تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 301 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

قلعه نوعی پر افتخارترین سرمربی ایرانه و کارش رو از منو شما بهتر بلده . اخلاقش و کردارش رو خودم قبول ندارم اما از لحاظ فنی حرف نداره ! دیگه کارنامه از این درخشان تر؟در حال حاضر سرمبیه استقلالمونه و باید حمایتش کرد . باید تشویقش کرد . باید پشتش بود .
    قلعه نویی اگر سالم کار میکرد هیچ وقت پرافتخارترین مربی ایران نبود

باید قبول کنیم که ایشون اصلاسالم مربی گری نمیکنه و انواع اقسام کارها رو برای قهرمانی تیمش انجام میده از تحریک بازیکنان تیمهای حریف گرفته تا خیلی کارهای دیگر...

دوستی گفت که بائو چرا اورده معلومه چون پارسال جلوی تراکتور بازی نکرد و ایشون 2تا بازی شهرداری رو برد و .... مدیرروستا هم افشاگری کرد اما بازم کارهای ناسالم قلعه نویی ادامه یافت

از کارهای کثیف دیگه ایشون میشه به تحریک بازیکنانی مانند ابراهیم توره - احمد ال نعمه و ... نام برد

سال قبل هم با حاشیه هایی که برای استقلال درست کرد مانع قهرمانی استقلال شد امسال هم باز بازیکنان و باند خودشو آورده تو تیم و بازیکنی مثل سیاوش اکبرپور و بیک زاده باید فیکس تیم باشند و امثال فرهاد و ساموئل باید از تیم دور بمونند

بعد این بازی به این ضعیفی ادعا قهرمانی هم از دیگر شاهکارهای ایشون بود که همه این حرف رو به سخره گرفتند!!

2. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه نویی اگر سالم کار میکرد هیچ وقت پرافتخارترین مربی ایران نبود

باید قبول کنیم که ایشون اصلاسالم مربی گری نمیکنه و انواع اقسام کارها رو برای قهرمانی تیمش انجام میده از تحریک بازیکنان تیمهای حریف گرفته تا خیلی کارهای دیگر...

دوستی گفت که بائو چرا اورده معلومه چون پارسال جلوی تراکتور بازی نکرد و ایشون 2تا بازی شهرداری رو برد و .... مدیرروستا هم افشاگری کرد اما بازم کارهای ناسالم قلعه نویی ادامه یافت

از کارهای کثیف دیگه ایشون میشه به تحریک بازیکنانی مانند ابراهیم توره - احمد ال نعمه و ... نام برد

سال قبل هم با حاشیه هایی که برای استقلال درست کرد مانع قهرمانی استقلال شد امسال هم باز بازیکنان و باند خودشو آورده تو تیم و بازیکنی مثل سیاوش اکبرپور و بیک زاده باید فیکس تیم باشند و امثال فرهاد و ساموئل باید از تیم دور بمونند

بعد این بازی به این ضعیفی ادعا قهرمانی هم از دیگر شاهکارهای ایشون بود که همه این حرف رو به سخره گرفتند!!
    خوب منم که همینو گفتم !

من دیگه مطلب رو باز نکردم گفتم کاری به اخلاق و رفتارش ندارم و اینکه دلاله و باند بازی میکنه . من گفتم از لحاظ فنی کارش رو قبول دارم و پرافتخارترین مربیه ایرانه حالا چه از راه سالم چه ناسالم

4. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

فرهاد یه ستاره و کاپیتان محبوب برای استقلال بود . بازیکن هایی که بخاطر اختلافات شخصی ، به تیم پشت میکنن و بیشتر فکر محبوبیتشون هستن ،اسطوره نیستن!

وظیفه همه طرفدارها حمایت از تیمه . باید فقط تیم رو تشویق کنیم نه افراد رو . مردم خودشون همه چیز رو میفهمند.والسلام
    Last edited by federrer; 27-08-2012 at 21:38.

6. این کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چنتا عکس گذاشتم تو پروفایلم که اینجا نمیشد بزارم ! ممکن بود بقلیا خدایی نکرده دلخور بشن !

8. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چنتا عکس گذاشتم تو پروفایلم که اینجا نمیشد بزارم ! ممکن بود بقلیا خدایی نکرده دلخور بشن !
    با اینکه پرسپولیسیم اما جالب بود مخصوصاً PES 2013
    به نظر من اگه تعداد بازی های این تیمها در طول سال زیاد بشه شاید کمی از حساسیت بین تماشاگران کم بشه

10. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با اینکه پرسپولیسیم اما جالب بود مخصوصاً PES 2013
    آره عکس سردار خیلی قشنگ شده بود !

به نظر من اگه تعداد بازی های این تیمها در طول سال زیاد بشه شاید کمی از حساسیت بین تماشاگران کم بشه
    آره کمتر میشه ولی فک نکنم عملی بشه !

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

= قیافه الان من !!

هاشم بیک زاده دعوت شده به تیم ملی !!

13. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

مسئولین اونقدر غرق کارهای حاشیه ای هستن که جلوی چشماشون رو هم نمیتونن ببینن.این بیماری به کی روش هم سرایت کرد.نمیدونم برنامه این هفته نود رو دیدین یانه؟بازیکنی که به عنوان پدیده ازش دعوت کرده بود رو دیدین؟
    فکر کنم اسمش کریمی بود.یه چپ پای کلاسیک یکی تو مایه های مجاهدخضیراوی!چرا کریمی چپ پا و جوان رو دعوت نمیکنن؟
    حکایت بیک زاده مثل حکایت میرزاپوره وبس.
    بهرحال یه زمانی استقلال کریمی جوان رو ندید الان هم مربیان ملی! این وسط هم فقط فوتباله که ضرر میکنه...
    پ ن:از دعوت بیک زاده قلعه نویی خیلی باید خوشحال باشه.بهرحال الان ادعا میکنه که بازیکن محبوبش ملی پوش هست!

15. 11 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیام ردی اصلا خوب کار نکرد.....عملکرد امروزش نشون داد زرین ساعد جلوش بوفونه! توپی که از 40-50 متری زده شد و به سمت دروازه اومد و اگه ولش میکرد احتمالا اوت میشدو به صورت کاملا حرفه ای وارد دروازه کرد.....این بازی 3 گل داشت که باید سومیش به نام ردی ثبت بشه نه بازیکن ابومسلم.....دو خروج اشتباه داشت که در یکیش یه دروازه خالیو تقدیم ابومسلمی ها کرد که خوشبختانه میثم دروازرو نجات داد......نشون داد حتی در بازیهای دوستانه هم نمیشه بهش اعتماد کرد.جلو نفت هم گویا همین وضعو داشته

ساموئل و حسینی در سمت چپ عالی کار کردند.با وجود این دو بیکزاده حتی نباید رو نیمکت باشه.میثم نفوذهاش هم کمی بهتر از فصل گذشته شده.ساموئل به خوبی فضاهای خالیو میدید و پاسهای خیلی خوبی ارسال میکرد و بر خلاف بیکزاده در یک در مقابل یکها ناتوان نبود.یه نکته جالب این بازی این بود که در اواخر هر دو نیمه ساموئل صاحب توپ شد و در کنار خط حرکت کردو چند نفرو جا گذاشت ولی داور سوت پایان بازیو زد

یکی دیگه از خوبهای امروز رودریگو توزی زننده یکی از گلهامون بود.توزی مثل بازی دوستانه قبلی موفق شد گلزنی کنه.فکر میکنم حقش باشه بهش بیشتر بازی برسه

میثم بائو هم تا دقیقه 70-80 خوب کار کردو حتی گزارشگر بازی هم به امادگیش اشاره کرد.

از بین بازیکنای جوانی که امروز بازی کردند طهماسبیان افتضاح بود و اکثر حملات ابومسلم هم از اون جناح بود.....امروز دفاع راست بود ولی نه در دفاع موفق بود و نه توانایی داشت که نفوذ کنه
    بر خلاف طهماسبیان،انصاری عملکرد خیلی خوبی داشتو یه پاس گل بسیار زیبارو هم به ارش داد.یازیکن اینده داری نشون داد امیدوارم بیشتر ازش استفاده بشه و مثل یعقوب کریمی ساده از دستش ندیم

خط حملمون افتضاح بود.... ارش با اینکه 1 گل زد ولی اصلا خوب کار نکرد.در چند صحنه پاسهای خیلی خوبی بهش رسید که میتونست خودشو در موقعیت تک به تک قرار بده ولی خیلی راحت توپو از دست داد....یه تک به تکو هم خراب کرد
    منوچهری هم هیچ حرفی واسه گفتن نداشت......اگه از توزی در خط حمله استفاده کنیم موثرتر از این دو هست

یه نکته دیگه این بازی هم این بود که هیچ کدوم از گلهامون با سانتر و ..... نبودگل اولو که من ندیدم ولی مثل اینکه توزی با یه شوت از راه دور دروازه حسین هوشیارو باز کرده.گل دوم هم روی یک حرکت ترکیبی به ثمر رسید
    خط دفاعیمونم انسجام خوبی داشت و در چند صحنه اشتباهات ردیو هم پوشش داد.اگه ردی نبود این بازی هم گلیو دریافت نمیکردیم

در کل در غیاب منتظری جانواریو زندی اکبرپور نکونام حمودی + حیدری جباری میداودی بازی قابل قبولیو به نمایش گذاشتیم
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-09-2012 at 19:43.

17. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

همه مداد رنگي ها مشغول بودند...

به جز مداد سفيد...

هيچ کسي به او کار نمي داد؛

همه مي گفتند:{تو به هيچ دردي نمي خوري}...

يک شب که مداد رنگي ها، توي سياهي کاغذ گم شده بودند؛

مداد سفيد تا صبح کار کرد...ماه کشيد...مهتاب کشيد.

و آنقدر ستاره کشيد که کوچک وکوچک و کوچک تر شد...

صبح توي جعبه ي مداد رنگي...جاي خالي او، با هيچ رنگي پر نشد

جای خالی فرهاد را هیچ کس نمیتونه پر کنه...

نقل از یکی از کاربران سایت انجمن مهندسین...
    Last edited by M . Sayid; 03-09-2012 at 20:54.

19. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •