تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 197 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پرسپولیس باید مثل زمان دنیزلی بازی کند!
    بنده مصاحبه رو به طور کامل خوندم
    خیلی جالب شد آقای فرشاد پیوس
    زمان دنیزلی از سبک بازیش انتقاد میکردی
    حالا میگی باید مثل زمان افندی بازی کنیم
    خودت رو هم که *بهترین گزینه* برای سرمربیگری پرسپولیس میدونی
    به قول خودت اون زمان همه یک‌دل بودید و واسه عشقتون بازی میکردید
    ولی الان خودتم تغییر کردی و واسه پول یا شهرت داری به بیراهه میری
    آقایون پیشکسوت پرسپولیسِ ما دلسوز نمیخواد چجوری بگیم بفهمید؟!

2. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسایی مثل پیوس که حتی یه تیم دست یکی رو بهشون نمیدن انتظار دارن بیان بشن سرمربی پرسپولیس.این مدل پیشکسوتا فقط به فکر خودشونن.پرسپولیس براشون اهمیتی نداره.

4. این کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فکر میکنم جدای انتقاداتی که به برخی رفتارهای پیشکسوت هایی نظیر پیوس وارد هست ، از اون طرف قضیه میشه اینطوری نگاه کرد که امثال پیوس هم میتونن با این تیم از 7 بازی 6 امتیاز بگیرند و نیازی نیست مربی میلیون دلاری آورد !

از نظر من اتفاقا این کادری که پیوس گفته شامل خودش و عاشوری و پنجعلی میتونه آلترناتیو بسیار خوبی باشه برای کادر فعلی ؛ و حتی با اضافه کردن سرمایه های ارزشمندی نظیر خاکپور گرامی میشه یک کادر فنی بسیار قوی و مفید رو جمع کرد .

حداقلش اینه که اینها پرسپولیسیهای اصیلی هستند که حداقل کاری که میتونند بکنند اینه که اهمیت پیراهنی که " ظاهرا بر تن خیلی از بازیکنان گشاد هست " رو مدام بهشون یادآوری کنند و علاوه بر اون کاریزمای لازم رو شخص پیوس داره به نظر من .

رویانیان حرکتهای زیربنایی خوبی رو شروع کرده و امیدوارم اعتماد به پرسپولیسیهای بیرون گود نشسته هم در زمینه های مختلف در برنامه هاش باشه ؛ البته سردار نشون داده که این مورد هم براش مهمه و تیم ب رو به اسماعیل حلالی سپرده .

الان شما استقلال رو نگاه کنید چقدر مربی کارآمد داره ، قلعه نویی ، مرفاوی ، مظلومی ، زرینچه و بسیاری دیگه که اونها هم میتونن گزینه های خوبی باشند مثل پاشازاده و دلیلش هم همونطور که پیوس اشاره کرده اعتماد کردن مدیریت این باشگاه به سرمایه های خودش بوده .

6. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

نمی‌دونم چی شده که چند روزه به صورت ناگهانی، جو وحشتناکی علیه ژوزه به وجود اومده ...

به وجود اومدن این جو بعد از بازی آخر منطقیه ! اما مشکل اینجاست که این جو بعد از بازی به وجود نیومد ...

چند روز که از بازی گذشت، یهو به فکرشون افتاد که ژوزه باید عوض بشه !

یه عده خبرنگار بانفوذ و مافیا هستن که کوچک‌ترین فکری به ذهنشون برسه، می‌تونه به یه جنجال و بمب خبری تبدیل بشه ...

متأسفانه این قدرت بی‌دلیل و عجیب برخی روزنامه‌ها و رسانه‌ها داره به فوتبال این مملکت آسیب می‌زنه ...

مدیرعامل و هیئت مدیره دارن حمایت می‌کنن، بعد یه عده یهو به سرشون می‌زنه که ژوزه رو کله پا کنن ...

الان بحثم رو این نیست که آیا ژوزه باید بمونه یا برکنار بشه ...

بحث روی تأثیرپذیری زیاد فضای ورزش کشور از رسانه‌ها و در رأس اون، یه عده خبرنگاره که هر حاشیه‌ای دوست دارن درست می‌کنن

چیزی که این قضیه رو بدتر می‌کنه، اینه که مدیرعامل تیم هم مجبور میشه به این حاشیه‌ها جواب بده و خودش به بدتر شدن وضع دامن بزنه

البته رویانیان هوشمندانه عمل می‌کنه و گاف دست کسی نمیده، با این قضیه هم نسبتاً خوب برخورد کرد و همچنان به حمایت قاطع ادامه داد

اما امروز خبرآنلاین (خبر ورزشی هم زیر مجموعه‌اش به حساب میاد) که در هر لحظه بیش از 5 هزار تا آدم توش دارن خبرا رو دنبال می‌کنن، نظرسنجی گذاشته که ژوزه باید بره یا بمونه ... !

یعنی ولکن ماجرا هم نیستن !

8. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

پرسپولیس در اولین مسابقه تدارکاتی فردا (چهارشنبه) به مصاف شهرداری یاسوج خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرینات پرسپولیس در غیاب 6 ملی‌پوش بزرگسال تیم و دو بازیکن امیدها و جوانان پیگیری می‌شود. با این حال ژوزه تصمیم گرفت در مدتی که لیگ برتر به دلیل دیدار ایران و لبنان در مرحله مقدماتی جام جهانی تعطیل است، دو بازی تدارکاتی انجام دهد.

این دیدار ساعت 18 فردا در ورشگاه درفشی‌فر با حضور هواداران برگزار می‌شود.

منبع !! : تابناک

10. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ghoghnoos52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض در آستانه بازی معروف 6 تایی ها / دانلود مستند دربی

قسمت جدید مستند دربی امشب به تاریخی ترین جدال پرسپولیس و استقلال که با نتیجه 6-0 به سود پرسپولیس خاتمه یافت می پردازد.
    بدون شک دربی 16 شهریور ماه سال 52 و پیروزی 6-0 پرسپولیس مقابل استقلال (تاج سابق) تاریخی ترین جدال این دو تیم است و مستند «دربی» امشب به بررسی این مسابقه تاریخی می پردازد.

علی پروین، علی جباری، منصور پورحیدری، جواد الله وردی ، منصور رشیدی و ... مقابل دوربین مزدک میرزایی نشستند تا در مستند دربی در خصوص آن بازی تاریخی صحبت کنند.
    مستند دربی ساعت 22 امشب از شبکه مستند پخش خواهد شد.

اما قسمت اول این مستند رو برای شما عزیزان اماده کردیم که از لینک زیر میتونید دانلود کنید
    قسمت دوم نیز در همین تاپیک قرار خواهد گرفت

قسمت اول

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک مستقیم

پسوورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 8 کاربر از ghoghnoos52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ورزش۳: محمد رويانيان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص احتمال شکايت باشگاه لوس‌آنجلس بلوز آمريکا از پرسپوليس بابت انتقال امير عابدزاده اظهار داشت: شب گذشته با منصوري مديرعامل باشگاه لوس‌آنجلس بلوز صحبت کردم و مشکل خاصي از اين بابت وجود ندارد. درست است مي‌خواهند ما را اذيت کنند اما با حرف‌هايي که شب گذشته با مسئولان اين باشگاه زدم اين مشکل ظرف چند روز آينده حل خواهد شد و موضوع حادي نيست که ما را تهديد کند. وي در خصوص اينکه گفته مي‌شود استقلالي‌ها براي جذب محمد نوري و حميد علي‌عسگر ابراز تمايل کرده‌اند، گفت: نمي‌دانم خبرهايي که اعلام شده صحيح است يا نه. اگر صحيح باشد که استقلالي‌ها خيلي چيزها مي‌خواهند اما حميد علي‌عسگر و محمد نوري بازيکن پرسپوليس هستند و آنها و حتي بازيکنان ديگر را به هيچ قيمتي از دست نخواهيم داد. رويانيان درباره اينکه سازمان ليگ حق بليت فروشي را از باشگاه پرسپوليس گرفته، عنوان کرد: اين کار کاملاً اشتباه است، بليت‌فروشي حق باشگاه پرسپوليس و يکي از فاکتورهاي اساسي باشگاه‌هاي حرفه‌اي است. فيفا هم روي اين موضوع تأکيد دارد و به همين دليل از سازمان ليگ مي‌خواهيم بليت‌فروشي را به ما برگرداند.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس افزود: اين حق باشگاه است که من بايد بگيرم، اواخر سال گذشته موافقت اين کار را گرفتم و بليت‌فروشي را به ما دادند اما مجدداً آن را پس گرفتند. اين موضوع جاي تعجب دارد. اگر حق بليت‌فروشي را به ما ندهند يکي از فاکتورهاي حرفه‌اي شدن فيفا را زير پا گذاشته‌اند و اين مغاير با فوتبال حرفه‌اي است و به ما ضربه مي‌زند. رويانيان تاکيد کرد: ما باشگاه تهراني هستيم و ورزشگاه آزادي براي ما و مردم تهران است، بنابراين فدراسيون فوتبال بايد هرچه سريع‌تر بليت‌فروشي را به ما برگرداند در غير اين صورت مجبور مي‌شوم صحبت‌هاي ديگري را مطرح کنم. وي با اعتراض به مسئولان سازمان ليگ درباره وضعيت کئون بازيکن کره‌اي پرسپوليس گفت: مستندات خود را ارائه کرديم و قرار است سازمان ليگ مجوز اين بازيکن را به ما بدهد. برخي تيم‌ها براي برخي آقايان يک شبه مجوز بازي مي‌گيرند اما بازيکن ما دو هفته با ما تمرين مي‌کند و معطل است و هيچ‌کس جواب نمي‌دهد. آيا اين درست است؟ رويانيان گفت: نمي‌دانم بايد چه کار کنيم اما اين اتفاق‌ها به فوتبال ما ضربه مي‌زند و شبهات را زياد مي‌کند. نمي‌دانم اين به خاطر اين است که فدراسيون فوتبال ما را زياد دوست دارد يا مي‌خواهد به ما کم‌لطفي کند. از اين موارد مانده‌ام.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: برخي آرا که به ضرر باشگاه پرسپوليس است يک شبه صادر مي‌شود اما درباره برخي تخلفات که به تيم ما ضربه زده و حتي بازيکنان ما را دچار مشکلات روحي و رواني مي‌کند هيچ عکس‌العملي نشان داده نمي‌شود. دليلش را نمي‌دانم، اصلا چه چيزي از جان پرسپوليس مي‌خواهيد که اين کارها را انجام مي‌دهيد؟ رويانيان خاطرنشان کرد: با شرايطي که پيش آمده مجبورم برخي مسائل را با هواداران در ميان بگذارم. برخي هواداران تصور مي‌کنند ما توان کار کردن نداريم اما نمي‌دانند دوست نداريم حاشيه‌ها به وجود آيد. در اين شرايط بايد براي عدالت و گرفتن حق پرسپوليس وارد عمل شوم تا ببينم برخي دوستان آيا به پرسپوليس کم‌لطفي مي‌کنند يا خير يا اصلا اين مسائلي که به ضرر ماست به دليل اين است که ما را زياد دوست دارند يا شايد موارد ديگري است که من نمي‌دانم. وي تصريح کرد: تاکنون فکر مي‌کردم خيلي‌ها ما را دوست دارند ولي ظاهراً خيلي‌ها ما را دوست ندارند و ما اشتباه فکر مي‌کرديم اما من اجازه نمي‌دهم به پرسپوليس بزرگ ضربه‌اي وارد شود. رويانيان در پايان گفت: اميدوارم هرچه سريع‌تر تکليف کئون روشن شود و کميته انضباطي هم درباره اتفاقاتي که به ضرر تيم ما افتاده قوي‌تر وارد عمل شود و حق بليت‌فروشي که حق هواداران ماست به ما بازگردد. در غير اين صورت مسئولان فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ و کميته انضباطي بايد پاسخگو باشند. ما به جز حق خودمان در باشگاه پرسپوليس و عدالت چيز ديگري نمي‌خواهيم. اين موضوع وظيفه من است و بايد به عنوان مديرعامل آن را پيگيري کنم.

14. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

تيم فوتبال پرسپوليس در غياب ملي‌پوشانش در يك بازي دوستانه مقابل شهرداري ياسوج متوقف شد.

به گزارش ايسنا، تيم فوتبال پرسپوليس در نخستين ديدار تداركاتي خود در تعطيلي‌هاي ليگ برتر از ساعت 18 امروز در ورزشگاه درفشي‌فر به مصاف تيم دسته اولي شهرداري ياسوج رفت و در پايان با نتيجه‌ي 2 بر 2 مقابل اين تيم متوقف شد.

پرسپوليس كه در اين بازي با لباس‌هاي تمريني سبز رنگ بازي مي‌كرد، با تركيب شهاب گردان، حميدرضا علي‌عسگر، محسن بنگر، عليرضا نورمحمدي، سعيد قدمي، ميثم نبي‌زاده، هادي نوروزي، روح‌الله سيف‌اللهي، جواد كاظميان، كئون جون و مهرزاد معدنچي در نيمه‌ي نخست بازي كرد.

در اين نيمه هادي نوروزي در دقيقه 20 پرسپوليس را از حريف خود پيش انداخت اما 10 دقيقه بعد ميلاد جعفري با يك شوت از راه دور، گل تساوي را وارد دروازه‌ي گردان كرد.

پرسپوليس كه در اين بازي ملي‌پوشانش را در اختيار نداشت، در نيمه‌ي دوم چند تعويض انجام داد. مهدي مهدوي‌كيا، سامان آقازماني و غلامرضا رضايي بازيكناني بودند كه به ترتيب به جاي سيف‌اللهي، نبي‌زاده و قدمي وارد زمين شدند.

در دقيقه 58 بازي سانتر بازيكن شهرداري ياسوج كه در نيمه‌ي نخست با مصدوميت از ناحيه‌ي سر مواجه شده بود با ضربه سينه ميلاد داوودي مهاجم اين تيم به دومين گل تيم دسته اولي تبديل شد.

در ادامه، پرسپوليس كه در اين بازي تنها 100 تماشاگر را در ورزشگاه كنار خود مي‌ديد، براي زدن گل تساوي تا آخرين دقايق بازي تلاش كرد كه در نهايت ضربه زيباي مهدي مهدوي‌كيا از روي يك كاشته، پرسپوليسي‌ها را به تساوي در اين بازي رساند. اين گل در دقيقه 90 به ثمر رسيد.

مانوئل ژوزه در حين بازي با آرامش خاصي بازي را از روي نيمكت دنبال مي‌كرد و برخلاف بازي‌هاي دوستانه قبلي پرسپوليس زياد با شاگردانش صحبت نمي‌كرد.

هواداران پرسپوليس براي ورود به ورزشگاه بايد بليت خريداري مي‌كردند و حتي با استقرار ماموران نيروي انتظامي، تماشاگران پيش از ورود به ورزشگاه بازرسي بدني شدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرسپوليس علاوه بر ملي‌پوشانش در اين بازي فشنگ‌چي و سوسا را به دليل مصدوميت و ايمون زايد را به دليل سفر اين بازيكن به مراكش براي حضور در اردوي تيم ملي ليبي در اختيار نداشت.

قرار است پرسپوليس تا پيش از برگزاري بازي خود در هفته‌ي هشتم ليگ برتر مقابل نفت تهران، يك بازي دوستانه ديگر هم برگزار كند.

منبع : ایسنا

16. 3 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

يك مصاحبه كوتاه با احمد رضاي عابد زاده عقاب اسيا!

هنوز بعد از احمدرضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دروازه‌بان مطمئني در فوتبال ايران مطرح نشده و خيلي‌ها مي‌گويند امثال مهدي رحمتي فرسنگ‌ها با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاصله دارند. اين روزها پسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با پرسپوليس تمرين مي‌کند ولي به او ميدان داده نشده است. احمدرضا هم در نيوجرسي آمريکاست ولي در مصاحبه با ما تاکيد کرد به زودي مي‌آيد تا سر مزار پدر همسرش برود.

* کي به ايران مي‌‌آييد؟
    - به زودي خواهم آمد. بعد از حل يک‌سري از کارهاي شخصي‌ حتما به ايران مي‌آيم تا سر مزار پدر همسرم بروم. متاسفانه در زمان فوت ايشان من ايران نبودم.

* بازي‌هاي ليگ را دنبال مي‌کني؟
    - نه به آن صورت ولي مي‌دانم که پرسپوليس شانزدهم است و اصلا اوضاع خوبي ندارد. من واقعا متاسفم چون نمي‌توانم نسبت به پرسپوليس بي‌تفاوت باشم. متاسفانه چند سالي است که سهم هواداران فقط غم و اندوه است و انگار اين مشکل نمي‌خواهد حل شود.

* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حل شما چيست؟
    - به نظر من بايد بازيکنان پرسپوليس در تمرينات شلاق بخورند. آن‌ها خوب تمرين نمي‌کنند وگرنه اين‌طوري بازي نمي‌کنند. مگر مي‌شود تيمي به بزرگي پرسپوليس از ۷ بازي فقط يکي را ببرد و تازه ۳ مسابقه را هم واگذار کند؟

* امسال که خيلي بازيکن خريدند؟
    - بله خريدند ولي در چند پست هنوز مشکل دارند. بازيکنان هنوز نمي‌دانند پي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن چه تيم بزرگي را برتن کرده‌اند و نگاه ميليون‌ها نفر به آن‌هاست. حضور در مکان شانزدهم در شأن پرسپوليس نيست و من واقعا متاسفم.

* استقلال را چطور ديدي؟
    - من اکثر بازي‌ها را نديدم ولي شنيدم که استقلال هم خوب بازي نمي‌کند و حتي در داربي بايد به پرسپوليس مي‌باخته. استقلال هم مثل پرسپوليس مهره زياد دارد ولي خوب بازي نمي‌کند.

* از تيم ملي بگو. متاسفانه تيم ملي هم خوب بازي نمي‌کند؟
    - خب وقتي ليگمان ضعيف است، معلوم است که تيم ملي هم مشکل پيدا مي‌کند. ما حتي نمي‌توانيم قطر را ببريم و اين خيلي بد است. الان هم براي بازي با تيمي چون لبنان همه استرس دارند. در حالي‌که در شرايط طبيعي ما بايد با اختلاف ۴ گل تيمي چون لبنان را شکست بدهيم، البته من فکر مي‌کنم بازي اصلي ما با کره‌جنوبي در تهران است اگر آن بازي را ببريم تا ۹۰ درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صعود را پيموده‌ايم.

* تو فکر مي‌کني کره را ببريم؟
    - راستش تا اين لحظه که خيلي اميدوار نيستم. يعني تيم ملي طوري کار نکرده که ما را اميدوار کند اما به هر حال پتانسيل فوتبال ما بالاست و بردن کره جنوبي هم چيزي شبيه معجزه نيست و کاري نشدني قلمداد نمي‌شود.

* وضعيت امير را پي‌گيري مي‌کني؟
    - با او در تماس هستم و همان‌طور که قبلا گفتم امير بايد خودش حقش را در پرسپوليس بگيرد.

منبع خبری: افکارنیوز

18. 5 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اینجور که من شنیدم دوباره شهاب تو دروازه وایستاده و 2تا گل خورده
    اولی از فاصله 40متری، دومی هم مثل اینکه با سینه کردن تو گل
    به نظر من انقدر باید ذخیره‌ی نیلسون بشه تا به آمادگی کامل برسه!
    اونطرف تو اردوی تیم ملی پولادی دچار کشیدگی شده و احتمالا 1ماهی مصدومه
    این میتونه یکی از دلایلی باشه که میگم نباید زیاد بازیکن تو تیم ملی داشته باشیم
    کیروش هم گفته که فوتبال همینه و این مصدومیتها پیش میاد و کاملا طبیعیه
    حالا اگه مثلا این اتفاق واسه شجاعی میفتاد *اوساسونا* پدرمونو درمیاورد!
    الان وضعیت هافبکهای دفاعی تیم بدجور خرابه اصلا اسفناکه
    سوسا و پولادی و آقازمانی تا اطلاع ثانوی مصدوم هستن
    سازمان لیگ هم که مجوز بازی *کی وون جون* رو صادر نمیکنه!
    +
    امروز 16شهریور هستش، 39امین سالگرد 6تاییها، این روز رو به همه‌ی پرسپولیسیها تبریک میگم!
    Last edited by Alinho; 20-10-2012 at 18:19.

20. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •