بچه ها پچ واسه نقل و انتقالات نیومده اخه من میخوام سیدنی رو بر دارم ولی دلپیرو توش نیست . راستی واسه من میخوام چهره ویدال و بونوچی رو بزارو ولی نرم افزار Fifa13_i68Regenerator_3.0.1 واسم کار نمیکنه نمیدونم چرا؟
بچه ها پچ واسه نقل و انتقالات نیومده اخه من میخوام سیدنی رو بر دارم ولی دلپیرو توش نیست . راستی واسه من میخوام چهره ویدال و بونوچی رو بزارو ولی نرم افزار Fifa13_i68Regenerator_3.0.1 واسم کار نمیکنه نمیدونم چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای خط چین و ط ن دانلود بذارید
نسخه بلک باکس هم دانلود کزدم ولی باز این مشکل رودارم به صورت پیش فرض اینا ذخیرن و هیچی هم نمیتونم ذخیره کنم نه کریر و نه سیتینگ رو!!!
دوستان چرا در پنالتی دروازه بان به سمت توپ ها شیرجه نمیره ؟؟؟
اگه با دسته بازی می کنی دروازه بان با شوک سمت راست شیرجه میزنه
با برنامه x360ce شوک رو درست کن
دوستان این نسخه BlackBox غیر از حجم، تفاوت دیگه ای هم با نسخه عادی داره؟؟
من از فیفا 11 دارم می پرم به 13! با این دسته های بدون شوک نمی شه فیفا 13 پنالتی گرفت؟؟(بدون کیبورد)
یعنی پنالتیاش ایکس باکسی شده؟
دست درد نکنه برای من آنالوگ سمت راستم کار افتاد.
دوستان نحوه چیدن دکمه ها تو برنامه در این سایت تصویری نمایش داده شده میتونین مثل همون تنظیم کنین جواب میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pedy1990; 15-10-2012 at 10:44.
دوستان من بازی رو اجرا کردم.
حق با شما بود باید ویندوز رو عوض می کردم.
مجبور شدم بازی روی PC خونه اجرا کنم.
CPU دو هسته ای هست و گرافیک هم 9600 GSO یکی دو بار بازی کردم لگ زیادی نداشت و خوب بود.
اما از بازی سوم دیگه توی بازی نمیره تا Start Match رو میزنم خارج میشه.
آیا راهی واسه رفع این مشکل وجود داره؟!
با تشکر
سلام دوستان .من یه مشکلی دارم.خواهشمندم اگه کسی راه حلی داره کمک کنه...
وقتی بازی فیفا 13 را یا فیفا 12 را اجرا می کنم بازی اجرا میشه ولی رو صفحه ea sport که پایینش نوشته fifa 13 قفل میکنه و هیچ اتفاقی نمی افته. اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه...
تو فیفا 12 اول این مشکلو نداشتم ولی یک ماه آخر اینجوری شد.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
چطوری با برنامه x360ce درس کنم ؟ میشه راهنمایی کنید
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)