دوستان گرامی :
نظر سنجی به تاپیک اضافه شد ، فابلیت انتخاب چند گزینه ای هم فعال هست ، نظر سنجی عمومی هست و میشه مشاهده کرد که هرشخص به کدام گزینه (ها) رای داده .
دوستان گرامی :
نظر سنجی به تاپیک اضافه شد ، فابلیت انتخاب چند گزینه ای هم فعال هست ، نظر سنجی عمومی هست و میشه مشاهده کرد که هرشخص به کدام گزینه (ها) رای داده .
Soroush جان یه دنیا ممنون
فکر کنم بهتره از بحث مهریه فاکتور بگیریم و به گزینه های دیگه ای که سد راه ازدواج آسان و موفق میشه بیشتر تاکید کنیم
یه سئوالی دارم.چقدر نوع شغل و درآمد یک پسر میتونه تو این ضمینه دخیل باشه؟
مثلا خانمها چقدر شغل و درآمد طرف مقابل براشون مهمه؟خانمی هست که مثلا شغل آتش نشانی رو مناسب ندونه و فقط تاکید کنه روی این موضع که مرد آیندش حتما و حتما دکتر باشه؟
والا من فقط اینو بگم که این روزا هر کی به دختر جماعت اعتماد بکنه فاتحش خوندس!!!
عمرآ اگه طرف اشنا نبود یا شناخت خیلی خیلی دقیق بهش نداشتین در موردش قدم بر ندارین...(هر چند اگه یکی از این 2 مورد هم بود باز ریسکش خیلی خیلی بالاست!!!)
بهترین راه شناخت هم خانواده طرف مخصوصآ مادرش هست!
من به گزینه ی 3وم رای دادم و مهریه رو هم زیر مجموعه ای از همین گزینه میدونم!!!
دختری که از دوره ی ابتدایی دوست پسر داره فردا انتظار داری بیاد واست خونه داری بکنه و مورد اعتمادت باشه!؟
ولی در کل ما پسرا یه شانسی که داریم اینه که ما دخترا رو میگیرم نه اونا مارو!!!پس اصلآ عجله نکنید و تو انتخابتون خیلی دقت بکنین!!!
[حذف شد]
و اینکه متاسفانه دخترها رو برخلاف پسرها از ظاهرشون خیلی سخت میشه شناخت!
پس در انتخابتون خیلی خیلی دقت کنید!(مخصوصآ اگه مثل من از اونایی باشید که اگه خیانت زنتون رو ببینید 1 لحظه هم زندش نمیزارید!)
امیدوارم همیشه در زندگیتون موفق باشید...![]()
Last edited by Ezel; 16-10-2012 at 15:44. دليل: حاشیه
مگه ما پسرا از دوره ی ابتدایی دوست دختر نداریم؟ به خودمان که میرسه طرف باید آفتاب مهتاب ندیده باشه،
بعد یه سوالی،شما واسه این ازدواج میکنی که دختر واست خونه داری کنه؟؟؟؟؟؟!!!!
Last edited by Ezel; 16-10-2012 at 15:45. دليل: حذف نقل قول از پست اصلی
ممنون از اقای سروش بابت نظرسنجی
نتیجه نظر سنجی تا الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجا مشخص شده که مساله مالی مهمترین مساله برای کسانی هست که تا الان ازدواج نکردن
به نظر من مهریه هم زیر مجموعه همین مساله مالی قرار میگیره
برخلاف نظر خانومایی که فکر میکردن مهریه مهمترین مساله میشه میبینید که اگه اقایون مشکل مالی نداشته باشن با همین وضعیت هم حاضرن زیر بار مهریه برن
از دوستانی که به سایر دلایل رای دادن خواهش میکنم بیان دلیلشون رو بیان بکنن که اگه دلیل مهمی بود جزو نظرسنجی قرار بگیره
یه سوال هم داشتم اون از بین رفتن اعتقادات منظور اعتقاد به ازدواج کردن هست ؟ یا اعتقادات مذهبی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه موضوعی که تو پستهای بعضی دوستان دیدم و به نظرم خیلیهارو به اشتباه میندازه اینه که میگن فلانی دوست پسر داره یا دوست دختر داره پس ادم خوبی نیست یا بدرد زندگی نمیخوره
با توجه به اینکه این ذهنیت یکی از بزرگترین دلایل عدم اعتماد به جنس مخالف هست و باعث مشکلات زیادی حتی بعد از ازدواج میشه فکر میکنم صحبت کردن درموردش خیلی میتونه مفید باشه
با این پیش فرض که دوست بودن با جنس مخالف به داشتن رابطه چنسی کشیده نمیشه(اون بحثش جداس)
به نظرتون اگر یک دختر یا پسر با جنس مخالفش دوست نباشه چطور میتونه ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ حرف زدن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ و در نهایت چطور میتونه درکی در مورد جنس مخالف خودش داشته باشه ؟
شما به عنوان یک مرد یا زن زمانی میتونین ازدواج موفق داشته باشین که نیازهای طرف مقابلتون رو بشناسید و بتونید رفتارش رو درک کنید این درک از تجربه بدست میاد شما با درک بدنیا نمیاید
قدیما این درک و شناخت متقابل در مدت زمان طولانی و طی زندگی بدست میومد و مثل الان جداشدن اسون نبود طلاق برای پدر مادرای ما تابوی بزرگی بوده که به سختی بهش تن میدادن
ولی الان شما دیگه یه عمر وقت ندارین که طرف مقابلتون رو بشناسید و باید این امادگی هارو از قبل و در اجتماع بدست اورده باشید
پس به خودیه خود دوست بودن یک پسر با دختر چیز بدی نیست اتفاقا باعث میشه که بمرور دونفر همدیگه رو بهتر بشناسن و در صورتی که نقاط مشترک زیادی باهم داشتن ازدواج میکنن
حتی بعد از ازدواج شما حق ندارین شریک زندگیتون رو از داشتن دوست محروم کنین در صورتی که اون شخص شمارو برای ازدواج انتخاب کرده باشه به هیچ عنوان بهتون خیانت نمیکنه
بعضی ها به محض اینکه ازدواج میکنن فکر میکنن صاحب طرف شدن و حق دارن همه روابطش رو محدود کنن چه با خانواده چه با دوستانش
معمولا اقا روابط خانوم رو با دوستانش قطع میکنه خانوم هم روابط اقا رو با خانوادش و دوستاش
یا بعضی ها قبل ازدواج یا بعد ازدواج کلید میکنن که بدونن شریکشون قبلا با کیا روابط داشته اصلا اقا یا خانوم محترم این موضوع به شما ارتباطی نداره
به هر حال این یه واقعیته که ادما باهم دوست میشن و دوست بودن به خودیه خود چیزه بدی نیست
پس اینکه بیایم بگیم فلانی دوست پسر داشته پس ادم بدیه یا فلانی دختر باز بوده پس ادم بدیه حرف درستی نیست
برای اینکه خیالتونو راحت کنم دیگه دختر و پسری پیدا نمیکنین که با جنس مخالف دوست نبوده باشه این ذهنیت رو بندازین دور که یکیو پیدا کنین که غارنشین باشه و تنها مرد یا زنی که تو عمرش دیده باشه شما باشین![]()
چه تاپیک جالبیه....خوشمان آمد.
منم نظر خودم رو بگم ؟
من گزینه اول و انتخاب کردم چون واقعا میبینم سطح توقعات خانواده دختر بالا رفته البته استثنا هم وجود داره و اون اینکه هرچقدر دختر وخانوادش مذهبی تر باشن شرایط رو واسه دومادشون خیلی خیلی آسون تر میکنن.نمیدونم شاید این برداشت من از اطرافیانم باشه.
اما مثلا من جوجه مهندس 22 ساله که یه ترم دیگه فارق التحصیل میشه آیا کاری به سرعت واسش جور میشه ؟ یکی مثل پدر من میگه آره چیز که زیاده کار اما خب دوره ایشون اوایل انقلاب بوده شغل زیاد و شاغل کم اما الان چطوریه ؟ الان بدون بند پارتی عرصه به انسان خیلی سخت میشه من الان حتی خجالت میکشم درباره ازدواج با خانوادم صحبت کنم....اما چ کار میشه کرد. اینجا دو گروه آدم داریم : 1. آدمایی که هر ماه با یه دختری هستن.2.آدمایی که یه دختر رو میخوان اما شرایطش رو ندارن حالا یا اون دختر باش میمونه و یا ترکش میکنه و میگه سر کار گذاشتیم.
من نمیخوام جز گروه 2 باشم اما واقعا شدنی هست ؟
من با نظر اون دوستمون مخالفم.....دختر خوب همیشه پیدا میشه.....اما خداییش کدومتون نشستین رو کاغذ معیارهاتون رو بنویسین ؟ بعضی وقتا معیارهامون رو یادمون میره تو خیابون تا یه دختر رو میبینیم میگیم وایی این دختر آرزو هامه نیم ساعت بعد نظرت عوض میشه....من با ازدواج سنتی زیاد موافق نیستم...معتقدم مرد باید خودش همسرشو پیدا کنه حالا یه دوره شناخت هم طی کنن خوب مسلما خیلی خوبه.
Last edited by roteal2007; 16-10-2012 at 10:25.
سلام
من کل پست های دوستانو نخوندم...
بنظرم مسایل مالی واسه اکثر افراد و ترس از آینده ی این جامعه که معلوم نیست داره به کجا میرسه، دلیل اصلیش باشه...
تو این دوره و زمونه اکثر جوونا اگه پشتیبانیه مالیه خانواده هاشون نباشه هیچ کاری نمیتونن بکنن.
بذار خیالتون راحت کنم. من اگر دیوونه یه دخترم باشم و قصد ازدواج باهاش رو داشته باشم بیشتر از 14 سکه مهرش نمی کنم! چرا؟ چون عاقلم و هر چه قدم احساساتی باشم نهایتا بر اساس عقل و منطق تصمیم می گیرم! چون بین دوست های هم جنس خودم یک دو مورد دوست بسیار بسیار صمیمی داشتم که روشون قسم می خوردم و فکر میکردم می تونم همیشه روشون حساب کنم اما بازی های روزگار از جمله "پول کثیف" اون ها رو "کاملا" تغییر داد. این جمله رو روی دیوار اتاقت حک کن :
هیچ وقت فکر نکن یه آدم رو کامل شناختی و اون آدم همیشه همون آدم باقی می مونه!
زندگی، عمر، تلاش، و وقت و لحظه های شما بسیار بسیار ارزشمند تر از اونه که بخوان وارد همچین "معامله" خطرناکی شید! اگر قرار بر معامله کردنه راههای ساده تر و کم خطرتر زیادی وجود داره! سرتونو با اونا گرم کنید.
فقط تصورشو کنید که مردی سالها کار کنه که آخر هر ماه 1-2 دونه سکه "بدهیشو" بابت یه انتخاب غلط بده!
بهتره جای این که دنبال تضمین کردن آینده رابطه از راههای نامعقول و نا متعارف باشیم نگاهو به سمت استحکام رابطه و تضمین اون از راههای اخلاقی و فرهنگی بیاریم. اگر شما به عنوان دختر یا زن از آینده رابطتون مطمئن نیستید همین وضعیت برای مرد هم وجود داره وهیچ جا نگفته مهریه یه چکه که شما از کارفرما بابت تضمین گرفتن دستمزدتون می گیرید!
اما اگر باورتون چیز دیگه ایه ناراحت نباشید که با شما مثل یه "کالا" یا "جنس" برخورد بشه!
اگر مهریه هدیه مرد به زنه من این هدیه رو هر روز و هر صبح با محبت و قسمت کردن زندگیم ودرآمدم ولحظه لحظه عمرم به اون میدم نه با این بدعت های زشت که محصول همین جامعه بیمار و مسموم و انفعال مردای جامعه شه!
به زندگیتون برسید و اگر مورد مناسبی پیدا نمی کنید خیلی جوش نخورید. مطمئن باشید اگر توکلتون بر خدا باشه و نیتتون خیرودلتون صاف باشه اونی که باید خودش سر و کله ش پیدا میشه. البته منظورفقط منفعل بودن و انتظار کشیدن نیست، به هر حال شما هم باید طالب باشید و حواستون به اطراف باشه. اگر دوستش داشتید و اونم پا به پای شما دوستتون داشت، اگر به شناخت معقول و قابل قبولی رسیدید، اگر همو برای "خودتون" نه برای شغل، مهریه، ماشین... دوست داشتید، اگر حاضر بودید پا به پای هم برا رسیدن به هم تلاش کنید، توکل کنید و خودتونو به آب و آتیش بزنید. این وسط سهم هیچ کس بیشتر از اون یکی نیست!
من بر خلاف شما مهریه (وسایرهزینه های بی مورد اوایل ازدواج) رو مقدم به مسائل اقتصادی می دونم. اما قبل از اون پیدا نشدن یا سخت پیدا شدن آدمیه که بشه برای یه عمر روش حساب کرد که اونم دلایل خودشو داره که مهمترینش وجود تضاد و تناقض شدید اعتقادی در جامعه به خاطر قرار گرفتن یه جامعه عمیقا سنتی (که به موقع ش سنتهای بسیار خوبی داره) در مقابل یه دنیای کاملا مدرن (که اون هم نکات مثبت خودشو داره) هست : پوشش نا مناسب بعضی خانوم ها، از بین رفتن حریم بین آدما، بی اعتقادی به اصولی که لزوما ریشه مذهبی ندارن و اصول اخلاق وآداب معاشرتن. (مثلا مورد حجاب وپوشش مناسب روما قبل از اسلام هم در ایران باستان داشتیم وهدیه اسلام به دست کم ایرانیان نبود.)
مطالعه کتاب "عشق سیال - در باب ناپایداری پیوندهای انسانی" نوشته زیگمونت باومن رو که این مورد رو در مقیاس جهانی زیر ذره بین برده به کسایی که وقت مطالعه ش رو دارن پیشنهاد می کنم.
یه موضوعی که تو پستهای بعضی دوستان دیدم و به نظرم خیلیهارو به اشتباه میندازه اینه که میگن فلانی دوست پسر داره یا دوست دختر داره پس ادم خوبی نیست یا بدرد زندگی نمیخوره
با توجه به اینکه این ذهنیت یکی از بزرگترین دلایل عدم اعتماد به جنس مخالف هست و باعث مشکلات زیادی حتی بعد از ازدواج میشه فکر میکنم صحبت کردن درموردش خیلی میتونه مفید باشه
با این پیش فرض که دوست بودن با جنس مخالف به داشتن رابطه چنسی کشیده نمیشه(اون بحثش جداس)
به نظرتون اگر یک دختر یا پسر با جنس مخالفش دوست نباشه چطور میتونه ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ حرف زدن با جنس مخالف رو یاد بگیره ؟ و در نهایت چطور میتونه درکی در مورد جنس مخالف خودش داشته باشه ؟
موافقم ارتباط در حد معمول برای همه لازمه
شما به عنوان یک مرد یا زن زمانی میتونین ازدواج موفق داشته باشین که نیازهای طرف مقابلتون رو بشناسید و بتونید رفتارش رو درک کنید این درک از تجربه بدست میاد شما با درک بدنیا نمیاید
قدیما این درک و شناخت متقابل در مدت زمان طولانی و طی زندگی بدست میومد و مثل الان جداشدن اسون نبود طلاق برای پدر مادرای ما تابوی بزرگی بوده که به سختی بهش تن میدادن
ولی الان شما دیگه یه عمر وقت ندارین که طرف مقابلتون رو بشناسید و باید این امادگی هارو از قبل و در اجتماع بدست اورده باشید
پس به خودیه خود دوست بودن یک پسر با دختر چیز بدی نیست اتفاقا باعث میشه که بمرور دونفر همدیگه رو بهتر بشناسن و در صورتی که نقاط مشترک زیادی باهم داشتن ازدواج میکنن
حتی بعد از ازدواج شما حق ندارین شریک زندگیتون رو از داشتن دوست محروم کنین در صورتی که اون شخص شمارو برای ازدواج انتخاب کرده باشه به هیچ عنوان بهتون خیانت نمیکنه
اینجا یه مسئله ای هست بعد از ازدواج منظورتون اینه که زن یا مرد دوستیشو با جنس مخالف ادامه بده و همسرش کاری نداشته باشه بهش؟؟؟؟ به این عنوان که من چون با تو ازدواج کردم اهل خیانت نیستم اما برای خودم با دیگران دوستم؟
اگر همچین چیزی منظورتون باشه به نظر شخصه من خیلی غیرقابل قبوله
ولی اگه دوستی با جنس موافق باشه بله حق باشماست نباید محدودیت گذاشت
بعضی ها به محض اینکه ازدواج میکنن فکر میکنن صاحب طرف شدن و حق دارن همه روابطش رو محدود کنن چه با خانواده چه با دوستانش
معمولا اقا روابط خانوم رو با دوستانش قطع میکنه خانوم هم روابط اقا رو با خانوادش و دوستاش
یا بعضی ها قبل ازدواج یا بعد ازدواج کلید میکنن که بدونن شریکشون قبلا با کیا روابط داشته اصلا اقا یا خانوم محترم این موضوع به شما ارتباطی نداره
ارتباط هایی که برای همیشه تموم شده باشه دیگه نباید پیگیری بشه از سمت طرفین که حالا کی بوده و چرا بوده اما یک وقتی طرف شما موضوع جدی بوده براش و بعد به دلایلی نشده و ممکنه هنوز به سمت مورد قدیم دلش متمایل باشه اینجاست که یک کمی مشکل پیش میاد
فکر میکنم قضایای جدیه قبل از ازدواج که برامون پیش اومده رو باید برای همسرمون بازگو کنیم اما دوستی های معمولی گذشته رو خیر!
به هر حال این یه واقعیته که ادما باهم دوست میشن و دوست بودن به خودیه خود چیزه بدی نیست
پس اینکه بیایم بگیم فلانی دوست پسر داشته پس ادم بدیه یا فلانی دختر باز بوده پس ادم بدیه حرف درستی نیست
بازهم به آدمش بستگی داره یعنی عمومیت نداره در مورد بعضی از خانومها و اقایون میشه همچین تعبیری به کار برد چون واقعا حد و حدود رو رعایت نمیکنن اما در مورد خیلی ها هم حق باشماست اصلا نباید اینجوری فکر کرد و گفت!
برای اینکه خیالتونو راحت کنم دیگه دختر و پسری پیدا نمیکنین که با جنس مخالف دوست نبوده باشه این ذهنیت رو بندازین دور که یکیو پیدا کنین که غارنشین باشه و تنها مرد یا زنی که تو عمرش دیده باشه شما باشین
موافقم یعنی یک نگاه به خودمون بندازیم ببینیم ما چه هستیم! بعد توقع داشته باشیم طرف هم یک چیزی مثل خودمون باشه اگر منه نوعی غارنشینم بعیده که همچین موردی بتونم پیدا کنم البته ممکنه باشه اما خیلی کم! اگرهم منه نوعی قبلا دوستی یا دوستی هایی داشتم خب باید یکی رو که در حد خودم روابط داشته قبول داشته باشم.!!! نمیشه من اینجوری باشم اون آفتاب مهتاب ندیده!یک چیزی:هرچه برای خود نمیپسندی برای دیگری هم نپسند!
و درنهایت دوست عزیز بنظر من عدم اعتماد به جنس مخالف نمیتونه فقط به این معنی باشه که طرز فکر ما درمورد گذشته فرد چی هست!
بلکه میتونه این معنی رو داشته باشه که شما یک فرد رو قبول کردی به خوبی و کنارشی اما با توجه به عملکرد و رفتار و اخلاقش نمیتونی روی خوب موندن و نداشتن ارتباط های ممنوعه بعد از ازدواج بهش مطمئن باشی! این تعبیری از بی اعتمادی هست نه داشتن دوست یا دوستان در گذشته! که البته اگر کسی اهل دوستی در حد زیاد بوده باشه این بی اعتمادی که توصیف کردم احتمالش قاعدتا بالا میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)