این چیزی که شما می گی امکان نداره
این چیزی که شما می گی امکان نداره
سلامبا رتبه 19000 تجربی ، تو استان های خراسان شمالی و رضوی ، گلستان و سمنان میتونم چه رشته هایی بیارم؟ تو رو خدا جواب بدین
سلام
کسی می دونه بعد نیمه متمرکز بین الملل میشه باز هم رشته انتخاب کرد یا نه؟
مثلا بین الملل باید حتما جز 10 تای اول انتخاب بشه
حالا مثلا میشه انتخاب های 11 به بعد باز رشته انتخاب کرد؟
میشه جواب بدید دق دادین
اقا با 199928 کشوری![]()
پیام نور قبول میشم ؟؟؟
منطقه 1
پارسال با 246000 فوق دیپلم غیر انتفاعی تنکابن قبول شدم..حسابدرای
الان فوق دیپلم هر رشته ای ....تو پیام نور قبول مبشم؟؟؟دماوند..کرج...قزوین ؟؟؟کلا اطراف تهران شانس دارم؟؟؟
مطمئنید ؟
یعنی در ترتیب انتخاب رشته هیچ تفاوتی بین روزانه و شبانه نیست ؟
والا فکر نمی کنم کسی بدونه.
دوستان یه نصیحت برادرانه بهتون میکنم!
یه وقت خر نشید کد رشته های دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی رو بزنید!! اگه می بینید رتبه هایی که گرفته بالاست به خاطر اینه که با اسم دانشگاه بوعلی خرمون کردند!!!
برای انتخاب رشته چند تا سوال داشتم :
1 - اگر شبانه یا غیر انتقاعی یا پیام نور قبول بشم ، میتونم سال دیگه کنکور بدم ؟ فقط اگر روزانه قبول شم نمیتونم سال دیگه کنکور بدم ؟
2 - اگر انتخاب رشتم به ترتیب زیر باشه ( همشون مهندسی نرم افزار ( راستی همونطور که گفتم رتبم 1890 منطقه 1 هست ) ) :
میدونم احتمالا تو 7 تای اول قبولم . ولی من دارم فرض میکنم تو اون ها قبول نشم . اگر اینطور بشه من میخوام سال بعد کنکور بدم ولی میخوام یه دانشگاهی هم همینجوری برم و درسای سبک بردارم که یه ذره سال بعد کارم راحت تر بشه .
روزانه - دانشگاه صنعتي شريف- تهران روزانه -دانشگاه تهران روزانه -دانشگاه صنعتي اميركبير- تهران روزانه -دانشگاه علم و صنعت ايران - تهران روزانه -دانشگاه شهيد بهشتي- تهران روزانه -دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي- تهران روزانه -دانشگاه صنعت آب و برق(شهيد عباسپور)- تهران موسسه غيرانتفاعي ابرار- تهران دانشگاه غيرانتفاعي علم و فرهنگ - تهران شبانه - دانشگاه دامغان شبانه - دانشگاه صنعتي قم دانشگاه پيام نورتهران -تهران شمال
روزانه - صنعتی اصفهان
100 درصد تو انتخاب های هشتم به بعد قبولم . سوالم اینه انتخاب آخرم که دانشگاه روزانه اصفهان هست مشکلی برای سال بعدم به وجود نمیاره ؟ ( آخه من شنیدم مثلا به جز روزانه اگر انتخابی کرده باشی کامپیوتر بعدی ها رو هم چک میکنه . )
کلا چه اتفاقی میفته و برای کنکور سال بعدم چی ؟
ممنون میشم توضیح بدید . خیلی خیلی ممنون
راستی در مورد دوستانی که میگن برو سخت افزار تغییر رشته بده . من میرم دانشگاه علم و صنعت تحقیق میکنم اگر 100 درصد شدنی بود سخت افزار رو انتخاب هشتم به بعد میزارم . فعلا چون مطمئن نیستم نذاشتم .
این دانشگاه که پارسال به اسم دانشکده فنی دانشجو می گرفت و در بهمن افتتاح شد امسال شده دانشگاه و هنوز از نظر امکانات کامل نیست کلا دانشگاهها و مراکزی که سال اولیه که دانشجو می گیرن با مشکلات زیادی رو برو هستند مثل دانشگاه گرمسار که هنوز یه ساختمان آماده هم نداره و حتی یه وبسایت هم نداره به این چیزا توجه کنید که گول اسم دانشگاههات رو نخورید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)