سلام.
پسوردش langacademy.net هست.
منابع برای گوش دادن هم در پست های بعد چند نمونه قرار میدم.
ضمن اینکه از کلیه دوره های صوتی سایت دویچه وله هم با رفتن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید استفاده کنید.
سلام.
پسوردش langacademy.net هست.
منابع برای گوش دادن هم در پست های بعد چند نمونه قرار میدم.
ضمن اینکه از کلیه دوره های صوتی سایت دویچه وله هم با رفتن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید استفاده کنید.
Learn German with Paul Noble
![]()
Audiokurs German language for English-speaking students. The Language guru everyone is talking About - Paul Noble Will revolutionise the way you learn Language. Textbooks No, no Rote memorisation, no Chance of Failure. For All Those Who have struggled to learn German in the past.For All Those Who Think they're just not a linguist.For All Those Who do not have the time - or the inclination - to Sit a Textbook and Study. This is your Chance to have a one-to-one lesson from Paul and his native-speaking German expert, Katharina, and all in your own time. Download the course to your MP3 player and within a few hours you will have learned over 6,000 German words. Importantly, you will also know how to make your new vocabulary work for you. No set phrases, no lists of vocabulary. Real German just at your fingertips. Each Course includes: 12 CDs holding over 12 hours of audio
Author: Pauk Noble
Publication date: 2012
Format: MP3
Size: 675MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سری آموزشی پیمزلر (pimsleur) یک سری 90 تایی از فایل های صوتی 30 دقیقه ای است که از مبتدی تا پیشرفته عرضه شده که مکالمه زبان آلمانی را به شما آموزش خواهد داد. متد آموزشی این روش همانند روش آموزش زبان نصرت است. یعنی فقط با گوش دادن زبان آلمانی را یاد خواهید گرفت. ویژگی سری های صوتی Pimsleur این است که می توان از این فایل های در mp3-player، تاکسی و اتوبوس و وقت های تلف شده برای یادگیری زبان آلمانی استفاده کرد.
Pimsleur German
سیستم آموزش زبان Pimsluer، به روش فراگیری زبانی است که توسط Paul pimsleur طراحی شده است. این سیستم بر اساس چهار ایده اصلی بناشده: پیش بینی، یادآوری تدریجی فاصله دار، کلمات کلیدی، یادگیری طبیعی.
روش Pimsluer، یک سیستم شنیداری است، که در آن، فرد استفاده کننده، جملات را ساخته، یا آنها را از روی حافظه خود تکرار می کند. هر سطح این سیستم آموزشی، شامل 30 درس است که هر کدام از آن دروس، 30 دقیقه می باشد. برای پیشروی از هر درس به درس بعدی، باید حداقل 80% جملات و عبارات خواسته شده در درس حاضر، بطور صحیح گفته شود. بطور کلی، هدف این سیستم، بهبود مکالمه و listening است.شامل : سه سطح مقدماتی، متوسط، پیشرفته و یک سطح تکمیلی
100 فایل صوتی 30 دقیقه ای
فایل PDF و فایل Word
در این مجموعه زبان آلمانی توسط زبان انگلیسی آموزش داده می شود و آموزش به زبان فارسی نیست.
منبع توضیحات و پسورد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم: 347 مگابایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم: 527 مگابایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم: 535 مگابایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم: 143 مگابایت)
اون فرهنگ هوشیار رو هم الان دیدم یه نسخه انلاین هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره.
نرم افزارش رو هم از قسمت ترجمه میشه به فرهنگ آلمانی فارسیش دسترسی داشت. همون طور که گفتم اصلا قابل مقایسه با بهزاد نیست، ولی خب تا اونجا که میدونم تنها نرم افزار آلمانی به فارسی هست. خواستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید دانلود کنید.
Lerner CD-ROM این Studio D A1 رو کسی نصب کرده ؟ برای من نصب نمیشه، میگه صفحه کلید رو بذارید روی آلمانی، در صورتی که هست روی آلمانی و همش همین پیغام رو میده.
سلام
من از لينك شما دانلود نكردم ولي قبلا از جاي ديگه گرفته بودم و همون وقت نصب هم كردم كار ميكرد و مشكلي نداشت اگه ميخواهيد نسخه خودم رو آپ كنم
ممنون.
اینی که من دانلود کردم به این صورت که در عکس گذاشتم هست، یعنی فقط یه دونه فایل ایمیج یکپارچه نیست و دو تا فایل دیگه هم داره.
اگر برا شما هم مثل همینه، احتمالا مشکل از سیستم منه و رو یه سیستم دیگه هم امتحان میکنم بینم چطوره.
ولی اگر برا شما طور دیگه ای هست، لینکی که دانلود کردید رو لطف کنید و یا اگر زحمت نیست آپ کنید.
Vielen Dank
bitte bitte
نسخه من فرق داره فقط يه فايل ايميجه از لينك زير بگيريد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sehr nett von dir
Das werde ich heute Abend mal versuchen
Danke nochmals
![]()
چند روز پيش در كتابفروشيهاي انقلاب چرخ ميزدم كه يك كتاب قديمي رو ديدم فكر نميكردم هنوز توي بازار باشه Lernziel Deutsch
اين كتاب كه براي Grundstufe طراحي شده هر چند خيلي قديميه و در دهه 80 تأليف شده اما متد جالبيه مخوصاً براي كساني كه به متن توجه بيشتري دارند جلد اول اين كتاب همراه با همه مواد اضافياش رو ميتونيد از آدرسهاي زير دريافت كنيد.
Lehrbuch: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lehrerhandbuch: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Begleituebungen: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Loesungen: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Glossar: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lektionstexte AudioCD: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sprechuebungen AudioCD: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Password: almanii.blogspot.com
Last edited by arastoo.jazz; 21-12-2012 at 20:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)