ASUS N56VZ !
والا دیشب که اصلا با لینوکس بوت نشدم الان هم که سیستم روشنه در اولین فرصت ممکن ( چند دقیقه دیگه که کارم تموم شد ) میرم تو لینوکس !
نه متاسفانه نتونستم ! قبلا هم خودم انجام دادم ( یعنی به ذهنم رسید )
ASUS N56VZ !
والا دیشب که اصلا با لینوکس بوت نشدم الان هم که سیستم روشنه در اولین فرصت ممکن ( چند دقیقه دیگه که کارم تموم شد ) میرم تو لینوکس !
نه متاسفانه نتونستم ! قبلا هم خودم انجام دادم ( یعنی به ذهنم رسید )
سلام دوستان.
یه سوالی داشتم. من هر برنامه ای میخوام نصب کنم به یه سری کنابخونه احتیاج داره. خب طبیعی هست. ولی دانلود این کتابخانه ها و نصبشون یه وقتا مشکل سازه. مثلا من اومدم گوگل کروم نصب کنم روی مینت. یه سری کتابخانه خواست که موقع نصب ارور داد نمیدونم بخاطر تحریم بود بخاطر چی بود. خب این کتابخانه ها رو ما چطوری باید یکجا بگیریم تا مجبور نشیم این همه تک تک دانلود کنیم؟
یه سوال دیگه.سای-فون 3 نسخه لینوکسی هم داره؟
Last edited by pcsoft; 11-02-2013 at 16:09.
خب خیلی ممنون از کسایی که تو این راه کمکم کردن ! متاسفانه نتونستم مینت رو نصب کنم ... ( یعنی نصب میشه ولی بوت نمی شه )
به فدورا پناه بردم ولی بازهم دلم پیشه مینت مونده ...در حال حاضر هم فدورا رو نصب کردم بوت منیجر گراب هم میاد بالا ...
در حال حاضر هم دارم تلاش می کنم تا مینت رو نصب کنم ولی باز هم به نتیجه ای نرسیدم...
شرمندم به خدا![]()
Last edited by Thor God; 23-02-2013 at 18:51.
سلام
هرچی خواستم لینوکس و اندروید را در vmware و امثالهم نصب کنم نشد که نشد
بی زحمت راهنمایی کنید
باتشکر
سلام
بعد از ست کردن پسورد در هنگام نصب مینت 14 و اتمام فرآیند نصب، تصمیم گرفتم از قسمت تنظیمات نسبت به حذف پسورد هنگام ورود به سیستم عامل اقدام کنم. در حال حاضر هر جا از من برای انجام فرآیندی پسورد می خواهد (مثل نصب بسته زبان)، پسورد قبلی کار نمی کنه و من نمی دونم باید چه پسوردی بزنم.
لطفا در این زمینه من رو راهنمایی کنید
باتشکر
سلام
کسی میدونه چطور میشه system monitor را باریکتر کرد؟
یعنی بجای ۶۰ ثانیه فقط ۱۰ ثانیه را نشون بده. خیلی پت و پهنه.
سلام
کسی تا حالا Window maker را روی مینت نصب کرده؟
هرچی با Synaptic package manager و Software manager وررفتم نتونستم نصبش کنم.
چه توزیع لینوکسی رو میخواستید نصب کنید؟
توزیع مینت نصب بسیار راحتی داره و احتمالا مشکل شما توی تنظیمات VMware هست
خب این طبیعیه.توی لینوکس بحث مجوزها رو داریم.حذف پسورد هنگام لاگین باعث نمیشه لینوکس ازتون هنگام نصب برنامه ها و سایر کارهای سیستمی پسورد نخواد
شما باید پسورد صحیح رو وراد کنید.احتمالا یادتون رفته
این برنامه رو ندیدم تنظیم خاصی داشته باشه
برای نمایش وضعیت cpu و ram شما میتونی از کانکی های زیبا و جالب و متنوع استفاده کنید
چه خطایی داده؟
این کتابخونه ها خیلی مفیدن
مثلا برنامه فایرفاکس به سه تا کتابخونه a ,b,f نیاز داره.سیستم عاملتون ۲ تاش داره.نصاب برنامه هوشمنده و میره فقط اون کتابخونه که نیست رو دانلود میکنه اما توی ویندوز اینطوری نیست برای همینه که حجم نرم افزار های ویندوزی بالاست
برای نصب هم از سافت ور سنتر استفاده کنید.قاعدتا نباید مشکلی باشه.من خودم قبلا از اونجا نصب میکردم.اگر خطایی داده بگید تا یه کاریش کنیم![]()
سلام
۱−کانکی چه باشد؟
۲−خطا نداده. ولی اول Xorg میخواست نصب کردم. بعد یه چیز دیگه؛ باز هم نصب کردم. خودش هم که نصب شده بود.
ولی در نهایت ندیدم چیزی روی صفحه بیاد.
به یه چیزهایی نیاز داره که نمیدونم چی هستند. یغنی نتونستم پیشنیازهاش را کامل کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)