تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 118 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ماتا: دي متئو اسطوره بود

ملي‌پوش اسپانيايي معتقد است که سرمربي برکنار شده چلسي در اين تيم يک اسطوره بود و هميشه در يادها خواهد ماند.

خوان ماتا پس از برکناري سرمربي ايتاليايي از چلسي گفت: روبرتو دي متئو هميشه در چلسي و در خاطره‌ها باقي خواهد ماند.

سرمربي ايتاليايي تنها چند ساعت پس از شکست 3 بر صفر مقابل يوونتوس در ليگ قهرمانان و قرار گرفتن در آستانه حذف از اين رقابت‌ها از تيم اخراج شد.

ماتا اشاره کرد: دي متئو در کسوت يک بازيکن اسطوره‌اي براي آبي‌پوشان بود و هنگام مربيگري توانست تيم را براي اولين بار فاتح ليگ قهرمانان کند. وي هميشه در يادها خواهد ماند.

بازيکن اسپانيايي در پيغامي روي صفحه شخصي‌اش در فيس‌بوک اضافه کرد: مي‌خواهم از او براي زماني که در چلسي سپري کرد تشکر کنم و آروزي موفقيت در آينده را براي دي متئو دارم.

وي اولين بازيکن چلسي بود که پس از برکناري سرمربي ايتاليايي در اين باره به صحبت پرداخت.

پس از شکست مقابل يوونتوس، يک پيروزي در آخرين بازي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا مقابل نورسيلند براي صعود اين تيم به دور بعد کافي نخواهد بود و آنها بايد منتظر نتيجه ديگر ديدار اين گروه باشند.

مدافع عنوان قهرماني اين مسابقات در صورت تساوي يوونتوس و شاختاردونتسک از گردونه رقابت‌ها حذف خواهد شد و تنها درصورت پيروزي در استمفوردبريج و شکست نماينده ايتاليا مقابل نماينده اوکراين به جمع 16 تيم برتر صعود خواهد کرد

2. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اساتید عزیز زود قضاوت نکید پارسال هم که بواس اخراج شد همه این حرفو میزدند اما دیدیم که تیم نتیجه گرفت و 2 تا قهرمانی آورد

به شخصه از رفتن روبرتو خیلی ناراحتم واقعا در حقش ظلم شد اما آبرامویچه دیگه از اول هم دنبال فرصت برای اخراج روبرتو بود اما نتونست مربی قهرمان را اخراج کنه

الان به خواستش رسید اگر بخواد امثال ردنپ و بنیتز را بیاره من به عقلش شک میکنم ترجیح میدم حالا که با روبرتو این کارو کرد یه مربی در حد پپ بیاره که حداقل در حد چلسی باشه

در مورد منچستر و تیم داری هم هر تیمی فرگوسن را داشت دسته 2 هم سقوط میکرد عوضش نمیکرد پس به مدیران باشگاه ربطی نداره امثال فرگوسن و ونگر کم پیدا میشه

امیدوارم چلسی هم پپ را بیاره و تبدیل بشه به یکی از موندگارترینهای چلسی اما اونطور که از خبرها شنیده میشه گویا بنیتز به عنوان سرمربی موقت فعلا قراره تیم را جمع و جور کنه

تا مقدمات حضور پپ یا مورینیو دوباره فراهم بشه
    ولی من فکر میکنم چیزی که موفقیت میاره ثباته تیمه
    تو این چند سال اگه نیمکتون ثبات نداشت حداقل بازیکنامون یه دست بودن کمتر ترکیب و استخون بندی تیم عوض میشد
    ولی الان که تیم پوست انداخته با تغییر سرمربی فکر نکنم نتیجه بگیریم

اشتباهات بواس خیلی بزرگتر از دی متئو بود بوآس نتونست از پتانسیل تیم استفاده کنه بزرگای تیم رو که میتونستن مفید باشن رو میذاشت رو نیمکت ولی دی متئو یکم دستش خالی هم بود برای این چند بازی
    بدشانسی بازی منچسترم که روش

ولی اینو قبول دارم که آبرامویچ از همون اول میخواست دی متئو رو احراج کنه ولی با دو تا جامی که آورد نمی تونست!

حالا باید ببینیم با این بنیتز که کمی تا قسمتی متنفرم ازش چی کار کنیم

4. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان زیادم بد بین نباشیم.... بیایم یه ذره + فکر کنیم.... درسته بنیتز مثل نمودار سینوس میمونه یه مدت +1 و یه مدت -1 .... حالا دقیق نمیدونم چه افتخاراتی با لیورپول به دست آورده اما 2 بار فینالیست لیگ قهرمانان شده بود که یه بار قهرمان شده بود... دقیق نمیدونم جام یوفا هم برده بود یا نه... اما 2 بار فینالیست شدن توو لیگ قهرمانان میتونه کارنامه خوبی واسه یه مربی باشه... توو لیورپول کارنامه نسبتا موفقی داشته... اما توو اینتر یه ناکام واقعی بود و فقط تونست این تیم قهرمان باشگاهای جهان کنه که امیدوارم این کارو واسه ما هم بکنه... فقط میتونیم به این امیدوار باشیم قلق تیم های انگلیسی دستش باشه... بتونه حداقل 2 تا جام واسمون بیاره میتونیم واسه فصل بعد هم حفظش کنیم...

6. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

به نظر میاد زیادم مربی بدی نبوده... توو والنسیا هم موفق بوده... رزومشو ببینید بد نیست....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان الان پرسشی که ذهن منو مشغول کرده اینه که آیا واقعا ابراموویچ لحظه ای به این فکر کرده که حتی اگر گواردیولا رو هم بیاره به تیمش آیا میتونه کمکی بکنه به صعود از گروهش در اروپا ؟؟؟ این مساله اییه که کاملا وابسته به بازی شاختار - یووره هستش و چلسی تنها کاری که میتونه بکنه اینه که نوردشیلند رو ببره و منتظر اتفاقات بازی بعدی باشه .

شما ببینید فصل پیش یونایتد از مرحله ی گروهی اوت شد ؛ چه اتفاقی افتاد ؟

بالاخره فرگوسن هم که از روز اول این فرگی امروز نبوده که ، و همون اوایل کارش هم در معرض برکناری قرار داشته اگر اشتباه نکنم... چرا ابراموویچ اجازه نمیده که یکی مثل دی متئو فرگوسن چلسی بشه ؟ یا یکی مثل ری ویلکینز چرا نباید در چلسی باشه ؟؟؟ دوستان بالاتر اشاره کردند به ثبات ...

دیالوگ مرتبط با بحث از آژانس شیشه ای : " دهه ی ما دهه ی ثباته مربی ! " : دی

من به خاطر احترامی که برای چلسی قائلم واقعا تاسف میخورم اینگونه تفکرات لیگها و تیمهای عربی روی تیمی مثل چلسی حاکمه !

10. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه بخوایم فقط برد و باخت هاشو نگاه کنیم با لیورپول 194 برد داشته، 77 مساوی و 79 باخت، خب مطمئنن آمار خیلی خوبی نیست، اما اونقدرا هم بد نیست
    هرچند منم موافقم که این مربی در حد چلسی نیست، ولی خدا رو چه دیدی، اومدیمو این مربی تلسم تعویض مربیِ ابراموویچ رو شکست و چند سالی موندگار شد
    بلاخره باید به یه مربی فرصت داد تا چند فصل با تیم کار کنه تا بلاخره به نتیجه دلخواه برسیم، نمیشه که هر فصل مربی بندازیم بیرون یکی جدید بیاریم
    یه مربی که با ارزش باشه، که به نظر من هیشکی به پای گاس نمیرسه
    برسه روزی که دوباره رو نیمکت چلسی ببینیمش...

12. 7 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ولی من فکر میکنم چیزی که موفقیت میاره ثباته تیمه
    تو این چند سال اگه نیمکتون ثبات نداشت حداقل بازیکنامون یه دست بودن کمتر ترکیب و استخون بندی تیم عوض میشد
    ولی الان که تیم پوست انداخته با تغییر سرمربی فکر نکنم نتیجه بگیریم
    موافقم ثبات در هر تیمی عامل رسیدن به موفقیته اما باید توجه داشته باشیم که هر مربی لیاقت ثبات را نداره مثلا بواس را اگر نگه میداشتند و ازش حمایت میکردند چلسی فصل قبل به هیچ جا نمیرسید

اما مثلا اگر از مورینیو یا آنجلوتی حمایت میشد شاید عامل موفقیت چلسی میشدند

در مورد بنیتز هم زیاد بهش امیدی نیست فقط فکر کنم با اومدنش بتونه تورس را همون تورس لیورپول کنه امیدوارم

14. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان الان پرسشی که ذهن منو مشغول کرده اینه که آیا واقعا ابراموویچ لحظه ای به این فکر کرده که حتی اگر گواردیولا رو هم بیاره به تیمش آیا میتونه کمکی بکنه به صعود از گروهش در اروپا ؟؟؟ این مساله اییه که کاملا وابسته به بازی شاختار - یووره هستش و چلسی تنها کاری که میتونه بکنه اینه که نوردشیلند رو ببره و منتظر اتفاقات بازی بعدی باشه .
    به این موضوع که قطعا ارتباطی نداره
    حالا اگه فرض میکردیم مسابقه اخیر رو از شاختار باخته بودیم و بعد با یووه بازی داشتیم و صعودمون بازم منوط به بازی دیگه گروه بود میشد یکم به این موضوع فکر کرد ولی قطعا تیم بدون سرمربی هم میتونه تو استمفوردبریج نوردشیلد رو ببره

آبرامویچ کلا دوست نداشت دی متئو رو داشته باشه وگرنه بعد از گرفتن دو تا جام که یکیش رو چندین و چند سال به دنبالش بودیم نمیومد پنهان و آشکار با گواردیولا صحبت کنه
    همه هم میدونستن این صحبت ها چه معنی داره
    آبرامویچ هم منتظر بهانه بود برای اخراج دیمتئو که گیر آورد
    ولی اینکه به جای اون بنیتز بیاد یکم نامعقوله

من به خاطر احترامی که برای چلسی قائلم واقعا تاسف میخورم اینگونه تفکرات لیگها و تیمهای عربی روی تیمی مثل چلسی حاکمه !
    متاسفانه منم همین عقیده رو دارم
    حالا ممکنه یکی فکر کنه چرا به خرید بازیکن که میرسه از این بحث ها نمیکنیم
    اگه بخوایم فقط برد و باخت هاشو نگاه کنیم با لیورپول 194 برد داشته، 77 مساوی و 79 باخت، خب مطمئنن آمار خیلی خوبی نیست، اما اونقدرا هم بد نیست
    همین دیگه
    تا وقتی تو لیورپول بود هیچ وقت لیورپول نتونست برای قهرمانی تو لیگ ادعایی بکنه (البته الانم نمیتونه به خاطر مدیرانش)

بلاخره باید به یه مربی فرصت داد تا چند فصل با تیم کار کنه تا بلاخره به نتیجه دلخواه برسیم، نمیشه که هر فصل مربی بندازیم بیرون یکی جدید بیاریم.
    دقیقا
    اصلا معنی نداره یه مربی وسط یه فصل بیاد وسط یه فصل بعد بره
    اگه بد بود چرا موند و اگه خوب، صبر میکردیم

16. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

من نمیدونم ابرامویچ مشاوری چیزی نداره بهش یاری برسونه؟؟
    واقعا بدترین موقع بود واسه همچین کاری.... بازی بعد چلسی با من سیتی هست ! با من سیتی! یعنی یکی از مهمترین بازی هایی که میتونه سرنوشت قهرمانی لیگ رو تعیین کنه چون هر دو طرف کاندید قهرمانی هستن! حالا تو این چند روز بنیتز که به نظرم اصلا مربی خوبی واسه اینجور موقع ها نیس ( تو اینتر ثابت کرد) چه کار میتونه انجام بده ؟ تا بخواد تنها خصوصیات بازیکنا رو بشناسه 2 هفته زمان میبره حالا بحث ایجاد تاکتیک ها و روش های جدید مناسب با تیم و انالیز تیم های مقابل بماند که اونا چند ماه طول میکشه!
    تنها کسی که میتونه یه مربی موقت اخراج کنه و بجاش یه مربی موقت دیگه بذاره ابرامویچه!! البته از اول فصل جدید که دی متئو مربی رسمی و دائم(؟؟) شد ولی خب به ذات مربی موقت بود انگار ...

واقعا خیلی از دی متئو خوشم اومد و امیدوارم پیشرفت زیادی در زمینه سرمربیگری کنه چون واقعا استعداد و تواناییش رو داره..خیلی حرف ها برای گفتن داشت که بهش اجازه ندادن.

18. 6 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوش به حال فرناندو تورس شد! مطمئنا دیگه از فالکائو هم خبری نیست. تورس بهترین دورانش رو با رافا داشته و رافا هم خیلی خیلی به تورس اعتقاد داره.

رافا مربی خوبیه در صورتی که تیمش باهاش خیلی سازگار باشه. اصولا اعتقادی به مچ کردن خودش با تیم نداره٬ تاکتیک های خودش رو می چینه و بعد نگاه به تیم می کنه و اگه ستاره های تیمش سازگار با تاکتیک هاش نباشن٬‌ مشکلی در نابود کردن ستاره ها نداره. طبق شناختی که از تاکتیک های رافا دارم٬ بازیکن های چلسی به نظرم خیلی خوب مچ میشن باهاش و من منتظر آینده خوبی هستم.

تا وقتی تو لیورپول بود هیچ وقت لیورپول نتونست برای قهرمانی تو لیگ ادعایی بکنه (البته الانم نمیتونه به خاطر مدیرانش)
    2008-2009
    با 86 امتیاز دوم شد در سالی که فقط 5 میلیون پوند هزینه نقل و انتقال کرد. بهترین خط حمله لیگ٬ سومین خط دفاع٬‌ بهترین تفاضل گل٬ کمترین باخت٬ بدون باخت در خانه و چلسی و منچستر رو هم دبل کرد.

20. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •