تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 58 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 573

نام تاپيک: طرف داران HP DV6T-7000

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببخشین یعنی چطوری تست کنم؟چی شو تست کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یکم طول میکشه ج میدن ...
    کی فرستادی گارانتی ؟
    چی گفتن ؟
    مشکل براشون قابل درک شد ؟
    خودم مستقیم نفرستادم. دادم مغازه ای که ازش خریده بودم فرستاد. فکر کنم دیروز یا پریروز رسیده تهران. شنبه زنگ میزنم میپرسم. به شما هم اطلاع میدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

pc هم همین مشکل قرمز بودن صفحه رو پیدا کرده. وقتی روشن میکنم تا چند دقیقه صفحه قرمزه. بعد درست میشه!!!
    بعضی وقتا هم خود به خود قرمز میشه بعد درست میشه.
    یعنی مشکل از چیه؟ احتمال داره ویروس باشه ؟ چون هم تو لپ تاپ هم تو pc همین مشکلو دارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    بهشتی که خودمون جهنمش کردیم ....

پيش فرض

زنگ بزن دائما پیگیر باش بفهمن حساسی ...
    مشکل عجیبیه هر جا می بینم دارن تعریف می کنن نمی دونم واسه شما چرا این طوری شد .کاستوم همینه دیگه تو ایران ...
    اگر مثلا مدل 7030 می خریدی با جعبه مشکی و رسمی خود اچ پی عمرا این طوری نمیشد اما کاستوم معلوم نیست چجوی میاد که یا ضربه می خوره یا دستکاری میشه ...
    یه چیزی فراتر از غیرممکنه لپ تاپ از کارخونه حالا هر برندی می خواد باشه معیوب بیاد بیرون ...
    هر چی هست بعدش اتقاق می افته ...

5. این کاربر از InsanelyCoolb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

pc هم همین مشکل قرمز بودن صفحه رو پیدا کرده. وقتی روشن میکنم تا چند دقیقه صفحه قرمزه. بعد درست میشه!!!
    بعضی وقتا هم خود به خود قرمز میشه بعد درست میشه.
    یعنی مشکل از چیه؟ احتمال داره ویروس باشه ؟ چون هم تو لپ تاپ هم تو pc همین مشکلو دارم
    باورم نمیشه هم تو pc هم لپ تاپ ...
    ببین میگم مشکلت عجیبه واسه اینه ...
    این قرمز شدن صفحه رو من تاحالا تو هیچ جایی ندیدم تخیلی ترین برندها هم این مشکلو ندارن چه برسه به اچ پی که شاهزاده س ...
    نمی دونم واقعا دلیلش چیه ...
    ویروس آخه قرمز نمی کنه صفحه رو حالا یه آنتی ویروس قوی بزار چک کنه ببین چی میشه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

راستی یه چیزی شی magnetic نزدیکش نیست ؟
    مثل آهنربا یا چمی دونم هرچیزی که magnet درست می کنه ؟

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

دوستان من این لپتاپ رو بیشتر از یه ماهه که دارم و باید بگم یکی از بهترین صفحه ها رو داره نه ماتی داره نه قرمزی نه هر چیز دیگه ای...
    این رو گفتم میان کلام دوستان که هر کس که این لپتاپ رو نداره وقتی میاد تو این تاپیک و این نظرات رو می خونه با خودش فکر بدی در مورد این هیولا نکنه راستی صفحه این لپتاپ فکر کنم ساخت الجی و فلیپس هست...
    دوستان باور کنید اغراق نمیکنم من خودک گوشیم صفحش سوپر امولد هست عمق رنگ مشکی تو این لپتاپ واقعا عالیه...

9. 2 کاربر از fusion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من این لپتاپ رو بیشتر از یه ماهه که دارم و باید بگم یکی از بهترین صفحه ها رو داره نه ماتی داره نه قرمزی نه هر چیز دیگه ای...
    این رو گفتم میان کلام دوستان که هر کس که این لپتاپ رو نداره وقتی میاد تو این تاپیک و این نظرات رو می خونه با خودش فکر بدی در مورد این هیولا نکنه راستی صفحه این لپتاپ فکر کنم ساخت الجی و فلیپس هست...
    دوستان باور کنید اغراق نمیکنم من خودک گوشیم صفحش سوپر امولد هست عمق رنگ مشکی تو این لپتاپ واقعا عالیه...
    دقیقا منم همینو میگم نمی دونم دوستمون چرا این مشکلو پیدا کرده آخه هم pc هم نوت بوک مگه میشه جفتش مثل هم یه مشکل داشته باشه ..
    حتما یه چیزه مگنتیک اون اطراف هست این محتمل ترین حدسی هست که میشه زد ...
    واقعا کیفیت رنگ و کنتراست اچ پی زیان زد هست بین لپ تاپ ها به خصوص FHD و Anti - Glare که اصلا جای حرف باقی نمی گذاره ...
    راستی شما چه حالی کردی 2320 خریدی الان شده 2700 ...
    فقط تقاضا و کمبود می تونه قیمت یک جنس رو انقدر افزایش بده وگرنه برندهای دیگه زیاد تغییر نکردن ...

11. این کاربر از InsanelyCoolb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

دقیقا منم همینو میگم نمی دونم دوستمون چرا این مشکلو پیدا کرده آخه هم pc هم نوت بوک مگه میشه جفتش مثل هم یه مشکل داشته باشه ..
    حتما یه چیزه مگنتیک اون اطراف هست این محتمل ترین حدسی هست که میشه زد ...
    واقعا کیفیت رنگ و کنتراست اچ پی زیان زد هست بین لپ تاپ ها به خصوص FHD و Anti - Glare که اصلا جای حرف باقی نمی گذاره ...
    راستی شما چه حالی کردی 2320 خریدی الان شده 2700 ...
    فقط تقاضا و کمبود می تونه قیمت یک جنس رو انقدر افزایش بده وگرنه برندهای دیگه زیاد تغییر نکردن ...
    اره خیلی عجیبه من احتمال میدم مشکل از یه نرم افزار باشه که رو هر دوسیستم نصب کردن و سازگاری نداره یا یه ویروس عجیب...
    به احتمال زیاد مشکل نرم افزاریه...
    من مطمعن بودم اگه این لپتاپ جا بیوفته قیمتش وحشتناک بالا میکشه الان فکر کنم از n56vz هم بیشتر شده...
    داداش من 2280 گرفتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

آره منم گفته بودم به خیلی ها برین بخرین اونایی که نخریدن تازه متوجه شدن چقدر ضرر کردن تازه بدون صفحه FHD 2700 با FHD 3000T در میاد ...
    اینم میشه از نرم افزار باشه باید بیاد ببینیم چی برداشته نصب کرده که مشکل پیدا کرده ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •