تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 26 اولاول ... 12181920212223242526 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 257

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2012-2013

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ینی البا هربازی میره یکی از انگشت هاشو نشون میده که من عکس دیگه ای گذاشته باشم؟
    وقتی شما داری عکس رو زیر سوال میبری دیگه حرف ها که جای خود دارد
    درمورد چیزی که عوض داره گله نداره هم میتونید توی فروم ها این عکس رو از زوایای دیگه ببینید و حرکات تماشاچی های رئال هم نگاه کردید بیاید توجیه کنید که چرا اونجوری شده
    منم از این به بعد میرم بازی هارو از نزدیک میبینم و خودم عکسبرداری میکنم که نگید عکس دیگه
    این بحثا هم بهتر میدونید فایده نداره پس موفق باشید

2. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ینی البا هربازی میره یکی از انگشت هاشو نشون میده که من عکس دیگه ای گذاشته باشم؟
    وقتی شما داری عکس رو زیر سوال میبری دیگه حرف ها که جای خود دارد
    درمورد چیزی که عوض داره گله نداره هم میتونید توی فروم ها این عکس رو از زوایای دیگه ببینید و حرکات تماشاچی های رئال هم نگاه کردید بیاید توجیه کنید که چرا اونجوری شده
    منم از این به بعد میرم بازی هارو از نزدیک میبینم و خودم عکسبرداری میکنم که نگید عکس دیگه
    این بحثا هم بهتر میدونید فایده نداره پس موفق باشید
    من نمی دونم آلبا هر بازی چیکار می کنه. ولی عکسی که من گذاشتم قطعا مربوط به بازی رئال هست! و عکسی که شما گذاشتی مشخص نیست (مطمئنا مربوط به اون صحنه نمیشه!). اگر هم شک دارید می تونید فیلمش رو ببینید. من همین الان دیدم و اگه دقیق نگاه بکنید مشخصه که انگشت اشاره رو جمع کرده.
    نه فایده که نداره بازیکن یه لحظه عصبی می شه و یه اشتباهی می کنه...پیش میاد(البته آلبا کلا بازیکن مودبی نیست!). ولی اینکه با قرار دادن یه عکس دیگه سعی کنید قضیه رو کتمان کنید برای من عجیبه.

4. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

من نمی دونم آلبا هر بازی چیکار می کنه. ولی عکسی که من گذاشتم قطعا مربوط به بازی رئال هست! و عکسی که شما گذاشتی مشخص نیست (مطمئنا مربوط به اون صحنه نمیشه!). اگر هم شک دارید می تونید فیلمش رو ببینید. من همین الان دیدم و اگه دقیق نگاه بکنید مشخصه که انگشت اشاره رو جمع کرده.
    نه فایده که نداره بازیکن یه لحظه عصبی می شه و یه اشتباهی می کنه...پیش میاد(البته آلبا کلا بازیکن مودبی نیست!). ولی اینکه با قرار دادن یه عکس دیگه سعی کنید قضیه رو کتمان کنید برای من عجیبه.

نه دوست من
    اون عکس دوم معلومه یه خطای دیده جالب هست که بعضی سایتهای سودجو بزرگش کرده بودند و شما هم تقصیری ندارید چون همه با نگاه اول دچار اشتباه میشند!
    این خبر توسط خود وی هم رد شد و همینطور تو بعضی سایت ها
    این عکسهای دیگه تو چند زاویه دیگه

شبکه 3 خودمون

این عکس دیگه خیلی واضح هست!

حالا این بحث ها و مطالب اصلا مهم نیست چون چیزی رو به اطلاعات ورزشیمون اضافه نخواهد شد!

موفق باشید

6. 10 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درسته حق با شماست. یه ویدئو دیگه رو هم دیدم و اون عکس دوم هم مال همون بازی و یه زاویه دیگه هست.

8. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تلاش خوبی بود پیدا کردن یه عکس دیگه!

انگشت اشاره کاملا تو عکس مشخصه که جمع شده و انگشت بعدی میشه انگشت وسط! کل دنیا دیدن حالا شما نمی خوای ببینی بحثش جداست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این صحنه رو دقیقا یادمه و دیدمش
    منم اول اشتباه تصور میکردمش ولی الان با این عکس ها فهمیدم آلبا 1 رو نشون میده
    و اگر اشتباه نکنم همون بازیه که رئال تو لیگ 2 بر 1 این فصل برد
    Last edited by Abdolreza2012; 28-05-2013 at 12:25.

10. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

با توجه با اینکه دوره سه ساله حضور مورینیو در رئال و تبعا لالیگا با بازی فردا شب رئال مقابل اوساسونا به طور رسمی به پایان می رسه، دوره ای که در کنار فراز و نشیب هاش خاطرات تلخ و شیرینی زیادی رو برای فوتبال دوستان و به خصوص طرفدارای دو تیم رئال و بارسا به همراه داشت، از دوستان طرفدار تیم های مختلف دعوت می کنم که موارد خاصی که راجع به این دوره به نظرشون میاد رو عنوان کنن، با این توضیح که قصد نمره دادن یا ارزیابی کارنامه مورینیو و موارد کلی رو نداریم، موارد خاص تر مثل برخورد مورینیو با رسانه ها، برخورد رسانه ها با مورینیو، اولین برخورد مورینیو با تیتو ، فرازهای مورینیو (پیروزی های مهم)، فرودهای مورینیو (شکست های تلخ)، در کنار عکس های جالب یا موارد خاص دیگه ای که در خاطرتون باقی مونده رو با مختصر توضیحاتی بگید.

برای نمونه دچند مورد رو من میگم:

یکی از اولین کارهایی که مورینیو کرد این بود که قسمت عمده تمرینات رو در پشت درهای بسته انجام می داد، بعد از تعویض پی در پی مربی ها کار به اینجا کشیده بود که خبرنگارها و مطبوعات از جزئی ترین اطلاعات درون باشگاه خبر داشتند، ترکیب ها چند روز قبل از بازی لو می رفت، اطلاعات رختکن به بیرون درز می کرد و... و چه جالب بود اون زمانی که مارکا و ای اس مرتب ترکیب های رئال برای بازی های مختلف رو اشتباه پیش بینی می کردند و مورینیو توی یه کنفرانس مطبوعاتی، بعد از گفتن ترکیب به طعنه گفت "شاید دفعه بعد درست پیش بینی کردید!"
    البته عکس زیر به یک اتفاق دیگه مربوط میشه ولی ارتباط معنایی پیدا می کنه

از موارد به یاد موندنی دیگه اون صحنه زانو زدن مورینیو حین ضربات پنالتی با بایرن توی نیمه نهایی CL سال قبل بود، در شرایطی که اول همون هفته با شکست بارسا در نوکمپ پرونده لیگ بسته شده بود و تیم در یک قدمی فینال CL بود، کار به ضربات پنالتی کشید... هیچ وقت مورینیو رو تا اون حد احساساتی، اون هم از احساسات از نوع درماندگی ندیده بودیم.

پیروزی با گل دقایق پایانی:

سواری گرفتن و سواری دادن!

خوشحال میشم مثال ها و موارد خاصی که بقیه دوستان در خاطر دارند رو هم بدونم!

12. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازی ها تموم شد

Spain - Primera Division

FC Barcelona 100
    Real Madrid CF 85
    Atletico Madrid 76
    Real Sociedad 66
    Valencia CF 65

شاید اول کل به نظر می رسید ولی واقعا بدترین اتفاقات برای مورینیو در رئال رقم خورد
    در حالی که گرون ترین ترکیب جهان و به ادعای گل شاید گرون ترین تیم تاریخ رو داشت

سنگین ترین شکست عمرش
    بدترین فصل فوتبالیش به گفته خودش

البته عنصر هر دو بارسایی بود که با وجود سیری و خستگی بازم نشون از بزرگیش داره
    در مقابل سراغ بهترین لحظات بخوایم بریم قهرمانی و نیمه نهایی اینتر رو میشه مثال زد

بارسلونا تو 3 سال مورینیو

1 چمپیونز لیگ
    2 لالیگا
    1 کوپا دل ری
    1 سوپر کاپ اروپا
    1 سوپر کاپ اسپانیا
    1 جام جهانی باشگاهی

رئال با انگیزه تو این سه سال

1 لالیگا
    1 کوپا دل ری
    1 سوپر کاپ اسپانیا

+ فکر نمی کنم میموند وضعیت رئال بهتر میشد

14. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

+ فکر نمی کنم میموند وضعیت رئال بهتر میشد
    با اون همه حاشیه که واسش درست کردن و تیم رو بردن تو حاشیه دیگه عمرا میتونست تو رئال بمونه
    دیگه همه جور بلا سرش آوردن

+

جام نگرفت ولی کارهای بزرگی انجام داد

+

افتخار مورینیو

از 9 الکلاسیکو آخر فقط 1 برد بارسلونا

+

در حالی که گرون ترین ترکیب جهان و به ادعای گل شاید گرون ترین تیم تاریخ رو داشت
    eeeeeeeeee ?? جدیییییییییییی ؟؟

الان شد گرانترین ترکیب جهان /؟؟!!!!!!!!

چطور هست تو تاپیک زیر بارسلونا گرانترین ترکیب رو داره ولی الان رئال شد گرانترین ؟؟

آمار پست 7 همون تاپیک هم بازم یه جورایی با هم برابرن
    Last edited by wooooow; 02-06-2013 at 00:41.

16. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

درسته که رقیب سر سختی مثه بارسا مانع بزرگیه ولی تمام ماجرا نیست!

برای مورینیو درسته ، یه سال کم جام و ناامید کننده براش بود ...ولی به نظرم پروسه ای که رئال مادرید در این چند سال طی کرد موفقیت آمیز بود. رئال حالا یه تیم منسجم و خوب و جون داره با توانایی های منحصر به فرد در سطحی که تیم های برای مقابله باهاش کمتر از از انگشتان یه دست هستند.

نکته ای که شاید خیلی ها توجه نمیکنند اینه که درسته این بارسای چند سال اخیر بهترین تیم تاریخ باشگاه بارسلوناست ، ولی این الزاما برای رئال صدق نمیکنه . پس طبیعی هست که در این مدت بهترین تیم تاریخ بارسا جام های بیشتری نسبت به رئالی که در یک روند رو به رشد برای احیای دوباره تیم قرار گرفته بدست بیاره. باور کنین اصلا هم تعجب اور نیست و یه مسئله بدیهی هست.

تو مدت 3 سال هم نمیشه سطح یه تیم رو مثلا از 30 به 100 رسوند!! اگه شما به 50-60 رسوندی کارت رو خوب انجام دادی ولی اگه مثه مورینیو تیم رو به 70-80 رسوندی خیلی خوب بودی.

ارمغان مورینیو برای رئال صرفا جام نبوده چیزای ارزشمند تری هم وجود داره . حرف من فقط همینه .

اونطور که دیگران دوست دارند دوران مورینیو رو در رئال بد جلوه بدن واقعیت قضیه بد نبوده.
    من که به شخصه خیلی خوشحالم به خاطر این دورانی که مورینیو در رئال گذروند و تلاش ها ی زیادی که برامون کرد و ثمره کار های بی بدیل تاکتیکی که برای رئال انجام داد.فکر نکنم کس دیگه ای میتونست تو این بازه زمانی و در این شرایط فوتبال جهان ، رئال مادرید رو به این حدفعلی برسونه.

امسال درسته بارسا به خاطر اختلافی که از اول سال به وجود اورد لالیگا رو فتح کرد، اما عملکردش در مقابل رئال هم نباید نادیده گرفته بشه جایی که برای بارسا چیزی جز عدم موفقیت در مقابل رئال امسال وجود نداشت! پس فکر نکنم انچنان هم بارسا سایه بزرگی بر سر مورینیو بوده باشه ....بلکه بر عکس این مورینیو بود که اون تابوی بارسا رو در هم شکست !

18. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسای تیتو امسال و همینطور بارسای 3 سال اخیر رو از مقابل رئال مورینیو خارج کنید ببینید چقدر فرق میکنه
    همین فصل کوپا دل ری میتونست هواداران رئال رو راضی کنه
    حالا فکر کنید لالیگا رو رئال حفظ می کرد
    الان تو عرش بودن

با اون همه حاشیه که واسش درست کردن و تیم رو بردن تو حاشیه دیگه عمرا میتونست تو رئال بمونه
    دیگه همه جور بلا سرش آوردن

+

جام نگرفت ولی کارهای بزرگی انجام داد

+

افتخار مورینیو

از 9 الکلاسیکو آخر فقط 1 برد بارسلونا

+

eeeeeeeeee ?? جدیییییییییییی ؟؟

الان شد گرانترین ترکیب جهان /؟؟!!!!!!!!

چطور هست تو تاپیک زیر بارسلونا گرانترین ترکیب رو داره ولی الان رئال شد گرانترین ؟؟

آمار پست 7 همون تاپیک هم بازم یه جورایی با هم برابرن
    یا این تیم رئال خیلی کوچک شده یا این نسل بارسا خیلی بزرگ
    که افتخارش نباختن ال کلاسیکو هست
    در حالیکه نمیگم اروپا حتی لالیگا بدست نیومده

گمونم رویای بارسایی ها و کابوس رئالی ها باشه این روند ادامه پیدا کنه
    رئال با نباختن ال کلاسیکو ها فقط رکوردی که تا حالا هم داشته یعنی برد بیشتر رو حفظ کنه
    بارسا سال به سال به قهرمانی های لیگش اضافه کنه و به تنها عنوانی که مونده نزدیک بشه
    چون پر افتخار ترین تیم اسپانیا و اسپانیایی جهان رو همین الان گرفته

20. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •