شاید داره از اینترنت چیزی دانلود میکنه. اینترنت رو قطع کردین؟؟
شاید داره از اینترنت چیزی دانلود میکنه. اینترنت رو قطع کردین؟؟
نسخه Enterprise که کاملترین نسخه 8 هست و بعضی امکانات بیشتری نسبت به نسخه Pro داره . فقط نوع لایسنس اون فرق میکنه که برای شرکت ها مورد استفاده قرار میگیره . به نظر من همین نسخه رو میشه دانلود کرد .
راستی من خودم نسخه Enterprise و RTM ویندوز 8 رو که چند ماه پیش بصورت نصب عمومی عرضه شد رو نصب کردم و به راحتی اکتیو و آپدیت کردم و حدود 200 مگ هم فایل تکمیلی رو دانلود کرد و الان یه ویندوز 8 توپ دارم . ولی الان دیگه نمیشه DVD رو با ویندوز مدیا پلیر دید !!
برای تفاوت بین چهار نسخه کلی ویندوز 8 میتونین از لینک پایین استفاده کنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توجه کنن که نسخه Retail کاملترین نسخه ویندوز هست که بصورت خرده فروشی در اختیار بعضی ها قرار میگیره و هیچ مشکلی درش وجود نداره و نسخه فاینال هست و در حقیقت نسخه بعد از RTM و MSDN محسوب میشه . یه مورد OEM هست که اونم نسخه فاینال محسوب میشه با این تفاوت که فقط مخصوص کمپانی ها و محصولاتشون بصورت لایسنس اختصاصی صادر میشه . مثلا ویندوز نصب شده در لپ تاپ ها .
پس حتما نسخه Retail رو دانلود کنین .
Last edited by saeed774; 30-10-2012 at 14:12.
حالا فعلا این لینک مستقیم نسخه 64bit
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by D o l f i n; 30-10-2012 at 14:00.
اقا مگه enterprise هم retail داره؟؟؟خوده سایت مایکروسافت فقط دونسخه ویندوز8 و ویندوز8پرو گذاشته برای خرید.......حالا چطور enterprise retail هم گذاشتن عجیبه.
اصلا مگه enterprise نسخه شرکتها نبود؟؟؟دیگه فکر نکنم نسخه ای ازش بیاد.
خیلی ممنون بابت لینک مستقیم ..
دیگه دانلود میکنم ...
و یه شرکت ِ دیوونه یه سنگ میندازه تو چاه ...
بلاخره اینی که پی سی ورد گذاشته چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بار 1001کمو یه شرکت ِ دیوونه یه سنگ میندازه تو چاه ...
بلاخره اینی که پی سی دانلود گذاشته چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه p30.download که enteprise rtm هستش رو من دانلود کردم
خیلی bcod میده
بیشتر اوقات سیو بازی هارو از My Documents نمیخونه
متروش بعد یکی دو روز از کار میوفته
و...
این عکس فکر کنم مال کرکش هست...یعنی مشخصات کرک برای ورژن رتیال هست و از روی این نمیشه فهمید ویندوز رتیال هست یانه.
اونی که n داره نسخه اروپایی هست و مدیاپلیر نداره روی ویندوز.
من دوباره نصب کردم و بازم تو همون صفحه موند
ممکنه مشکل از وی ام ور باشه؟
تنظیم خاصی میخواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)