سلام امین جان.
آمپتون چیه؟از روی آمپ جای کابلهایRCA رو عوض کنید و نتیجه رو بررسی نمائید..تیوتیرها صدا دارن؟آنها رو هم چک کنید.
سلام امین جان.
آمپتون چیه؟از روی آمپ جای کابلهایRCA رو عوض کنید و نتیجه رو بررسی نمائید..تیوتیرها صدا دارن؟آنها رو هم چک کنید.
سلام اقا حمید
دوتا فیش از امپ در امده بود جا به جا کردم فرقی نکرد,یعنی احتمال داره با توجه به اینکه اصلا فشار زیادی روش نبوده و خیلی کم کار کرده سوخته باشه؟؟؟
اگر سوخته باشه امکان تعمیر هست؟
تیوترها صدا دارن
امپ jvc 9004
سلام
ووفر رو باز کن ببین فیشها کاملا سر جاشون نصب هستند؟بعید میدونم سوخته باشه.
سلام اقا حمید
امروز بردم نشون دادم امپ و اتصالات مشکلی نداشت ووفر خراب شده!!!با توجه به اینکه به کامپ فشاری نیامده بود و مدت کم استفاده و امپ هم متفرقه نبود شدیداً
از کیقیت برند ادیو سیستم نا امید شدم![]()
سلام امین جان.
متاسف شدم. نباید اینگونه میشد.احتمالا تو خط تولید مشکل داشته که زود خودش رو نشون داده.شانس شما بوده.
سلام
تو ضبط فابریک پراید (قديميا)هر كدوم اسپيكرا به كدوم سوكت و كجاي سوكت وصل ميشن؟منظورم اون دو تا سوكت 4 سيمه هست.![]()
سلام
واسه نصب اینترفیس برای 206،یه سر فیشها میخوره به فیش های سیاه سفید فابریک یه سر هم میخوره به پخش؟،سیم دیگه ای هم داره که مثلا از جعبه فیوز بخواد استفاده کنه؟
نیازی که به قطع کردن سیم ها که نیست؟
اینترفیس کنوود رو میگم
با نام خدا و سلام
دوستان یه هدیونیت x400 امروز خریداری کردم و مشغول نصب روی پراید ... اول تبدیل رو با توجه به سیم های کابلای ماشین درست کردم و بعدم پخش رو به ماشین وصل ولی هیچ واکنشی نشون نداد
مشکل از کجا میتونه باشه !!!!
مشکل از خوده پخشه یا راه حلی هست که چک کنم تا بفهمم !!!
ویرایش : مشکل حل شد ، کابل آبی رنگ رو قطع کردم (از چهار تا سیم مشکی، قرمز، زرد و آبی)
Last edited by psp2004; 14-11-2014 at 16:56.
سلام
امروز x700رو نصب کردم،اینترفیس هم خریدم و مشکلی نداشت،فقط موندم این فیش انتن رو چی کار کنم،فیش فابریک 206 بهش نمیخوره،اینجوری هیچ جایی رو نمیگیره،باید چی کار کنم،رادیو واسم مهمتره تا بقیه چیزها
فیش رابطی هست که مشکل رو حل کنه
میشه کابل کوکسیال مغزیشو جدا کنم به 2سر وصل کنم؟
Last edited by aftab_azad20; 14-11-2014 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)