سلام خسته نباشید. من بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی شم این ارورو میده یعنی چی؟ ممنون میشم کمکم کنید: pleas run Max payne 3 using the launcher
سلام خسته نباشید. من بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی شم این ارورو میده یعنی چی؟ ممنون میشم کمکم کنید: pleas run Max payne 3 using the launcher
خیلی لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید![]()
Last edited by wolf74; 13-06-2012 at 01:39.
بازی رو باید با لانچر اجرا کنی
همونی که آیکونش عدد 3 هست
ذوستان من نسخه بلكس باكس بازيو خريدم .يه مشكلي تو صداي بازي هست يعني تو ميان پرده هايي كه پخش ميشه صداها با لب همخواني نداره وصداها كلا كيفيت مناسبي ندارن. چطور ميشه مشكلو حل كرد؟
دوستان عزیز ما بالاخره کدوم نسخه رو خریداری کنیم و از کجا که هم درست و سالم نصب بشه و هم نسخه بلک باکس نباشه؟؟؟!!!!!
داداش آرمین خیلی مردی دمت گرم ولی یه مشکلی هست وقتی صفحه صفحه سیاه میشه همونجا گیر میکنه هیچی نمیاره اشکال از چیه ؟
اینهم trainer بازی تا هر چه زودتر از شر این بازی مسخره و خسته کنندهخلاص شین!
این برنامه باید اجرا بشه و بعد بازی اجرا بشه... با زدن دکمه های شماره رمز ها فعال می شن ...
تیر بینهایت
جون بینهایت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دورود
من وقتی گزینه اجرای بازی max payne 3 را اجرا میکنم این کادر پیغام ظاهر می شود
could not locate max payne 3 game executable on local machine
please re- install from orginal media
این مشکل راچگونه حل کنم؟
دوستان من وقتی گرینه ها ی گرافیک بازی رو تا آخر می زارم...بعد تو یه لودینگ یهویی میاد بیرون از بازی با ارور dont send ..ولی وقتی سبک می کنم گرافیک رو دیگه ارور نمیده..
ضعیف بودن گرافیکه یا ضعیف بودن پردازنده؟
ولی فریم روون میده ولی نمیدونم چرا تو لودینگ نمیکشه دیگه می پره بیرون از بازی ...مثلا دیگه نهایت گرافیک رو باید بزارم 500 مگ از 1024 مگ ...وقتی تا ته میزارم 950 مگ از 1024 تو خود بازی و موقع بازی فریم روونه ولی تو یه لودینگ یا یه باز که بمیرم بخواد دوباره بیاد چک پوینت میادبیرون از بازی...بخاطر کدوم قطعست؟ پردازنده با کارت تصویر؟
cpu e5700 gtx550ti ram 4gb
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)