تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 457 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام

اینجا قصد دارم در مورد Virtual Kiosk یا کیوسک مجازی کومودو مختصر توضیحی بدم. VK امکانیست جدید از کومودو که در ورژن 6 میتوانیم از آن استفاده بکنیم.

کومودو در یک جمله کیوسک مجازی را اینطور تعریف میکنه:

Virtual Kiosk is a sandboxed operating system

خب، در واقع کیوسک یک محیط مجازی برای اجرای فایلها و برنامه ها است. و فرقش با سندباکس کومودو در این است که در سندباکس شما میتونید یک فایل را برنامه را اجرا کنید ولی کیوسک کلا یک محیط و یک OS مجازی را در اختیار شما قرار میده!

میتوانید هر برنامه ای را در کیوسک نصب و بعد از آن اجرا کنید( مشابه یک Virtual Machine و ویندوز مجازی) و هیچ اثری از آن برنامه و تغییرات حاصله بر روی سیستم اصلی خود نداشته باشید. در واقع شما بر روی سیستم خود دو محیط دارید یکی ویندوز اصلی و یکی کیوسک مجازیVK؛

خب این میتونه امکان مناسبی باشه برای نصب و اجرای برنامه ها و علی الخصوص نصب و اجرای برنامه های بتا و تست آنها....و امکان دیگه اجرای هر نوع فایل مثل انواع ویروسها و مخربهاست بدون اینکه کوچکترین خطری سیستم اصلی شما را تهدید کنه.

نکته بعدی که کیوسک برای ما مهیا کرده محیطی امن برای فعالیتهای مرتبط با اینترنت هست، با اجرای مرورگرها در کیوسک و بعد گشت وگذار در فضای نت ، بدون ترس از وب سایتهای مخرب و ویروسها و روتکیتها و نرم افزارهای جاسوسی و.... و وجود یک صفحه کلید مجازی در کیویسک این امکان وجود دارد که به راحتی و اطمینان رمزهای ورود و نام کاربری و شماره های کارت اعتباری و ... را وارد و مورد استفاده قرار بدهیم به دور از تهدید انواع کیلاگرها...

نکاتی در مورد کیوسک:

جهت پاکسازی کیوسک ( همچنین سندباکس) از ردپای فایلها و هر آنچه در آن اتفاق افتاده است از Reset Sandbox استفاه میکنیم:

میتوان آپشنها را روی تسکبار قرار دهید:

قرار دادن پسورد بر روری کیوسک جهت خروج:

Shared Space چیست؟ فضا و فولدر و پل ارتباطی بین سیستم اصلی و کیوسک( به عنوان مثال اگر فایلی را از اینترنت از محیط کیوسک دانلود کردیم میتوان جهت انتقال به سیستم اصلی از طریق Shared Space استفاده و در واقع فایل را در پوشه Shared Space ذخیره کنیم:

میتوان مکانهای دیگری را هم به کومودو معرفی کرد تا از طریق کیوسک و سیستم اصلی قابل دسترسی باشند:

با کلیک بر روی VK در محیط کیوسک به تنظیماتی میرسیم که میتوان اینترفیس کیوسک را به حالت Classic و Table انتخاب نمود. و همچنین برای سوییچ به ویندوز آپشن Switch to Windows و با انتخاب Exit هم کیوسک shut down خواهد شد( در صورت قرار دادن پسورد و باید پسورد را وارد کنید)

با سلام
    خوب من هم امروز روی سیستم اصلی کومودو 6 رو نصب کردم در کار با کیوسک مجازی چند سئوال برام پیش اومده
    علی در این توضیح اشاره کرده که در این محیط میشه برنامه نصب کرد یا تست ویروس انجام داد ولی من که نتونستم برنامه ای نصب کنم چطور میشه در این محیط برنامه نصب کرد مثلا چیزی شبیه idm
    دومین سئوال اینه که من با مرورگر در این محیط فایلی رو دانلود کردم این فایل مستقیم در قسمت دانلود سیستم عامل اصلی ذخیره شد آیا نباید در share space ذخیره بشه و یا چطور بهش مسیر بدم که مثلا ویروس دانلود شده خارج از کیوسک ذخیره نشه

زمانی که در کیوسک برنامه های روی دسکتاپ رو ( برنامه هایی که خودمون نصب کردیم ) رو اجرا کنیم همه در حالت سند بوکس اجرا میشن مثلا من در عکس زیر اگه cccleaner رو اجرا کنم در محیط سند باکس اجرا میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یک سئوال دیگه که قبلا هم پرسیده بودم چرا برنامه های من توی سند بوکس اجرا شدن در حالیکه من در حال حاضر کیوسک مجازی رو اجرا نکردم در واقع یک ساعت پیش اجرا کردم و بستم اما الان انگار همه برنامه ها در سند بوکس هستند
    در مورد سرویس svchost نظرتون چیه و چرا در سند بوکس اجرا شده با اینکه سیستمی هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر
    Last edited by K1lou; 20-12-2012 at 13:41.

2. 2 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

در مورد سرعت به نظر من بهتر شده مخصوصا سرعت اسکن البته اینجوری نمیشه نظر قطعی داد و با حس ششم و اینجور چیزا نمیشه قضاوت کرد باید تست علمی و عملی ازش بعمل بیاد.
    اینکه چرا به مذاق کاربران ایرانی خوش نمیاد را من از حرفهای شما چیزی دستگیرم نشد لطفا بیشتر توضیح بدید.
    بعضی از قسمتها را که بهش اشاره کردید میتونید به تسکبار اضافه کنید که دنبالشون نگردید.
    کمی محیط برنامه به خاطر جدید بودن برای کاربران قبلی کومودو ممکنه گیج کننده باشه ولی خیلی زود باهاش آشنا میشید. البته با زحمتی که علی آقا دارند میکشند و کومودو را فارسی سازی میکنند امیدوارم این مشکل کم رنگتر و حتی باعث تشویق یوزرهای جدید به استفاده از این سوئیت امنیتی قدرتمند بشه.
    سلام
    نظر شخصیم رو میگم. اینترفیس جدید مخصوصا قسمت تنظیمات افتضاح بزرگی هست! اینکه شما نمی بینین من دلیلش رو نمیدونم. همه چیز جابجا و در واقع برای کاربرای تازه کار ساده سازی شده. در صورتی که کاربرای دیگه از جمله خودم دارن دیونه میشن از دست این اینترفیس. مشکل فقط تسک بار نیست. مشکل تمام تنظیمات جابجا شده هست. کومودو یک ورژن نداده که یک باره بخواد عوض بشه همه چیز. چندین ورژن با اینترفیس مشابه داده که توی ورژن 5 به بهترین اینترفیس و زیباترینشون رسید.
    کیوسک هم واسه من اجرا نمیشه عجیبه!
    من که میرم ورژن 5. شده قضیه ویندوز 8 و سون! ای کاش اینترفیسی هم واسه کاربرای قدیمی طراحی می کردن به نام Advanced.
    Last edited by pcsoft; 20-12-2012 at 11:11.

4. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

آقا من با ورژن 6 خیلی حال میکنم نمیدونم شما مشکلتون چیه : دی
    فقط کافیه 2 3 روز باهاش کار کنید و بهش عادت میکنید ضمن اینکه میتونید گزینه های مورد علاقه تون رو به Task Bar اضافه کنید که مثلا من open Advanced setting و watch activity و View logs رو اضافه کردم
    تنها ایرادی که میشه به ورژن 6 گرفت همون مسئله ای هست که دوستمون صفحه قبل بهش اشاره کرد در مورد برنامه هایی که از اینترنت استفاده میکنند و غیره.
    آقا رضا چه مشکلی با تنظیماتش دارین ؟ تنظیمات که فرقی نکرده

6. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

انتی ویروس کمودو داره به فارسی ترجمه میشه؟

8. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

دوستان ورژن 6 فایروال منتشر شده رسمی؟؟ چون من آپدیت رو میزنم میگه آپدیتی نیست. یا باید نسخه ی قدیمی رو حذف کنم و نسخه ی 6 رو نصب کنم.

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

منم ورژن 6 رو نصب کردم و الان با
    Virtual Kiosk
    اومدم اینجا به نظرم که خیلی خوب شده سرعت ویندوز و کار با کامپیوتر اصلآ کم نشده
    فقط یکم جابه جایی ابزارهاش و قیافه جدیدش شاید اولش یکم یکم گیج کننده باشه اما سریع عادت میکنین

تو محیط Virtual Kiosk دیگه جای هیچ نگرانی نیست برای کارهای بانکی ؟
    وقتی کار میکنم تو
    Virtual Kiosk احساس میکنم خیلی سریعتر شده همه چیز چرا ؟

Last edited by Serenity; 20-12-2012 at 15:15.

11. این کاربر از Serenity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

انتی ویروس کمودو داره به فارسی ترجمه میشه؟
    سلام:
    بله دوست عزیز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان اگه من نسخه فایروال کومودو 6 رو نصب کنم، امکانات killSwitch و سند باکس و کیسوک مجازی همراهش هست یا نه حتما باید نسخه اینترنت سکیوریتی رو نصب کنیم؟

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حدودا کارش کی تمام میشه . بعد من الان برم کومودو نصب کنم در قسمت زبان ها میشه فارسی رو انتخاب کرد یا بعد از اتمام کار بهش اضافه میشه

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوستان اگه من نسخه فایروال کومودو 6 رو نصب کنم، امکانات killSwitch و سند باکس و کیسوک مجازی همراهش هست یا نه حتما باید نسخه اینترنت سکیوریتی رو نصب کنیم؟
    بله همراهش هست البته فقط برای استفاده از killswitch باید 5 مگ رو دانلود کنید ولی سندباکس و کیوسک همرا با فایروال نصب میشه
    دوستان ورژن 6 فایروال منتشر شده رسمی؟؟ چون من آپدیت رو میزنم میگه آپدیتی نیست. یا باید نسخه ی قدیمی رو حذف کنم و نسخه ی 6 رو نصب کنم.
    اول ورژن 5 رو ریموو کنید و بعدش ورژن 6 رو نصب کنید ,
    من فکر کنم ورژن 5 باز هم ساپورت بشه برای کسانی که دوست ندارن ورژن 6 رو نصب کنند مثلا آپدیتی هم واسش ارائه بشه ورژن اینطور بالا میره 5.14 5.15 البته باید دید تصمیم کمودو چیه.
    بله منتشر شده
    Last edited by jolan57; 20-12-2012 at 16:13.

16. 2 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •