اااااااقاااااااااااا این چه وضع داورییییییییییههههههه ؟ حق تیم منو خوردند رفت ! دست های پشت پرده اقا ، بلهههههههتر زدیم رفت که خخخخخخخ ایشالله دور بعد میترکونم
![]()
اااااااقاااااااااااا این چه وضع داورییییییییییههههههه ؟ حق تیم منو خوردند رفت ! دست های پشت پرده اقا ، بلهههههههتر زدیم رفت که خخخخخخخ ایشالله دور بعد میترکونم
![]()
بچهها من الان تست کردم، تعداد ترنسفرها نامحدوده !!
نمیدونم حالا واسه اون Wild card ای است که دور قبل استفاده کردم یا نه ...
ولی به هر حال برای مچ دی 2 Unlimited Transfers دارم !
کلی تغییرات دادم ...
تعداد ترنسفر برای همه نامحدود هست یعنی شما می تونی هر وقت خواستی بعد از هر بازی کل تیمت رو تغییر بدی
مسئله مهم اینه که فقط برای 1 ترنسفر هر روز امتیاز کم نمی کنه واگه ترنسفرت بیشتر از یکی باشه به ازای هر کدوم سه امتیاز در بازی بعدی ازت کم می کنه
ربطی به Wildcard نداره.
مثلاً من می خوام 6 بازیکن رو تغییر بدم وقتی Make Transfer رو می زنید صفحه بعد زیر جدول ترنسفر این نکته رو می نویسه :
At the next deadline these transfers will deduct 15 points from your total score in classic leagues and your match score in head-to-head matches.
برای 6 بازیکن 15 امتیاز کم می کنه یعنی یکی مجانی ، 5 تایه دیگه هر کدوم 3 تا
پس حواستون باشه فکر امتیاز منفی که می گیرید باشید
البته wild card باشه دیگه واسه هر ترانسفر 3 امتیاز کم نمیکنه
You can play 1 transfer wildcard during the tournament.
توی کل تورنومنت یه بار می شه از این ویژگی استفاده کرد. اقا کورش هم گفته دور قبل استفاده کردم پس دیگه برای ترنسفر های جدید نمی تونه از این قابلیت استفاده کنه
آقا ولی من الان 4 تا ترنسفر انجام دادم، وایلد کاردم هم دور قبل استفاده شده بود، اما سر این ترنسفرها هیچی مبنی بر کسر امتیاز ننوشت !!
و امتیازی هم کسر نشده ... !!
فکر کنم دور قبل برای مچ دی دوم استفاده کردین برای همینه که الان هم امتیاز کسر نمیکنه چون هنوز مچ دی دوم شروع نشده .
سلام امیر جان ...
نه، دور قبلی درجا عمل کرد ... لیندگارد رو انداختم بیرون و به جاش اندرسون و اوردم ... یه تغییر دیگه هم داشتم یادم نیست ...
کیس پیچیدهای شده![]()
شاید Wild card رو که استفاده کنی برای کل بازی های مرحله گروهی باشه !!!
از کارشناس ها کسی نیست در این مورد راهنمایی کنه
من که خودم ترنسفرم محدود به یه نفر بود و مجبور شدم از Wild Card استفاده کنم تا امتیاز کسر نکنه
قضیه پیچیده شد !
تو توضیحات فکر کنم گفته که فقط در اون مچ دی که وایلد کارت رو استفاده کردین تعویض ها باعث کسر امتیاز نمیشن .
Transfer wildcard
You can play 1 transfer wildcard during the tournament. All transfers made in the Matchday your wildcard is played will be without points deduction
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)