سلا م من دراول مرحله 15 اونجایی که باید ااون جعبه ها را مرتب کنیم نمیدونم باید چکار کنم
سلا م من دراول مرحله 15 اونجایی که باید ااون جعبه ها را مرتب کنیم نمیدونم باید چکار کنم
چه ربطی داره ؟ تو بازی عظیمی مثل Mass Effect رو با این آشغال مقایسه میکنی ؟
Dead Space هم فقط نسخه اولش عالی بود و نسخه دومش افتضاح بود و نسخه سومش هم مثل اینکه افتضاح تره
بچه ها یه نصیحت بهتون میکنم(اینم بگم که من با اومدن نسخه دوم یه دد اسپیس فن شدم)
حجم یا پولتون رو حروم این بازی نکنید.
اصلا قابل مقایسه با ورژن قبلیش از نظر ترس نیست...اصلا
dead space 2 رو بگیرید بهتره تا این
چرا این بازی اینقد خسته کننده س ؟
تا حالا نتونستم حتی یه ربع بشینم پاش و بازی کنم ...
فک میکردم فقط خودم از این بازی خوشم نیومده ولی انگار همه به خسته کننده بودنش پی بردن.
واقعا گیم پلی ش رو نمیشه تحمل کرد.
یادش بخیر ورژن 2 بازی چه حالی میداد. ترسناک بود.
این که اصا ترسناک نیس![]()
من نسخه 1 و 2 رو بازی نکردم ولی این نسخه رو گرفتم و دارم لذت می برم ...
سلام من اگه ویندوزمو عوض کنم..دوباره میتونم ادامه بازی رو برم؟اگه میشه بگید چطوری ممنون
از این مسیر سیوهای بازی رو کپی بگیر یه گوشه نگاه دار
Documents\EA Games\Dead Space 3
بعد عوض کردن ویندوز بازی رو اجرا کن که ۲باره همون فلدر تو همون مسیر ساخته شه (اگه ساخته نشد تو بازی برو به اولین جای اوتو سیو)
حالا سیوهای قبلیتو جایگزین کن
واقعا ناشر یه بازی که EA باشه بهتر از این هم نباید بشه...
اصلا خوشم نیومد از بازی تموم کردنش هم همون یک بار به نظرم زیاد هم بود! نسخه های قبلی رو چند بار میشد تموم کرد چون جزابیت خاصی داشت ولی این شماره اصلا در حد 2 نسخه قبل نبود و البته اکشن شدن بازی نسبت به قبل و خیلی مشکلات دیگه باعث میشه بازی کیفیت لازم رو نداشته باشه.
نمره من به این بازی 6 هست.
یه اتفاق عجیب :
یه جای بازی گیر کرده بودم : همون جا که یه آدم چسبیده تو دیوار رو از تو دل و رودش عنکبوت میاد بیرون کل تیرهامو که خالی میکردم روش نمیمرد ... بعد بی خیالش شدم ... 1 هفته بازی نکردم ولی وقتی بعد از 1 هفته رفتم تو بازی که اونجا رو رد کنم ولی دیگه آدمه بیدار نشد و من از کنارش راحت رد شدم ...باگ بازی بود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)