بردیا فکر نکنم کسی تو این انجمن باشه، روبن تو تیم محبوبش بازی کرده باشه و هم نظر با تو نباشه! این بشر کلاً تو مغزش پاس دادن تعریف نشده...
بردیا فکر نکنم کسی تو این انجمن باشه، روبن تو تیم محبوبش بازی کرده باشه و هم نظر با تو نباشه! این بشر کلاً تو مغزش پاس دادن تعریف نشده...
دقیقا به همین دلیل من جای روبن بودم بی خیال بایرن میشدم میرفتم یه تیم دیگه!
مطمئنم پپ بیاد رو کار مثل هاینکس به امثال روبن بها نمیده...
آی دلم میخواست که مثل بازی نیم نهایی پارسا با رئال یه بادمجون خشگل میکاشتن زیر چشمش...هیف...
اما همون طور که گفتم خیالتون راحت از سال دیگه این روبن رو نخواهید دید.
اینم اثبات صحبت های دیشبم، کلا 7 تا شوت زده، اون 18 تا شوت دیگه فقط 3 تاش تو 4 چوب بوده و تیم غیر از روبن 15 تا ضربه به مدار استوا داشت !
عکس سمت راست آمار بازیه، قمزه بایرنه، نصف این موقعیت ها با حرکت و اثر مستقیم روبن شکل گرفته !
تفاوتش با تیم حریف رو ببینید ! خود آرسنالی ها زیاد راضی نیستن چون تیمشون کمتر از همیشه حمله کرد و صاحب توپ بود
در واقع سابقه نداشت ه که آرسنال این جوری تحت فشار قرار بگیره و نتونه حتی یه ضد حمله بزنه
در ضمن مربی بوق نیست که ببینه یه بازیکن تکروی می کنه تعویضش نکنه، مطمئن باشید تمام حرکات روبن با هماهنگی و اجازه ی مستقیم مربیه !
بازی رفت همون دقایق اول بازی عینا یه همچین توپی آوردن رو دروازه ی ما که من فکر کردم گل شد !
دقیقا از سمت راست سانتر کردن و از مدافع اول رد شد، اون وسط کی توپو بر گردوند؟ خودتون حدس بزنید !
چه وقتی تو رئال بود چه بایرن میشنیدم که اصلا پاس نمیده حتی در بدترین شرایط ولی باور نمیکردم چون زیاد بازیاشو ندیده بودم
تا اینکه تو جام جهانی و یورو بهم ثابت شد این بشر اصلا در خدمت تیم نیست تو بازی دیشب هم که ...
حتی وقتی اون گل سر ضرب رو به منچستر زد گفتم کاش بیاد بارسا خوشحالم که همچین اتفاقی نیفتادو نخواهد افتاد
واقعا روبن یه بازیکن بدرد نخور هست .. فک می کردم دیشب بتونه کمک حال باشه ولی گند زد تو حال همه !
روبن درسته یه مدت کمک های خوبی کرد ولی تاریخ مصرفش خیلی زود تموم شد ... اون از فصل پیش که یک تنه همه چیز رو گرفت از تیم اینم از بازی دیشب که نتونست یه تک به تک گل کنه ..
تفاوت بازیکن بزرگ تو همیناست ... دروگبا یه موقعیت تو بازی گریش اومد گل کرد ولی این 10 تا هم گیرش بیاد شاید یکی رو بزنه
موقعیت؟ دیشب اصلا موقعیت هم داشتیم جز تک به تکی که روبن مثه یه بازیکن آماتور زد؟!عکس سمت راست آمار بازیه، قمزه بایرنه، نصف این موقعیت ها با حرکت و اثر مستقیم روبن شکل گرفته !
اینکه بدوی و آخرش توپ رو بزنی تو سر و صورت تماشاگرا کی شده موقعیت؟؟ باز خوبه فنس کشیدن پشت دروازه ها رو وگرنه دیشب چنتا تماشاگر مصدوم می شدن..
بایرن باید دنبال یه جانشین برا ریبری باشه بدون اون و شواینی تیم نای حرکت نداره..
کلا خیلی بد بازی کردن و خیلی خوب شد اون غرورشون دیشب ریخت
اون عکس گویای همه چیز بود نیاز به توضیح مجدد نداره
اینم یه کلیپ که خودم آپ کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد لیگ داخلی هم، 34 تا بازی بوده یکیش با پنالتی روبن از دست رفته، 33 تا بازی دیگه چه کردن؟
تازه همون پنالتی هم دقیقه 90 بود ! 89 دقیقه ی قبلش چرا گل نزدن؟
اصلا صحبت در مورد بازیکنی مثه روبن و گند زدناش خیلی بیهوده هست و همه می دونن..
روبن یه محبوبیتی داشت که فصل پیش همشو از دست داد با اون شیرین کاریاش..
+
ونگر گفته که بایرن به اندازه کافی برای قهرمانی خوب نیست. به نظر اون باتوجه به دو بازی که تو دو سال قبل با بارسا داشتن، اونا رو بهترین تیم می دونه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چند روز فرصتش رو نداشتم که به انجمن سر بزنم، الان هم اون حس و حال بعد از بازی وجود نداره خصوصا با اون نمایش بد!
به هر حال خوشبختانه نتیجه بازی رفت به قدری خوب بود که با همچین نتیجه ای صعود کنیم، هر چند که اگه اون نتیجه نمی بود اینقدر
کم انگیزه و با غرور کار رو دنبال نمی کردیم و مسلما نتیجه دیگه ای کسب می کردیم.
تقریبا سخت ترین قرعه ممکن رو داریم، ولی با تلنگر به جایی که توی بازی 4 شنبه بهمون وارد شد به صعود امیدوارم (از قضا هاینکس هم همین نظر رو داره : دی)
یوونتوس جلوی سلتیک 11 نفره دفاع کرد
برای بازی با بایرن فکر کنم برن ندود و دل پیرو رو هم بردارن بیارن واسه دفاع کمکی
اصلا حس خوبی ندارم،این چندساله هیچوقت جلوی تیمای دفاعی قاطع نبودیم
سه مدافع و پنج هافبک که می تونن همگی نقش دفاعی سنگین رو داشته باشن یعنی 9 بازیکن تدافعی در زمین و دو مهاجم که تازه از این دو یکی هم ووچینیچ هست که خودش نسبتا مهاجم تدافعی تریهاین هم تاکتیکی است که کونته درست کرده و جلوی سلتیک هم نشون دادن که می تونن حتی بدون داشتن مالکیت توپ زهرشون رو بریزن.
خلاصه جلوی این یووه فوتبال بازی کردن با هدف کنترل بازی و فشار آوردن بسیار بسیار دشواره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)