گوشی خوبیه ... عَمَم دیروز یکی ازشون خرید![]()
گوشی خوبیه ... عَمَم دیروز یکی ازشون خرید![]()
اینجوری هم که شما میگی دیگه نیست !بابا دیگه دوران این گوشی به سر رسید!
اینقدر دیر اومد که چند ماه دیگه نکسوس جدید میاد بازار!!!
تولید این گوشی تا حالا خیلی کم بوده اون وقت دورانش به پایان رسید !!!؟
هرچی باشه نکسوسه و داشتن ساپورت گوگل ( فکر کنم میگن آندروید استاک ) مهمه ، حتی اگه آندروید استاک نبود ما نمیتونیم بگیم دیگه کسی طرفدار Galaxy S نیست
همونطور که Nexus S از بهترین تک هسته ای هاست و قدیمی هم هست ، هنوزم داره خرید و فروش میشه...چه برسه به گلکسی نکسوس و نکسوس 4
استوک رو میدونم
ولی به قول دوستمون این گوشی فقط 400000 تا شیپ داشته ! یعنی خیلی خیلی کم
و به همین خاطر هست که دولوپر ها ازش ساپورت خوبی ندارند
ساپورت دولوپر ها هم مهم هست.
الان مثلا اوبونتو میخواد وارد بازار بشه ! گوشی که انتخاب شده برای این موضوع galaxy nexus هست و نه نکسوس 4
نمیشه گفت چون ساپورت گوگل هست ، پس نبود دولوپر ها نقشی نداره..
امیر یه چی میگیا !
اوبونتو سیستم عامل خوبیه ولی قبول کن همچین آش دهن سوزی هم نیست که بخوایم در نظر بگیریم
مطمئنم اگه اوبونتو اول روی نکسس 4 عرضه میشد الان نظرت این بود که ای بابا چرا رو نکسس 4 ساپورت کردن و ... !
غیر از اینه ؟!
بحث فروش بر سر عدم پیش بینی از قیمت بود که متاسفانه دیر به فکرش افتادن ولی به نظر من حتی تا آخر امسال هم باز با همین قیمت بی رقیبه ..
نه دیگه
قضیه رو اشتباه گرفتی
این که ابونتو سیستم عامل رو برا Gnex میده! اینو نشون میده که نکسس 4دیوایسی نیست که دولاپر ها به جای Gnex جایگزین کنن .
مهم ابونتو نیست،مهم اینه که نشون میده اصلا کسی رنگ نکسس 4 رو ندیده،برا همین برا بنیاد ابونتو اونقدر ارزش وقت نداشته
من اصلا کاریبه خوب یا بد بودنش ندارم ، به هر حال اوبونتو برای گالاکسی نکسوس انتخاب شد چون الان گوشی اول گوگل هست !
من نمیگم این گوشی بده ، میگم وقتی اینقدر استقبال ازش کم باشه نتیجش اینه که حرکتی هم روش انجام نمیشه !
مثلا گالاکسی اس 3 رو در نظر بگیر ! به خاطر فروش بیش از حدش همه توجه ها به سمتشه و به نوعی شده معیار گوشی های اندرویدی!
گالاکسی نکسوس فروش خیلی خیلی بیشتری داشته ! و جالب اینجاست ، فروش گالاکسی نکسوس تو امریکا باز شروع شده !!!!!!!!!!!(چون اپل بن کرده بود فروشش رو ، ولی مثل اینکه شکایتش رو پس گرفت)
این خبر های گوگل هست که کار تولید نکسوس بعدی شروع شده و به زودی عرضه میشه
چرا ؟ چون نکسوس 4 موفق نبود
این گوشی هنوز تو خیلی از مارکت ها ورود نکرده اما داره جایگزینش میاد!
گوگل هر 1 سال یک بار گوشی میداد بیرون و توی اون یک سال مانور خیلی خوبی میداد روی گوشی ها و کلی هم فروش عالی داشت
تبلت نکسوس 7 هر ماه نزدیک به یک میلیون فروش داره !!!
آخه چرا کسی به این نکته اشاره نمیکنه که چون خوده گوگل این گوشی رو با قیمت خیلی ارزون حدود 230 یورو شروع کرد و خیلی خیلی خواهان داشت ولی به علت مناسب بودن قیمتش به مقدار تقاضای خواهان فراهم نشد!!!!برای ال جی هم صرف نمیکنه یه همچین گوشیه آسی رو با این قیمت کم بفروشه و سرمایه گذاری بکنه!!همه فقط گیر دادن به عیب های این گوشی...
ال جی دیده این و اپتیموس جی کپی همن ، خواسته سود کنه و یکی از بدترین همکاری های تاریخ رو با گوگل انجام داده،
آیفون به اون آیفونیش هزینه ساختش هیچوقت بالاتر از 200دلار نرفته! 4s فکر کنم 115 و 5 حدود 150(دقیق یادم نیست )
ولی این حاشیه سود پایینه که ال جی رو اینجوری کرده. وگرنه مگه Gnex قیمتش بالاست؟
تنها تفاوتشون توی لنز دوربین و SOC هست که تفاوت قیمت رو پنل Samoled جبران میکنه! ولی توی خرده فروشی ها 360 دلار فروش میره. این که فکر کنید SOC اسنپدراگون چیز گرونیه کاملا اشتباهه
قیمت S4 pro حدود 20 دلار و قیمت Ti omap 4460 حدود 14 دلار.
برا همین قیمت ارزون احتمالا نسل بعدی نکسوس 7 از Snapdragon 800استفاده میکنه،چون ایسوز توان تولید با قیمت پایین رو داره و اینو توی نکسس 7 قبلی هم ثابت کرد. ماهی 1فروختن با سود 10-15دلار کار راحتی نیست!و البته خیلی بیشتر از این تولید میکنه چون تو هر بازار ننه قمری مثل ایران موجوده. آمار فروشش به همین خاطر دقیق نیست
ولی نکته ای که اینجاست،یک شرکت میتونه با حاشیه سود پایین تولید کنه و یک شرکت دیگه نمیتونه!
Last edited by h!tman; 14-02-2013 at 13:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)