خب دوستان گویا مدل 32 گیگابایتی Nexus 7 هم تو راهه! با همون قیمت 16 گیگابایتی! احتمالا دیگه مدل 8گیگی تولید نمیشه...
با مدل 32گیگی، برای من یکی که دیگه نداشتن microSD card slot مهم نیست!![]()
خب دوستان گویا مدل 32 گیگابایتی Nexus 7 هم تو راهه! با همون قیمت 16 گیگابایتی! احتمالا دیگه مدل 8گیگی تولید نمیشه...
با مدل 32گیگی، برای من یکی که دیگه نداشتن microSD card slot مهم نیست!![]()
تقریبا یک هفته دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگزار می گردد و شایعات فراوانی در خصوص محصولات سخت و نرم افزاری که قرار است در این کنفرانس معرفی شوند، شنیده می شود. چندی پیش از احتمال عرضه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتیم. برخی منابع هم اذعان می کنند احتمال عرضه آن بسیار زیاد بوده و حتی به اشتباه یک نسخه ۳۲ گیگابایتی در ژاپن فروخته شده است.
اما با نزدیک شدن به زمان مراسم داستان جدی تر هم شده است. پس اگر قصد خرید یک تبلت خالص گوگلی دارید، بهتر است کمی بیشتر صبر کنید. گزارش های مختلف حاکی از ان است که بسیاری از توزیع کنندگان رسمی نکسوس اکنون نسخه ۳۲ گیگابایتی آن را در انبارهای شان در اختیار دارند. اما قرار است فروش آن را از ۲۹ اکتبر (۸ آبان)، همزمان با کنفرانس نیویورکی گوگل آغاز کنند. یا حداقل می توان گفت تعداد کمی این دستگاه را در اختیار دارند و آن را از نزدیک دیده اند. سایت The Verge هم روز گذشته تصاویری از یک تبلت نکسوس ۳۲ گیگابایتی منتشر کرد که اشتباها به یک مصرف کننده خوش شانس فروخته شده بود.
گفته می شود که نسخه ۳۲ گیگابایتی این تبلت با قیمت ۲۵۰ دلار به فروش خواهد رسید و نسخه ۱۶ گیگابایتی با کاهش قیمت، ۲۰۰ دلار فروخته می شود. یعنی اینکه مصرف کنندگان با پرداخت هزینه مدل ۱۶ گیگابایتی فعلی، فضای ذخیره دو برابری در اختیار خواهند داشت. و احتمال می رود که تولید مدل ۸ گیگابایتی متوقف شده و با بر اساس برخی شایعات، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
با چنین ارتقائی مطمئنا نکسوس 7 گوگل می تواند در فصل فروش تعطیلات آخر سال هم به رقابت پرداخته و بازار خودش را داشته باشد. با چنین تغییری گوگل نسخه های ۱۶ و ۲۳ گیگابایتی تبلت خود را به قیمتی برابر با کیندل فایر اچ دی ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی برای فروش عرضه خواهد کرد.
به نظر می رسد که در کنار احساس خطر رقبای بازار از احتمال ورود رقیبی چون آیپد مینی، به طور همزمان شرایط برای تولد این محصول مورد انتظار اپل روز به روز سخت و سخت تر می گردد. پیش بینی شما در خصوص بازار تبلت ۲۰۱۳ چیست؟
در ادامه مطلب می توانید عکس های نسخه ۳۲ گیگابایتی نکسوس 7 را ببینید، که گفته می شود اشتباها فروخته شده است.
narenji.ir
دوستن به نظر شما nexus7 بهتره یا ipad mini?
از نظر application با گوشی های اندروید یکی است؟
خوب دوستان امیدوارم قیمت دلار هم تا اون موقع بیاد پایین که بتونیم ما هم ازش استفاده کنیم![]()
مدتی بود که خبرهایی درباره عرضه نکسوس 7 با ظرفیت 32 گیگابایت ولی با قیمت نسخه 16 گیگابایتی شنیده میشد. حالا گویا یک خرده فروشی در کانادا، این محصول را به فروش گذاشته و چند خریدار خوش شانس هم توانستهاند آن را خریداری کنند؛ البته نه با قیمت 249 بلکه با هزینه 269 دلار کانادا که تقریباً معادل 269 دلار امریکا است. این هم تصویر رسید خرید:احتمالاً همین قیمت را در فروشگاههای دیگر و البته گوگل پلی نیز خواهیم دید و شایعه 249 دلاری بودن مدل 32 گیگابایتی نکسوس 7 بی اساس بوده.
narenji.ir
دوستان اگر کسی نکسوس 7 داره و واقعا در زمینه اندروید تخصص داره به من پیغام بده.. کار مهمی دارم
![]()
در میان اخبار گوگلی امشب تبلت نکسوس 7 هم با مشخصات جدید معرفی شده است. حالا می توانید مدل ۳۲ گیگابایتی نکسوس 7 را با پشتیبانی از شبکه موبایلی HSPA+ و البته GSM با قیمت ۲۹۹ دلار بخرید. این مدل به صورت آنلاک فروخته می شود و بنابراین در ایران نیز روی شبکه تلفن همراه کار خواهد کرد.
در کنار آن قیمت مدل های وای-فای نیز کاهش یافته است. مدل ۱۶ گیگابایتی حالا ۱۹۹ دلار قیمت دارد. (قیمت قبلی این مدل ۲۴۹ دلار بود) و مدل ۳۲ گیگابایتی وای-فای ۲۴۹ دلار است.
نکسوس 7 جدید هم از ۲۳ آبان وارد بازار خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فایده !!!
تو ایران الان قیمت ها هیچ فرقی نمیکنه !!! فقط مدل 32 گیگی گرونتر میدن .........
اگه از نظر سخت افزاری بخوایم مقایسه شون کنیم که Nexus 7 بهتره. ولی در کل برنامه های Android برای تبلت ها هنوز به پای تعداد و کیفیت برنامه های iOS نمیرسه... ولی مشکل بزرگی نیست و به احتمال ریاد برنامه ای که میخواین رو پیدا میکنین رو Android.
به نظر من Nexus 7 خیلی بهتره.
دوستان مدل 32 گیگی کی میاد ایران ؟!
به نظرتون توی ایران هم قیمتش رو کم میکنند ؟!
أوستان توی شیراز به جز pc center مجا میفروشن ؟!؟!
من نمیدونم چی کار کنم .توی شیراز میگه 1120 ولی یه مغازه پیدا کردوم توی یزد میگه 950 ولی نمیدونم که آیا جنس مشکل دار بفرسته یا نه ....
شما نظرتون چیه ؟!
Last edited by Rhodes; 31-10-2012 at 19:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)