برادر من اگه 12 هزار می خوای بگیری برو جنرال یا هیتاچی بگیر معمولی نه اینورتر هم قیمتش ارزونتره هم نو هستش در ضمن تو کولرهای کوچیک اینورتر خریدن به صرفه نیست چون مصرفشون پایین
برادر من اگه 12 هزار می خوای بگیری برو جنرال یا هیتاچی بگیر معمولی نه اینورتر هم قیمتش ارزونتره هم نو هستش در ضمن تو کولرهای کوچیک اینورتر خریدن به صرفه نیست چون مصرفشون پایین
فکر کنم تکیه کلام شما " برادر من " است.
جواب ندادین. چه اسپلیتی بخرم با مشخصاتی که گفتم ؟
شرمنده من نتونستم این پست رو حذف کنم ادمین زحمتشو بکشه!
Last edited by atamin; 13-06-2016 at 09:48.
سلام دوستان.
بهترین، مناسب ترین و بصرفه ترین اینورتر دار ۲۴ هزار الجی و سامسونگ کدوم مدل هستش؟
در ضمن نظرتون رو در خصوص مدلهای مکس سامسونگ هم می خواستم که فروشگاه ما قسطی
از اونا فقط داره، یه مدل بتر هم دارند که قدرتش پایینه... وگرنه قسطی بتر غیراینورتر برمی داشتم ولی چون ۲۵شو نداره، میخوام اینورتر مناسب بگیرم ما که نمی خواهیم هرسال کولر گازی بخریم بقول معروف مرگ یه بار شیون یه بار...
ممنون از پاسختان خواهم شد.![]()
سلام
انتخاب وسیله سرمایشی برای خانه و تعداد وسیله ی سرمایشی به خیلی چیزها بستگی داره:
بودجه,منطقه ی زندگی(گرمسیر-سردسیر),میزان رطوبت,وضعیت آفتابگیریِ خانه,طبقه,وضعیت عایق بندی ضد گرما و سرما,ارتفاع سقف,حجم خانه,مقدار گرمای تولید شده در خانه(اجاق گاز -لاپمها,حرارت تولیدی آبگرمکن-یخچال-فریزر) تعداد افراد خانه,بزرگی پنجره ها,میزان آفتابگیر بودن پنجره ها , نوع شیشه های پنجره ها , میزانِ همجواری سقف و کف و دیوارهای خانه با هوای بیرون) ,نقشه ی خانه, میزان حیاسیت ساکنین خانه به گرما (چقدر گرمائی یا سرمائی هستند)
نصب کولر گازی برای مناطق خشک اشتباه هست بلکه باید کولر آبی نصب بشه در سایه با روکشی از جنس کیسه ی جاروبرقی تا هوای خانه خنک و تمیز و مقداری مرطوب باشه (رطوبت ایده آل حدود 40% هست که برای سلامتی مو و پوست و ناخن و چشم و ریه و بینی و سینوسها مفید هست )
با سلام
چند سوال از خدمت دوستان داشتم
کولر های گازی جنرال (نه اجنرال!) مال کدوم کشوره ؟ و اینکه از نظر کیفیت وکارایی چطوره ؟
چون قیمتش نسبت به بقیه مارک ها خیلی پایین تره !!! و اینکه من از چند نفر که استفاده کردند پرسیدم راضی هستن و میگن خوبه .
و آیا نماینده و گارانتی کننده اصلی مثل نیا یا گلدیران تو ایران داره یا نه ؟
دوست عزیز اینارو که با یه سرچکی همه دستشون میاد، اگه داری جواب مارو زحمت بکش لطفا![]()
کسی میدونه این مدل های مختلف گری قضیش چیه؟
Azor
Accent
Power
P-matic
G-matic
واسه جنوب کشور میخوام بگیرم ولی توی بازار هر کدوم از اینا باقدرت های مختلف موجوده
مثلا 24000 نوع power ارزونتر از نوع pmatic هست
یا مدل gmatic دیگه از بقیه گرونتره
فروشنده ها بعضی هاشون میگن فرقی ندارن ولی اکثرا یه چیز دیگه میگن. برای مثال میگن نوع pmatic که 24000ش قیمتش240000 تومنه رادیاتور وچیزای دیگش بهتر از مدل power هست ولی 400 تومنی گرونتره
Last edited by starpars; 16-06-2016 at 19:43.
سلام، یه جارو برقی می خوام بخرم مهم برام اینکه محکم و خر کار باشه آپشن اصلا برام اهمیتی نداره،چی بخرم؟
ممنون
فرستاده شده از Redmi Note 2ِ من با Tapatalk
عمو جون اینجا تاپیک کولر گازی هست نه جارو برقی خر کار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)