تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 68 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 673

نام تاپيک: باز کردن قفل منوی مخفی تلویزیون های سامسونگ سری E

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوباره سلام دوستان.ببخشید که سوالام زیاد شده.من هر هدفونی رو که تست میکنم فیش استریو اون سه تا جای اتصالی داره!!! نمیدونم سر دیود (LED) مادون قرمز هار و به کدومشون بزنم و کدوم قسمت رو بیکار بذارم!!! با هدفون که تست میکنم جای اتصالی وسطی ماله میکرو فونه و سیم میکروفونش وصل اتصالی وسطیه و 2 تا جای دیگش جای انتقال صدا یا همون هدفونه و با وصل کردنشون صدا برقرار میشه اما برای اینکار هرکار میکنم کنترل کار نمیکنه.در ضمن تو پوشه دانلودی 2 تا فایل (FACTORY ) وجود داره با نامهای (FACTORY_from_REMOTE_inv) و (FACTORY+3SPEED_inv) .کدوم رو بزنم؟
    ممنون و بازم عذر میخوام بابت سوالات زیادم.

اینم عکس فیش هدفونم که قسمتهای اتصالی خود هدفون رو مشخص کردم تا بهتر منظورمو بفهمید.و اگه میشه بگید کجای این فیش (LED) هار و وصل کنم؟:

Last edited by saalehh; 15-09-2013 at 23:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این عکس رو هم تو تایپیک سایت سامی گو گذاشته بودن.یعنی اینجوری هم میشه درست کرد؟یعنی بدون اینکه سیمهای هدفون رو بچینیم هم میشه با سیم وصل کرد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوباره سلام دوستان.ببخشید که سوالام زیاد شده.من هر هدفونی رو که تست میکنم فیش استریو اون سه تا جای اتصالی داره!!! نمیدونم سر دیود (LED) مادون قرمز هار و به کدومشون بزنم و کدوم قسمت رو بیکار بذارم!!! با هدفون که تست میکنم جای اتصالی وسطی ماله میکرو فونه و سیم میکروفونش وصل اتصالی وسطیه و 2 تا جای دیگش جای انتقال صدا یا همون هدفونه و با وصل کردنشون صدا برقرار میشه اما برای اینکار هرکار میکنم کنترل کار نمیکنه.در ضمن تو پوشه دانلودی 2 تا فایل (FACTORY ) وجود داره با نامهای (FACTORY_from_REMOTE_inv) و (FACTORY+3SPEED_inv) .کدوم رو بزنم؟
    ممنون و بازم عذر میخوام بابت سوالات زیادم.

اینم عکس فیش هدفونم که قسمتهای اتصالی خود هدفون رو مشخص کردم تا بهتر منظورمو بفهمید.و اگه میشه بگید کجای این فیش (LED) هار و وصل کنم؟:

دوست عزیز
    پایه بدنه را کنسل کنید و فقط دو پایه اصلی را استفاده کنید و فایل مورد نظر شما هم این است FACTORY+3SPEED_inv

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درست نشد که نشد.یعنی مطمئنم تقصیر خودمه که نمیتونم این کنترل رو بسازم.حالا این به کنار.بعد از اینکه یکی دو بار این سرویس منو رو دست کاری کردم(البته بگم قبلش عکس میگرفتم و تمام تنظیمات رو میاوردم سرجای اولش ) بجز اون قسمت (panel type) تو قسمت (contorol) که دقیق یادم نیست چند بود و اون قسمت رو شانسی گذاشتم.الان نمیدونم من زیادی حساس شدم یا واقعا تصویر تلوزیون مثل سابق صاف و بی نقص نیست و درضمن وقتی (picture mode ) یا همون حالت تصویر رو تنظیم میکنم رو حالت (standard)بعد از ریستارت تلوزیون دوباره خود بخود تنظیمات برمیگرده رو حالت (Dynamic) و دوباره باید بیارمش رو استاندارد و تنظیمات رنگ و روشنایی و غیره رو دوباره انجام بدم.وقتی هم (picture mode ) رو بخوام بذارم روحالت (natural) تصویر بهم میریزه و باید تلوزیون رو خاموش و بعد روشن کنم تا تصویر درست بشه.راه حلی ندارین دوستان؟میدونم اشتباه بزرگی کردم اما خواهشا اگه راه حلی هست بگید.ممنون.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درست نشد که نشد.یعنی مطمئنم تقصیر خودمه که نمیتونم این کنترل رو بسازم.حالا این به کنار.بعد از اینکه یکی دو بار این سرویس منو رو دست کاری کردم(البته بگم قبلش عکس میگرفتم و تمام تنظیمات رو میاوردم سرجای اولش ) بجز اون قسمت (panel type) تو قسمت (contorol) که دقیق یادم نیست چند بود و اون قسمت رو شانسی گذاشتم.الان نمیدونم من زیادی حساس شدم یا واقعا تصویر تلوزیون مثل سابق صاف و بی نقص نیست و درضمن وقتی (picture mode ) یا همون حالت تصویر رو تنظیم میکنم رو حالت (standard)بعد از ریستارت تلوزیون دوباره خود بخود تنظیمات برمیگرده رو حالت (Dynamic) و دوباره باید بیارمش رو استاندارد و تنظیمات رنگ و روشنایی و غیره رو دوباره انجام بدم.وقتی هم (picture mode ) رو بخوام بذارم روحالت (natural) تصویر بهم میریزه و باید تلوزیون رو خاموش و بعد روشن کنم تا تصویر درست بشه.راه حلی ندارین دوستان؟میدونم اشتباه بزرگی کردم اما خواهشا اگه راه حلی هست بگید.ممنون.
    دوست عزیز
    مدل تلویزیون تان بطور کامل بنویسید.

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

UA46ES5600R مدل مالزی هست و فریمور مالزی هم روش نصبه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    باز هم مزاحم شدم
    ساعت تلویزیون را روی خودکار می زارم زمان پخش برنامه ها (EPG)درست نمایش داده نمیشه مثلا" با چند ساعت اختلاف نمایش داده می شه
    روی حالت دستی هم که تنظیم می کنم (EPG) اکثر کانالها غیر فعال میشه و بقیه هم به هم می ریزه
    اگه میشه راهنمایی کنید .
    samsung Led 46es5600

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    باز هم مزاحم شدم
    ساعت تلویزیون را روی خودکار می زارم زمان پخش برنامه ها (EPG)درست نمایش داده نمیشه مثلا" با چند ساعت اختلاف نمایش داده می شه
    روی حالت دستی هم که تنظیم می کنم (EPG) اکثر کانالها غیر فعال میشه و بقیه هم به هم می ریزه
    اگه میشه راهنمایی کنید .
    samsung Led 46es5600
    دوست عزیز
    به این تایپیک بروید و تمام مطالب را مورد به مورد انجام دهید و مشگلتان را به راحتی حل کنید این مطلب دقیقا روی مدل تلویزیون شما آزمایش و به ثبت رسیده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون از راهنمایی و همچنین سرعت پاسخگویی شما

با عرض پوژش
    آیا میشه روی این مدل نرم افزار یا بازی یا ... نصب کرد از طریق فلش یا راه دیگه
    آیا این مدل توانایی ذخیره تصویر روی فلش یا هارد را دارد
    ممنونم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون از راهنمایی و همچنین سرعت پاسخگویی شما

با عرض پوژش
    آیا میشه روی این مدل نرم افزار یا بازی یا ... نصب کرد از طریق فلش یا راه دیگه
    آیا این مدل توانایی ذخیره تصویر روی فلش یا هارد را دارد
    ممنونم
    دوست عزیز
    در تلویزیون و از روی فلش شما فقط می توانید فریمور تلویزیونتان را نصب کنید و بازی و دیگر نرم افزارها را نمی توانید نصب کنید ولی از طریق اسمارت هاب و از قسمت APSS می توانید نرم افزارهای و بازی ها را از این قسمت دانلود و نصب کنید.
    و بله این تلویزیون توانایی ذخیره برنامه های دیجیتال تلویزیون را می توانید روی فلش و یا هارد ذخیره سازی کنید ولی فعلا فقط می توانید فیلم ضبط شده را روی همان تلویزیون ببینید نه روی کامپیوتر و برای یاد گیری نصب روی هر نوع فلش به این تایپیک بروید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •