تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 40 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 394

نام تاپيک: درد و دلهایی از نوع ویندوز 8

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام ممنون میشم حمید جان. معمولا بار اول که وارد پوشه میشی ریفرش میکنه ولی با هر بار تغیر تو فایل ها بازم اذیت میکنه
    خواهش میکنم عزیز.آره اذیت میکنه.خوبی این برنامه اینه که اصلا این مشکل رو نداره حالا تعداد فایلها هرچقدر هم باشه.شما برنامه رو از لینک زیر دان کن + نصب.بعد من بهتون تنظیماتش رو میگم.
    البته تنظیم خاصی نداره.خیلی راحته ولی خب میگم بهتون.
    لینک دانلود برنامه QDir

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hamidreza2010; 25-12-2012 at 02:13.

2. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی با بلوتوس توی وین 8 دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده.همیشه درستش میکنم ولی باز دفعه بعد خراب میشه.بلوتوس موبایلم رو پیدا نمیکنه یعنی نمیتونم کانکت شم.بعدش هر بار که به زور کانکت میشه رمز میخواد که بهش میدم و اسم بلوتوس موبایم رو اد میکنه.دفعه بعد هم قضیه همینه واسه همین تعداد بلوتوسام زیاد شده.راه ساده ایی نیست واسه خلاص شدن از دست این مشکل؟
    و سئوال دوم این که چطوری اسامی این بلوتوس ها رو پاک کنم (میبینید اسم بلوتوسم رو چند دفعه اد کرده .... هر دفعه بخوام کانکت شم هزار تا دردسر داره)

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام منم مشکل بلوتوث دارم هم اینکه ویندوز مدیا پلیر رو همزمان با اینترنت اکسپلورر اجرا کنم سیستمم کرش می کنه (لپتاپ

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز.آره اذیت میکنه.خوبی این برنامه اینه که اصلا این مشکل رو نداره حالا تعداد فایلها هرچقدر هم باشه.شما برنامه رو از لینک زیر دان کن + نصب.بعد من بهتون تنظیماتش رو میگم.
    البته تنظیم خاصی نداره.خیلی راحته ولی خب میگم بهتون.
    لینک دانلود برنامه QDir

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دانلود کردم

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    رفقا من رو لپ‌تاپ و پی‌سی‌ام کلی برنامه و تنظیمات و بد‌بختی دارم!!
    رم جفتشون ۲ گیگ میباشه و گرافیک یکی انبرد و یکی ۱ گیگ میباشه!! ویندوز ۷ رو هم عالی و بی‌مشکل اجرا میکنن جفتشون....
    تنها نیاز بنده هم اجرای IDM و Vuze برای دانلود، فایر فاکس برای اینترنت گردی و ویژوال استودیو برای برنامه نویسی+ افیس برای نوشتن مقاله و اینا و در نهایت هم KM Player برای پخش موزیک و فیلم هستش....
    ایا ویندوز ۸ نصب بکنم به مشکل میخورم؟!!
    میدونم که نسخه‌ی رسمی اومده بیرون ولی دوستانی که دارن، ایا بیشتر از ویندوز ۷ قابلیت اطمینان داره؟!( من اخرین باری که سیستم عامل لپ‌تاپ رو نصب کردم یک سال و نیم پیش بوده و بی مشکل و بی انتی ویروس تا اینجا اومده!!!!)....

ایا تنظیمات رو میشه حفظ کرد یا برنامه ها رو؟! چون راستش حظف و نصب مجدد برنامه ها اصلی ترین مشکل من هستش!( هرچند برخی مثل ویژوال اوستودیو و افیس و ... رو باید نسخه‌ی جدیدشون نصب بشه...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه x64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    عالم مستی

پيش فرض

به 8 مهاجرت نکن که به مشکل بر میخوری...

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

واقعا؟ ممنون.....
    راستی، چطو؟!

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام....
    رفقا من رو لپ‌تاپ و پی‌سی‌ام کلی برنامه و تنظیمات و بد‌بختی دارم!!
    رم جفتشون ۲ گیگ میباشه و گرافیک یکی انبرد و یکی ۱ گیگ میباشه!! ویندوز ۷ رو هم عالی و بی‌مشکل اجرا میکنن جفتشون....
    تنها نیاز بنده هم اجرای IDM و Vuze برای دانلود، فایر فاکس برای اینترنت گردی و ویژوال استودیو برای برنامه نویسی+ افیس برای نوشتن مقاله و اینا و در نهایت هم KM Player برای پخش موزیک و فیلم هستش....
    ایا ویندوز ۸ نصب بکنم به مشکل میخورم؟!!
    میدونم که نسخه‌ی رسمی اومده بیرون ولی دوستانی که دارن، ایا بیشتر از ویندوز ۷ قابلیت اطمینان داره؟!( من اخرین باری که سیستم عامل لپ‌تاپ رو نصب کردم یک سال و نیم پیش بوده و بی مشکل و بی انتی ویروس تا اینجا اومده!!!!)....

ایا تنظیمات رو میشه حفظ کرد یا برنامه ها رو؟! چون راستش حظف و نصب مجدد برنامه ها اصلی ترین مشکل من هستش!( هرچند برخی مثل ویژوال اوستودیو و افیس و ... رو باید نسخه‌ی جدیدشون نصب بشه...)
    سلام در رابطه با km player و افیس و غیره مشکلی به هیچ عنوان نخواهی داشت فقط چون من ویژوال نصب نکردم نمیدونم کار میکنه یا نه که اونم بایستی کار کنه
    در مورد تنظیمات و برنامه هارو از سون به 8 بیاری نمیشه و بهتره اینارو دوباره نصب کنی وقتی کارت تموم شد یه ایمیج با acronis true image بگیر برای همیشه از شر ویندوز نصب کردن خلاص شو
    موفق باشی حقیقتا با این 8 خیلی حال کردم همه چی به راهه

10. 2 کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام
    ویندوز 8 با همه خوبی هایی که داره دچار مشکلی به نام نصب نبودن برنامه microsoft.net frame work
    است . که باعث میشه برنامه هایی مثل sony sound forge بر روی ویندوز 8 نصب نشه

البته در نت راهی برای نصب افلاین برنامه دات نت فریم ورک ارایه شده که من هر چه کردم نشد .
    برای همین مجبور شدم دوباره به ویندوز 7 برگردم .

دوستان راه مطمینی برای نصب مایروسافت دات نت فریم ورک بر روی ویندوز 8 بلد هستند.

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

اتفاقن من با استفاده از همین روشی که تاپیکش هم موجود هست، خیلی راحت و بدون مشکل NET. ورژن 3.5 رو نصب کردم.
    درکل من هرچی که تا حالا تو ویندوز 7 برای برنامه نویسی و ... نیاز داشتم خیلی راحت تونستم کوچ کنم به 8 و الان دارم استفاده میکنم.

13. 3 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •