من فقط میخوام این عینه nfs the run نباشه
the run واقعا انتظارارو براورده نکرد
من فقط میخوام این عینه nfs the run نباشه
the run واقعا انتظارارو براورده نکرد
علی بهترین ریسینگ این نسل از نظر تو کدوم عنوان هستش..؟
خواستی پروفایلم جواب بده
Last edited by Layken; 26-10-2012 at 01:59.
run به لحاظ گرافیک یک شاهکار به تمام معنا بود، بهترین گرافیک تاریخ nfs رو به نظرم داشت
ولی در مجموع چون پلیس ها حکم مترسک رو توش داشتن زیاد به دل ننشست ....
در مجموع تو سری Nfs رتبه 5 میشه بهش داد
سلام
نه دیگه خدایی بی انصافیه hp و shift 2 گرافیکشون بیشتر نبود کمتر نمیشدrun به لحاظ گرافیک یک شاهکار به تمام معنا بود، بهترین گرافیک تاریخ nfs رو به نظرم داشت
تازه تو run تنظیمات aa وجود نداشت و فریم بازی هم بالای 30 تا نمیرفت و یه جورایی قفل بود که همین کار باعث شد خیلی از گیمر ها این بازیو بازی نکنند
از همه اینها گذشته این رو به عنوان نظر خودم میگم
یه جورایی سرعت ماشین ها تو بازی ایراد داشت
اولا که باید خودتو میکشتی تا مثلا به 280 تا برسی
تازه میرسیدی هم اون 280 تایی نبود که تو hp بود!!
آره run از لحاظ گرافیکی به hp نمیرسید با اینکه یک سال هم جدیدتر از ورژن قبلیش بود
اما بالاترین گرافیک کل nfs همین سری اول most wanted بود. (گرافیک رو باید با سالی که اومده و بازیهای اون سال مقایسه کرد)
یادمه اون سال از هر 100تا سیستم شاید یکی میتونست با بالاترین جزئیات بازیش بکنه.
هنوز که هنوزه بعد از 6-7 سال گرافیکش دیدنیه و آزار دهنده نیست. زمانی متوجه حرفم میشید که یک بازی از سال 2005 بهتون بدن و بگن بازی کنید اونوقت حالتون بد میشه. اما سری اول این بازی هنوزم بسیار بسیار جذاب و دیدنیه
![]()
Last edited by kingmohsen; 26-10-2012 at 01:55.
از لحاظ گرافیک بگی hp میخوردش
hp اصلا یه فاز دیگه داشت
به نظرم EA فقط الکی the run رو زد که عقب نیوفته
مثله pes 13 کونامی
که واقعا چرت بود
حرفی که این دوستمون زد رو هم قبول دارم که سرعت ماشیناش افتضاح بود
خوب دوست من !
این تاپی رو باقالی کاری نکنین!
اینو من به عنوان آخرین پست حاشیه ساز تو این تاپیک میفرستم وامیدوارم خیلی از دوستان دیگه بحث و جدل رو بیخیال شن!
خوب من گفتم با پول Xbox ما ایرانیم!(خوب ایکس باکس الان تو ایران بهترین مارکش همین امروز 1,432,000 تومان هست!)
خوب شما بااین پول میتونید یه ارتقاء درست حسابی به کامپیوترتون بدید!(یه سی پی یو Ci 7 و یه رم 8 گیگ و یه کارت گرافیک در حد خوب!)اینو گفتم روشن شی!(نه این که lighten-up بشی!)
خوب بعد این که با بیشتر حرفات موافقم که فورزا چیزی مثل TDU هست که خیلی عالی شبیه سازی میکنه!*
بعد این که من مثل همه نیستم تا جایی که میتونم میرم کشور هایه همسایه و از بازی هایه اصل خرید و در کشور استفاده میکنم!(حالا درست بعد از منتشر شدنم نشه بعد 2 یا 3 ماه حتما" این کارو میکنم!)
اینجا هم تاپیک NeeD FoR SpeeD MosT WanteD 2012 هست ! نه تاپیک مقایسه NFS MW 2012 با FH !
دوستان این بحثو تموم کنین!(خواهشا")
متشکر
run همون امتیازی که گرفت به خاطر گرافیک فوقالعادش بود
از محیط پاییزی بگیر تا محیط بهازری بازی و جاده ها که همگی طبیعی کار شده بود (یکم طراحی ماشین ها مشکل داشت)
گرافیک hp خیلی مصنوعی بود، مثلا جاده ها رو ببین انگار هر روز با اب و جارو شستنش و خشکش کردن ، اسفالت مثل اینکه اکبند بود و استفاده نشده بود
ولی خوب به لحاظ گیم پلیو جذابیت و .... hp خیلی سرتر بود
تو این قسمت پستت خیلی باهات موافقم!
حتی تو قسمتایه صحرایی یه دونه خاک هم نمیتونستی پیدا کنی رو آسفالت!
و همچنین تو قسمت برفیش!
البته برفیش یه ذره بهتر بود!
خیلی عالی گفتی!
منم از اول با سرعت ماشینا خیلی مشکل داشتم !
تو تاپیکشم مطرح کردم گفتم از سیستمته که اونم مطمئنم کم نمیاورد!
ولی من بیشتر شکم به کرک بازی بود!(نسخه ی اصلی بازی رو نتونستم گیر بیارم!)
اصلا" بابا بیخیال گور پدرش!
حالا فک کنم این نسخه عوضشو دربیاره!
ان شا الله!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)