اگر تلویزیونتان فارسی ساز شده است یعنی منوها و زبان فارسی را نشان می دهد.
    از روشهای زیر استفاده کنید.
    طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
    شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.

اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
    منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
    روش اول
    اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
    روش دوم
    برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
    file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید

اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
    تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
    دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
    در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

متاسفانه فونت زیرنویس ها توی تی وی سامسونگ خیلی کوچک هست (حتی وقتی از تنظیمات فونت رو روی حالت بزرگ قرار میدم) طوریکه عملا بدون استفاده هست.

آیا راهی برا بزرگ کردن فونت و در ادامه تغییر رنگ آنها هست؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

متاسفانه فونت زیرنویس ها توی تی وی سامسونگ خیلی کوچک هست (حتی وقتی از تنظیمات فونت رو روی حالت بزرگ قرار میدم) طوریکه عملا بدون استفاده هست.

آیا راهی برا بزرگ کردن فونت و در ادامه تغییر رنگ آنها هست؟
    دوست عزیز
    فعلاً این کار میسر نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •