تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 40 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 395

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان | Die Mannschaft

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اگه چند گل از دانمارک می خورد و اونور پرتغال با گل های زیاد برنده می شد دانمارک و پرتغال بالا می اومدن
    حالا که تموم شد رفت ولی دیشب عادل کشت ما رو با این اگه اگه کردناش .. بابا جون گزارشت رو بکن
    تا دقیقه 93 داشت برا خودش داستان می بافت..

من خیلی خوشحالم کاری کردم که جمعیت بسیاری از هواداران آلمان جشن گرفتند این بزرگترین هدیه ای بود که من به آنان دارم و آن را از یاد نخواهند برد."
    منم خیلی خوشحالم که اینقدر خوب بازی کردی
    نیمکت ما یه تیم دیگه هست که می تونست از این گروه بدون 11 نفر اصلی صعود کنه...

حالا باید در فکر به زانو در آوردن حریفای بعدی باشیم.
    این جملش عجیب به آدم امید میده

+
    برا صعود هم تبریک نمی گم چون هنوز دستمون خالیه ..

2. 9 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کلوزه: آلمان بايد بازي خودش را انجام دهد

ورزش۳: ميروسلاو کلوزه، مهاجم آلمان مطمئن است که تيمش مي‌تواند مقابل يونان در مرحله يک‌چهارم نهايي يورو 2012 به پيروزي برسد. يوناني‌ها با حذف روسيه شگفتي‌ساز شدند. مردان يواخيم لو قرار است با يونان در مرحله بعد بازي کنند. کلوزه مي‌داند تيمش کاري دشوار پيش رو دارد: «مطمئن هستم که ما فرصت گل‌زني را به دست مي‌آوريم، حتي اگر آنها به دفاع بسته بپردازند. ما بايد بازي خودمان را انجام دهيم و درا ين صورت است که مي‌توانيم بخت اول پيروزي باشيم.» اين مهاجم 34 ساله به تمجيد از لارس بندر هم پرداخت. او گلي ديرهنگام به دانمارک زد تا تيمش بتواند باز هم پيروز شود. کلوزه گفت: «او فردي استثنايي است. همه نهايت تلاش خود را دارند، حتي آنهايي که بازي نمي‌کنند. ما روي نيمکت بازيکنان بزرگي داريم. فوق‌العاده است که ببينيم همه در تمرينات چگونه کار مي‌کنند.»

4. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

خوب . بعنوان بهترین تیم در مرحله گروهی صعود کردیم . بقیش رو هم خدا کمک کنه میریم فینال .
    امیدوارم یونان بازی کثیف و دفاعی مطلق مشابه چلسی انجام نده

6. 8 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

این صعود فوق مقتدرانه رو به همه تبریک میگم .. واقعا آدم وقتی به آمار نگاه میکنه و میبینه آلمان 10 تا بازی مرحله انتخابی و سه تا بازی مرحله گروهی با برد مطلق سپری کرده میبینه که هیچ تیمی غیر از آلمان شایسته ی عنوان قهرمانی نیست ..
    یونان هم که مثل همیشه با بازی دفاعی خودش اعصاب رو میریزه بهم ولی ابزارش رو برای مقابله با این آلمان فکر نکنم داشته باشه ...

نه اصلا حرفت رو قبول ندارم
    ما این جام ها رو از 98 خراب کرده بودیم ... مسئولای فوتبال آلمان رفته بودن تو خواب خرگوشی و فک می کردن با ماتئوس و کلینزمن و فولر و برمه و ... میشه تا ابد جام جهانی برد و قهرمان اروپا شد.
    افتضاح یورو 2000 و 2004 رو یادته؟
    جام جهانی 2002 هم اگه کان تو اوج نبود مطمئنا به جایی نمی رسیدیم ... اونجا واقعا یه سوپر دروازه بان بود
    ما یورو 2008 یکی مثه بالاک رو داشتیم که رهبر به تمام معنا تو زمین بود و چیزی که االان نداریم
    کلوزه و فرینگس , فریدریش و لمن کم تجربه بودن؟
    بازیکن نداشتیم که بتونیم اسپانیا رو ببریم نه اینکه کم تجربه باشیم..
    +
    جام جهانی 2010 هم اسپانیا همشون تو اوج بودن و بردنشون واقعا سخت .. اینجا رو میشه گذاشت رو حساب بی تجربگی ولی آیا ما بازیکن خوب داشتیم که بجاشون این جوونا اومدن تو زمین؟
    اون جام اگه بالاک رو می داشتیم خیلی فرق می کرد ..
    +

الان داره پرورش داده میشه
    کلی بازیکن دیگه پشت خط هستن
    یه هافبک سن 30 ساگی اوج بختگیش هست .. اون وقت ما بیایم اینو تو سن 25 سالگی بزاریم کنار یه جوون 20 ساله رو جاش بیاریم؟
    درسته باید پرورش بدن اما نه تو یک تورنومت مهم ... باشگاه ها این وظیفه رو دارن
    خوشبختانه یوگی هم نشون داده که همیشه به جوون ها میدون میده و نگرانی نیست در موردش و حتی هرکی بعدش بیاد فکر کنم مجبوره به همین شیوه عمل کنه.

دیشب با گلی که زد جواب منتقدانش رو داد : دی
    ما اگه همین روند رو ادامه بدیم دوباره فاجعه ( نه در این سال های اخیر ولی در شاید ده سال آینده ) دوباره بوجود بیاد ..

+

جام جهانی 2010 رو ما واقعا قربانی سال های آینده کردیم ... بازی دادن به نویر و بواتنگ و خدیرا و اوزیل و مولر باعث شد که الان این بازیکنان رو همه جهان بشناسن و ازشون حساب ببرن ..
    این درسته که ما کسایی رو نداشتیم روی نیمکت که جای اون ها برسونیم ولی ما نباید اینقدر دست رو دست بزاریم تا کار به جایی برسه که مجبور بشیم از بازیکن های جوون استفاده کنیم

من خوشحالم که توی اون جام یواخیم واقعا شجاعت به خرج داد و مطمئن باش اگه توی اون جام اوزیل و یا حتی خدیرا بازی نمیکردن الان این خط هافبک قدرتمند رو نداشتیم .. یا اگه ما به بواتنگ میدون نمیدادیم الان این بازیکنی نمیشد که جلوی رونالدو بایسته !

+
    ما درسته که میانگین سنیمون کمترین توی تیم ها ولی اینکه 7 تا بازیکن 19 ساله روی نیمکت باشن به چه دردی میخوره ؟

بازی های باشگاهی کاملا با بازی های ملی متفاوت اند .. این رو با بازی های ون پرسی و هونتلار که توی تیم باشگاهیشون بهترین بازیکن و توی لیگ هاشون آقای گل شدند میشه فهمید و یا حتی بازی های رونالدو !!!

+

حرف آخر من اینه که من دوست دارم المان همیشه در نقش مدعی باشه نه مثل جام جهانی 2010 در نقش پدیده ظاهر بشه ...
    یوگی به جوونی مثل لارس بندر میدون داد و گل مهمی رو زد .. این نشون میده پتانسیل بازیکن های 20 ساله از 30 ساله کمتر نیست ...
    و من دلم میخواد که در تیم فرصت سوزی نشه ...
    +
    من هیچ وقت حرفم این نبوده که ترکیب الان تیم بد یا نیاز به تغییر داره .. چون با توجه به میانگین سنیشون میتونن چند سال بدرخشند
    حرف من اینه که الان که آلمان این پتانسیل رو داره که روی نیمکتش این بازیکن های با انگیزه و با مهارت رو داره باید با استفاده درست از اونها و فرصت دادن به اون ها توی مسابقات مهم کاری کنه که آلمان یک نیمکت پر قدرت هم توی جام جهانی 2014 داشته باشه مسلما حتی اگه این 11 بازیکن الان ما توی بهترین زمانشون باشن توی 2014 آلمان نمیتونه کاری کنه .. چون تا اون موقع دیگه نمیتونن فوتبال با طراوت الان رو نمایش بدن .. منظور این که ما با میدون دادن به بازیکن ها جوون توی بازی های نسبتا مهم میتونیم بازیکن های جانشین داشته باشیم که تجربه کافی رو هم داشته باشه که بتونه نتیجه بازی رو عوض کنه ..
    اگه توی همین جام هم دقت کرده باشین آلمان توی خط هافبک با این که بازیکن های جوون خوبی داره ولی از هیچ کدوم استفاده کافی رو نکرده و اون هم به خاطر اینه تجربه کافی رو این بازیکن ها ندارن و همونطور که مسعود گفت خصوصیت بازیکن های جوون بی تجربه اشتباهات است ...
    در حالی که ما برای خط هافبک کروس و گوتزه و شورله و رویس و .. روداریم که خودشون یک تیم میشن ... و فوتبال داره به سمتی میره که فقط هافبک ها فوتبال رو اداره میکنن
    همین امشب اگه دیده باشین اسپانیا تورس رو آورد بیرون و ناباس که هافبک به بازی آورد و نتیجه داد و حتی گل زد .. این یعنی ذخیره های خوب در خط هافبک حرف اول رو میزنه ..
    در این جام که مشکلی نداریم ولی امیدوارم تا 2014 یک نیمکت قوی در خط هافبک داشته باشیم که این هدف جز با بازی دادن و فرصت دادن به بازیکن های نیمکت نشین به دست نمی آد ...
    حرف من در کل همینه و به یوگی هم ایمان دارم و این دلهره ها شاید به خاطر اینه که بیش از حد نگران آینده این تیمی هستم که میتونه سال ها بر فوتبال جهان سلطه داشته باشه ...
    Last edited by CATALONIA; 19-06-2012 at 00:18.

8. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ما اگه همین روند رو ادامه بدیم دوباره فاجعه ( نه در این سال های اخیر ولی در شاید ده سال آینده ) دوباره بوجود بیاد .
    نه به اون بی نمکی و نه به این شوری شور : دی
    تیم ملی ستاره ساز نیست بلکه باشگاه ها هستند که بازیکن پرورش میدن برای تیم ملی
    تیم ملی عرصه ای هست که بازیکن به همه معرفی میشه
    تا وقتی باشگاه ها رو جوون ها سرمایه گذاری کنن آلمان بی شک میشه همون قدرت سابق

10. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ما قهرمانیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیم ملی فوتبال آلمان هم اکنون 16 سال است که به قهرمانی دست نیافته است اما آیا می تواند در سال 2012 به این انتظار برای قهرمانی پایان دهد؟
      محتوای مخفی: ما قهرمانیم 

DFB.ir - یکشنبه شب تیم ملی آلمان که برای صعود به تنها 1 امتیاز نیازداشت توانست با نتیجه ی 2 بر 1 برابر تیم ملی دانمارک به پیروزی دست یابد و با 9 امتیاز به مرحله ی بعدی صعود کند.
    به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از Itsroundanditswhite ، تیم ملی آلمان در مرحله ی یک چهارم مقابل تیم ملی یونان قرار خواهد گرفت و تنها سه گام دیگر تا قهرمانی فاصله دارد.
    تیم ملی آلمان تاکنون در سه بازی خود در مرحله ی مقدماتی موفق به کسب پیروزی شده است . درست همانگونه که در ادوار گذشته نیز ژرمن ها در دو دیدار آغازین مرحله ی مقدماتی موفق به پیروزی شدند و سرانجام هم موفق به کسب جام و قهرمانی شدند.
    درست است که تنها با گذشت سه بازی از تورنمنت بدین عظیمی چیزی مشخص نمیشود اما باید گفت که تیم ملی آلمان تاکنون در سه بازی خود که با پرتغال و هلند و دانمارک بوده است به راحتی موفق به شکست حریف شده است و هم اکنون نیز صدر نشین گروه مرگ رقابتهای یورو 2012 است.

اگر نگاهی به ترکیب تیم ملی آلمان بیندازیم متوجه قدرت این تیم و این که چرا آلمان میتواند در سال 2012 پس از 16 سال به مقام قهرمانی دست یابد میرسیم.

مانوئل نویر دروازه بان محمکم ژرمن ها از لحاظ کیفیت و اطمینان در حد کلاس جهانی است پس از مانوئل نویر خط دفاعی آلمان که ترکیبی از بازیکنان با تجربه و جوان است شکل میگیرد .

بادشتوبر بازیکن بایرن مونیخ و مدافع ژرمن ها در این خط دفاعی نقش مهمی را ایفا میکند و به نظر میرسد که این بازیکن مصمم یک پدیده ی در حال ظهور در فوتبال ژرمن هاست . در کنار هولگر بادشتوبر دیگر مدافع مطمئن ژرمن ها ، یعنی متس هوملس قرار دارد که هماهنگی عالی با بادشتوبر در زمین دارد.
    پس از آن فیلیپ لام که بدون شک یکی از برترین کاپیتان های تاریخ تیم ملی آلمان است قرار دارد و به خط دفاعی ژرمن ها کلاس و تجربه ای بالا میبخشد . در دفاع راست نیز بوآتنگ دیگر عضو خط دفاعی ژرمن ها با قامتی بلند و بازی مطمئن و سریع قرار میگیرد.

در میانه میدان شواین اشتایگر و خدیرا دو هافبک بزرگ آلمان و جهان قرار دارند پس از میانه ی میدان پودولسکی ، اوزیل و مولر به عنوان عامل تقویت کننده ی خط حمله ی آلمان وجود دارند .

در حال حاضر و در مدت زمانی که از رقابتهای یورو 2012 میگذرد ماریو گومز برترین مهاجم این تورنمنت محسوب میشود همچنبن وی با به ثمر رساندن 3 گل در 2 بازی امکان دستیابی به عنوان برترین گلزن این رقابتها را نیز دارد.

آلمان با وجود چنین خط حمله ، دفاع و هافبک یک تیم بی نقص و ایده آل برای کسب عنوان قهرمانی محسوب میشود .

از طرفی همانگونه که گفته شد خط دفاعی قدرتمند ژرمن ها شکل میگیرد و از طرفی امکان دستیابی ماریو گومز به عنوان برترین گلزن این رقابتها نشان از خط حمله ی قدرتمند ژرمن ها دارد.
    وجود بازیکنانی همچون کلوزه ، کروس و گوتزه نیز که تاکنون نیمکت نشین این دیدارها بوده اند نشان از نیمکت پربار ژرمن ها دارد.

در حال حاضر تیم ملی آلمان امتیازی بالاتر از تمام تیم های حاضر در یورو 2012 دارد این تیم ستارگان بسیاری دارد و دارای یک مربی بزرگ است پس چرا نباید شانس اول قهرمانی این دوره از رقابتها باشد و این انتظار 16 ساله برای کسب عنوان قهرمانی را پایان دهد؟

فرانتس بکن باوئر قیصر فوتبال آلمان در اظهار نظری عملکرد تیم ملی آلمان را در دیدار شب گذشته چندان رضایت بخش نداست و گفت : برای قهرمانی باید بیش از این آماده بود
      محتوای مخفی: ماچی؟باریکلا قهرمانیم 

DFB.ir - فرانتس بکن باوئر پس از دیدار شب گذشته مقابل دانمارک چندان از عملکرد تیم ملی رضایت مند نبود و در اظهار نظری خواستار آمادگی بیشتر بازیکنان و کادر فنی برای کسب عنوان قهرمانی این بازی ها شد.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ فرانتس بکن باوئر در گفتگویی که با بیلد داشت عنوان کرد:" من فکر می کردم بازی برابر دانمارک می تواند برایمان راحت تر از این باشد. اما تیم ما در نیمه دوم به اندازه کافی قانع کننده ظاهر نشد. دانمارک در چند مورد نیز در نیمه دوم بسیار خطرناک ظاهر شد. ما باید در دیدار برابر یونان بسیار بهتر از این باشیم و برای قهرمانی در این جام باید کیفیتمان را بهتر کنیم."

پودولسکی مهاجم 27 ساله تیم ملی آلمان در دیدار شب گذشته موفق شد 44امین گل ملی خود را در 100امین بازی برای ژرمن ها به ثمر رساند و حال باید در انتظار بهبود این رکورد از سوی او بود
      محتوای مخفی: ادامه 

DFB.ir - دیدار برابر دانمارک برای لوکاس پودولسکی یک بازی ویژه محسوب میشد. این مهاجم تیم ملی آلمان در 100امین بازی ملی خود برای ژرمن ها به میدان می رفت و توانست به بهترین شکل جشن 100 بازی ملی خود را با 44امین گل ملی اش کامل کند.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ لوکاس پودولسکی که اولین گل تیم ملی آلمان مقابل دانمارک و اولین گل خودش در این تورنمنت را به ثمر رساند موفق شد در 100امین بازی ملی 44امین گل ملی اش را نیز در کارنامه خود به ثبت برساند و با اختلاف تنها 1 گل پشت سر کاپیتان اسبق ژرمن ها کارل هاینس رومینیگه قرار گیرد.

پودولسکی 27 ساله در پیروزی 2 بر 1 مقابل دانمارک عملکرد خوبی داشت و توانست با گلزنی در نیمه اول از کاپیتان افسانه ای آلمان اووه زیلر که 43 گل ملی در کارنامه داشت سبقت گرفته و بالاتر از وی در جدول برترین گلزنان ملی تاریخ آلمان جای گیرد.

با این وجود همچنان گرد مولر افسانه ای با ثبت 68 گل در 62 بازی ملی برترین گلزن ملی در تاریخ آلمان ها است و شاید تنها کلوزه برای شکستن رکورد بمب افکن شانسی داشته باشد

12. 8 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

1

خوشحالی پودولسکی پس از بازی حساس در برابر دانمارک
    لوکاس پودولسکی ازصدمین بازی خود برای تیم ملی آلمان خوشحال است

لوکاس پودولسکی ازصدمین بازی خود برای تیم ملی آلمان که در یکشنبه شب مقابل دانمارک با نتیجه 1-2 به سود آنها به پایان رسید، خوشحال است.

این فوروارد 27 ساله جوانترین بازیکن رقابتهای یورو است که توانسته این رکورد را برای کشورش به دست بیاورد . آلمان با رکورد فوق العاده سه پیروزی در سه بازی توانست به عنوان صدرنشین از گروه B رقابتها صعود کند.

بلافاصله پس از بازی لوکاس پودولسکی در گفتگویی نگاهی به این شب به یاد ماندنی و تاریخی می اندازد.

"صدمین بازی یک بازی ویژه و خاص بود، و این واقعیت که من توانستم با پای راست گلی را به ثمر برسانم حتی آن را بهتر هم کرد."

با این حال پودولسکی اظهار داشت که مسئله مهم گل او یا رکورد نیست و این موفقیت تیم است که اهمیت دارد.

"مهمترین چیز اینست که ما به دور بعدی رقابتها صعود کردیم. این بازی یک مبارزه سخت بود."

قبل از بازی یکشنبه شب پودولسکی تنها یک بار در شانزده بازی گذشته موفق به گلزنی برای آلمان شده بود و در هشت بازی گذشته موفق نشده بود گلی به ثمر برساند.

14. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض .ما قهرمانیم.

پیروزی 2 بر 1 برابر دانمارک چهاردهمین برد پیاپی شاگردان یواخیم لو بود که از این حیث آن ها توانستند رکورد جالبی را برای خود به ثبت برسانند
      محتوای مخفی: اسپانیولیها قربونت برن:دی 

DFB.ir - پیروزی 2 بر 1 تیم ملی آلمان مقابل دانمارک علاوه بر کسب 9 امتیاز ممکن و صعود به مرحله حذفی برای ژرمن ها شیرینی دیگری نیز داشت آن ها با این پیروزی توانستند 14امین پیروزی متوالی خود در بازی ها رسمی را جشن بگیرند و در جمع کشورهای رکورددار قرار گیرند.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران؛ تیم ملی آلمان توانست با پیروزی برابر دانمارک در کنار تیم های ملی اسپانیا (2011)، فرانسه (2004) و هلند (2010) با 14 پیروزی متوالی در بازی های رسمی قرار گیرد.

تیم یوآیخم لوو آمار خود را از دیدار رده بندی در جام جهانی گذشته و پیروزی برابر اروگوئه شروع کرد و پس از 10 پیروزی در دیدارهای مقدماتی یورو 2012 توانست به این تورنمنت راه یابد و با سه پیروزی که در مرحله گروهی جام ملت های اروپا در گروه مرگ بدست آورد موفق شد در 14 بازی متوالی خود پیروز باشد و به جمع رکورد داران بپیوندد. البته شاگردان لوو فرصت کافی برای بهبود رکورد خود را دارند.

یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان به تمجید از لارس بندر ملی پوش جوان خود و باشگاه بایر لورکوزن پرداخت
      محتوای مخفی: ستاره ای زیبا 

DFB.ir - یکشنبه شب لارس بندر ، در جریان دیدار آلمان و دانمارک توانست با گلزنی در دقایق پایانی بازی سبب پیروزی تیم ملی آلمان شود.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از Goal.com ، لو در این باره گفت :" لارس تمام فاکتورهای لازم را که برای یک مدافع اهمیت دارد را دارد. یکشنبه در دیدار دانمارک در حالی که نتیجه مساوی بود او بود که سبب پیروزی آلمان شد.لارس بندر و برادر او اسفن بندر هردو بازیکنان خوبی هستند . آنها به طور باورنکردنی جاه طلب اند و هیچ گاه تسلیم نمیشوند."

او همچنین در آخر گفت :" در مرحله ی بعد فشار کار از این مرحله ی مقدماتی بیشتر نخواهد بود . همچنین جا دارد که همین جا از هوادارانی که همیشه ما را حمایت کرده اند نیز تشکر کنم."

یونان مانند گلادیاتوری است که اول به شما زخم میزند و سپس با حوصله صبر میکند تا خونریزی ناشی از این زخم ادامه یاید و نهایتا در آخر کار، شما را از پای در می آورد
      محتوای مخفی: ادامه 

DFB.ir - وقتی صحبت از فوتبال آلمان و یونان به میان می آید همگان بی اختیار به یاد اتوره هاگل می افتند.مرد آلمانی که یونان را به بزرگترین افتخار در عرصه ورزش آن کشور رساند.صحبتهای او در مورد این بازی می تواند جالب باشد.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از شبکه nova sport یونان اتوره هاگل در مورد بازی یک چهارم نهایی مابین آلمان ویونان می گوید :"از پیروزی یونان مقابل روسیه خیلی خوشحال شدم.آنها شایسته صعود به دور بعد بودند.ولی بازی بعد انها برابر آلمان بسیار مشکل است.

مربی کهنه کار آلمانی می افزاید :"البته آلمان نیز نباید این بازی را دست کم بگبرد .یونان مانند گلادیاتوری است که اول به شما زخم میزند وسپس با حوصله صبر میکند تا خونریزی ناشی از زخم ادامه یاید ونهایتا در آخر کار ،شما را از پای در می آورد.بنابراین برای غلبه بر آنان باید زودتر از آنها به گل برسی.آنها اگر زودتر گل بزنند انگاه با یک دفاع محکم و چند لایه کار شما بسیار سخت و مشکل خواهند نمود. تازه آن وقت باید منتظر ضد حملات سریع آنها نیز باشید.

مشابه این سخنان را نیز قبلا دیک ادووکات مربی هلندی و سرشناس تیم ملی روسیه که تیمش به طرز باورنکردنی از یونان شکست خورد و مجبور به ترک مسابقات یورو گردید،، نیز به زبان آورده بود.

لوکاس پودولسکی بازیکن بیست و هفت ساله تیم ملی فوتبال آلمان اظهار داشت از اینکه به جمع بازیکنان صدتایی پیوسته است احساس افتخار می کند
      محتوای مخفی: جانم پولدی 

DFB.ir - یکشنبنه شب دردیدار آلمان برابر دانمارک لوکاس پودولسکی که یکی از گلهای آلمان را به ثمر رساند توانست 100امین بازی ملی خود را نیز به ثمر برساند.

به گزارش وبسایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از WELT ، لوکاس پودولسکی در این باره گفت :" اولین احساسی که پس از این دیدار به من دست داد حس سربلندی و افتخار بود. احساسی واقعا" لذت بخش دارم . این کاملا" غیر قابل باور است که من در این سن در 100 بازی ملی حضور داشته ام.
    من هیچگاه حتی در رویای خود هم فکر نمیکردم که بتوانم 100 بازی برای تیم ملی آلمان انجام بدهم."

او همچنین در ادامه فت :
    " هنگامی که اولین بازی خود را انجام دادم با خود گفتم فوق العاده است من هم اکنون عضوی از تیم هستم . تا اینکه دومین بازی من فرارسید سپس بیشتر و بیشتر به میدان رفتم تا 25 ، 50 ، 75 وحالا 100 امین بازی ملی خود را به ثمر رساندم.

من هیچ وقت در خیال خود هم نمیدیدم که بتوانم به 100 بازی دست یابم. حالا باید ببینم که چقدر دیگر میتوانم بازی کنم ، خودم احساس میکنم که چند سال دیگر هم میتوانم به میدان بروم."

************************************************** ****************************
    بازی بعدی تیم

آخرین قهرمانی یونان با اتوری هاگل2004

آخرین قهرمانی آلمان در یورو 1996

تیم فعلی آلمان

تیم فعلی یونان

Last edited by yuseph; 19-06-2012 at 18:24. دليل: گفتم اسپم نشه:دی

16. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از آن فیلیپ لام که بدون شک یکی از برترین کاپیتان های تاریخ تیم ملی آلمان است قرار دارد و به خط دفاعی ژرمن ها کلاس و تجربه ای بالا میبخشد
    البته به نظر من فیلیپ لام در حد کاپیتانی بایرن هم نیستش چه برسه به اینکه بخوایم با امثال بکن بائر و کان و بالاک و ماتیوس و .... مقایسش بکنیم

18. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من بازي آخرو نديدم بلاخره از گوتزه استفاده كرد يا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •