اسم کامپیوترت روی تی وی می بینی؟منظورم اینه تی وی سرور رو تشخیص میده؟
اسم کامپیوترت روی تی وی می بینی؟منظورم اینه تی وی سرور رو تشخیص میده؟
سلام عزیز
نه دوست گرامی .منم مشکلم همینه... وقتی میزنم که سرورو پیدا کنه ....ای پی مودممو تو بخش تنظیمات شبکه میشناسه... ولی وقتی میرم قسمت مدیا که مثلا وارد پوشه فیلم بشم.اصلا وارد نمیشه
و مینوسه که سروری تشخیص داده نشد دوباره تلاش کنید
. با این تفاسیر باید چکار کنم؟
با تشکر
Last edited by dollar; 11-08-2013 at 14:21.
در تی وی : با زدن کلید input وارد شبکه خانگی شوید سپس یکی از کلیدها آبی یا زرد رو باید بزنی (دقیقا خاطرم نیست .الان جایی نیستم که از روی تی وی بهت بگم)به هرحال ، زیر تصویر راهنمایی کرده بازیابی شبکه یا انتخاب سرور ، بعد شروع میکنه به پیدا کردن.دراین مرحله اگر همه شرایط فراهم باشه باید اسم کامپیوترت(که همون سرور میشه) رو نشون بده.انتخابش کن و باید فولدرهاتو نشون بده.
با سلام
دوست عزیز من تمام این کار ها رو کردم ولی بازم نشون نمیده و حتی تو پست قبلیم اشاره کردم که وقتی تو همون قسمت کلید سرچ رو میزنم فکر کنم کلید ابی بود یا اگه اشتباه نکنم یا زرد
بازم چیزی پیدا نمیکنه
مینویسه هیچ سروری شناخته نشد دوباره تلاش کنید
مشکل منم همین جاست
باز باید با این شرایط چکار کنم؟
با تشکر
دوست عزیز، به نظر من به فروم خود سازنده نرم افزار برو بهتر به نتیجه میرسی.منم قبلا یه مشکلی داشتم هیچکی تو این سایت نتونست کمک کنه ولی اوونجا مشکلم حل شد.این مشکل شما هم نباید چیز حادی باشه.کمی حوصله و سماجت به خرج بدی حل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نظر من رو اگر بخوای با نرم افزار universal media server کار کن . چون این برنامه (UMS) برای همه نوع شبکه و دستگاهی هست ولی PMS مختص پلی استیشن تنظیم گردیده هرچند که من با همین PMS فیلم سه بعدی 9 گیگی رو بدون هیچ فریز شدنی نگاه کردم ولی خیلی وقتم رو گرفت تا به نتیجه مطلوب رسیدم.درضمن شرکت سازنده دو نرم افزار یکی هست.یه تجربه شخصی دیگه اینکه سعی کن plugin ها و encoder هایی که تو سایت اصلی برنامه هست رو اول موردمصرفشون رو مطالعه کن بعد نصب کن.
یه نکته به صحبتای matinpour عزیز اضافه میکنم و اون اینکه بعد از اینکه فایل زیرنویس و فیلم را با هم همنام کردی حواست باشه اونارو در یک مسیر یکسان ذخیره کنی (هر دوشون باید باهم توی یه فلدر یکسان باشن). یه نکته دیگه اینکه این تلویزیون زیرنویس فارسی رو ساپورت نمیکنه و این چیزایی که گفتیم در مورد سایر زیرنویس هاس.
سلام
دوستان من این تلویزیون رو شرکت فرهنگیانمون اورده میخواستم چندتا راهنمایی کنین تا از خریدم مطمئن باشم
1- در مقایسه با سری 6 سامسونگ این بهتره یا سامسونگ؟هم از لحاظ کیفیت نمایش تصویر و هم کیفیت ساخت
2- تو تایپیک خوندم نوشته اینترنت نداره یعنی مرورگر نداره یا نه کارت شبکه نداره/./.
3- قیمتش الان حدودی چنده؟
4- همراه خرید این تلویزیون الان مادیران هدیه ای هم کنارش میده؟چون روز اول بهم شرکت گفت سینما خانگی رایگان کنارش هستش بعد که فرداش رفتم بخرم گفتن امروز استان فاکتور کرده و رایگان نبوده
دوست عزیز
در هنگام خرید تلویزیون ببینید از تلویزیون چه انتظاری دارید یعنی چه چیزی از امکانات تلویزیون برایتان مهم است و آن وقت در برندهای مختلف جستجو و آن برندی که احتیاجات شما را برآورد می کند از همان برند خرید کنید البته نسبت به بودجه تان و فریب هدیه و اینجور چیزها را نخرید که بعدا پشیمان می شوید.
من انتظاری که دارم
کیفیت تصویر
نشون دادن فیلم از یو اس بی با زیرنویسش
حالا ممنون میشم بهم بگین
اینترنت با کابل میشه بهش وصل کرد؟
کیفیت تصویر در مقایسه با سری 6 سامسونگ چطوره؟
قیمتش الان در بازار چقدره حدودی؟(چون شرکت یه مقدار گرونتر میده میخوام فی بازار رو بدونم)
دوست عزیز
همه این امکانات را سامسونگ دارد حتی اتصال بدون کابل به اینترنت پس دیگر دنبال چه هستید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)