سلام دوستان
من فلش براي جلوي ماشين مي خوام يه چيزي تو مايه هاي فلش دوربين عكاسي ولي جلوي ماشين
با تشكر
باي
سلام دوستان
من فلش براي جلوي ماشين مي خوام يه چيزي تو مايه هاي فلش دوربين عكاسي ولي جلوي ماشين
با تشكر
باي
من دو تا مدار لازم دارم
1. ميكسر با ماسفت دو گيته
2. يه مدار عمي (امتحان شده) براي تبديل بوق اشغال تلفن به پالس منطقي: (فكر مي كنم اگه با يه تقسيم ولتاژ و يك آيسي اشميت تريگر جواب بگيرم ولي يه چيزي مي خوام با ايمان هاي مشخص و مداري كه قبلا جواب داده باشه)
آقا هر چي داريد رو كنيد.![]()
تو تلویزیونهای پارس رنگی قدیمی تو تیونرش در بخش VHF از یه میکسر دوگیته استفاده شده میتونین به کتاب سیستم تلویریون خلیل باغانی مراجعه کنیننوشته شده توسط mahmood karimi
این لینک ها رو هم یه سری بزنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohsen++; 03-12-2006 at 13:34.
سلام خسته نباشین
من یه پروژه دارم می خو ام لطف کنین . کمکم کنین
طراحی یک کورنومتر با ال سی دی و 8051
مداری میخوام که آنالوگ یا دیجیتال بودنش فرقی نداره.
یک مدارکه سیگنال ورودی و خروجی مشخصی داشته باشه تا بشه در برنامه Protel DXP ورودی و خروجی مدار رو
ببینی.
مانند: اسیلاتور ,Convertor ,تقویت کننده , تضعیف کننده و ...
Last edited by Mirzaie; 17-12-2006 at 17:59.
man ye madar moshabehe cheragh rahnamayi mikham,3ta lamp ke avali 5 saniye roshan beshe,khamosh badesh 2vomi be modate 10 saniye roshan beshe bad khamosh va lampe 3vom be modate 15 saniye roshan beshe.va in tekrar beshe.kheili zaroriye .mamomnon misham ta 24 saat javab bedin![]()
شلام عزیزم
خوبی ؟؟
خیلی خوش اومدی به فروم امیدوارم بتونیم کمکت کنیم البته اگه فارسی بنویسی ممنون می شه
موفق باشی
![]()
خیلی ممنون.ضروری هستش.به وسیله تایمر 3 لامپ را یکی به مدت 5 و یکی 10 و دیگری 15 روشن کنیم و این دوره تناوب تکرار شود.به دادمممممممممممممم برسید.هرچی طراحی کردم عملی جواب نداده.![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)