من نگفتم هیچ راهی نداره !
گفتم بندازش دور چون ارزشش رو نداره .
با ۳۰ تومن الان میتونی یه پلی استیشن سالم بخری .
من نگفتم هیچ راهی نداره !
گفتم بندازش دور چون ارزشش رو نداره .
با ۳۰ تومن الان میتونی یه پلی استیشن سالم بخری .
سلام
من يه پلي استيشن 2 مدل scph-75004 دارم كه مشكلش اينكه وقتي درشو ميبندي اون موتوري كه لنزو حركت ميده عمل نميكنه - موتور هم سالمه چون وقتي لنزو با دست جلو حل ميده عمل ميكنه و دي وي دي رو ميخونه و دستگاه طبيعي عمل ميكنه - ازتون ميخواستم راهنماييم كنيد كه مشكل كجاست
با تشكر
سلام.PS2 من وقتی که روشنش میکنم و دو تا سوییچ رو فشار میدم،اولا که نور لنز روشن نمیشه،بعد اینکه وقتی لنز تا آخر حرکت کرد،موتور لنز ایست نمیکنه و میچرخه و صدای قرررررررررر میده.
با تشکر.
Last edited by hamidazami; 28-03-2012 at 20:50.
سلام.
کجایی مهندس.
مشكل از آدابتور بود
سلام من يه پلي استيشن 2 مدل scph-50004 دارم كه مشكلش اینه دسته ی یکش اتصالی داشته حالا فقط پورت یکش کار نمیکنه.راهی هست که بشه خودم تعمیرش کنم یا قسمت پورتش که قابل جدا شدنه عوض کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر
Last edited by alirezakimiagary; 06-08-2012 at 22:18.
سلام نمیدونم این تاپیک قدیمی شده آیا دوستان عزیز کسی هست جوابی بده؟؟؟؟ من یک پی اس ۲ مدل قدیمی دارم که مدتها کار نکرده مال زمان جوونیهای خودم بوده از این بزرگها هست.مدل های اولیه ۱۰۰۰۰ فکر کنم.مدتیه برای بچه ها راش انداختم که باهاش بازی کنن فقط دسته هاش مشکل داشت که نو خریدم.این دستگاه هیچ مشکلی از لحاظ لنز یا هر چیزی نداره.مشکل اصلیش اینه که بعد از نیم ساعت بازی قفل میکنه یا همون هنگ میکنه.منم با اجازتون بازش کردم تکه تکه تا رسیدم به سی پی یو و صفحه های هیت سینک و چک کردم و مشکل خاصی ندیدم مجددن مونتاژش کردم.فن دستگاه هم سرویس کردم خوب کارمیکنه.اما مجددن مشکل پا برجاست و بعد نیم ساعت هنگ میکنه.وقتی هم ریست میکنم مجدد یه ۳ دقیقه بعدهنگ میکنه.البته نا گفته نماند قسمت پشت برد اصلی دستگاه سه تا اسی سی هست که خیلی داغ میشن و روی هر کدوم یه چیز \لاستیک مانند که فکر کنم کار انتقال حرارت و داره قرار گرفته که البته تا حدود زیادی فشرده و خراب شدن.مطمین نیستم علت از این لاستیک ها باشه یا نه ولی نمیدونم دقیقن بهشون چی میگن یا اصلا تو بازار گیر میاد یانه.از دوستان کسشی میتونه کمک کنه؟؟؟یا اینکه آیا نیاز به تعویض قطعه داره؟؟یا اینکه با تعویض یا کنتر دما مشکل حل میشه.خودم میتونم همه کاریشو انجام بدم و نمیخوام دست تعمیر کار بدم چون قطعاتش مخصوصن لنزش بعد این همه سال عالیه.ممنون میشم ککمی کنید.با تشکر
فن دستگاهتون خوب کار نمیکنه . میچرخه ولی درست نمیچرخه .
سلام دوستان،نمیدونم جای این سوال اینجاست یانه یااصلا کسی هست ج بده آخه تایپیک قدیمیه"به هرحال من چندتا دسته اصلی دارم که فقط باهاشون فوتبال بازی میکردم اماحالاکه بازی دیگه مث ماشین و...بازی میکنم شوک هاش عمل نمیکنه بازشون کردم وآرمیچرهاشونو چرب کردم حتی بابرق مستقیم امتحان کردم اما همچنان داخل بازی لرزش ندارن ازداخل تنظیمات بازی هم ویبراتور فعاله؛ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام . من یه ps2 slim دارم. حدود 6 شالی مثه خر! ازش کار کشیدم تا اینکه یه ماهی میشه که وقتی dvd میزارم توش. اولش کار میکنه.اما وقتی بعده یکم داغ شدنش وقتی میخوام dvd عوض کنم. بعده چندتا ریپ و بالا پاین کردن لنز .دیگه بازی اجرا نمیشه ! مخواستم بدونم ایراد از لنزه که باید تعویض شه یا تمیز کردنش؟ اگه کسی میدونه .خواشن help me
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)