سلام ، من اینترنت 512 با 4 گیگ حجم در ماه دارم سرعت دانلودش به زور به 60 میرسه ! حالم دیگه داره بهم میخوره از اینا... نمیدونم چیکار کنم واقعا ! فقط یکی به من بگه شبا ترافیک رایگانه آیا ؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی ؟
سلام ، من اینترنت 512 با 4 گیگ حجم در ماه دارم سرعت دانلودش به زور به 60 میرسه ! حالم دیگه داره بهم میخوره از اینا... نمیدونم چیکار کنم واقعا ! فقط یکی به من بگه شبا ترافیک رایگانه آیا ؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی ؟
دوستان طرف آسیا تک نیاین که افتضاح شده. من خودم الان از اسیاتک سرویس میگیرم. حدود 1 ماه هستش گند زدن به همه چی. 1 مگ نامحدودش روی 60 الی 70kb بسته شده سرعتش. 512 نامحدودش هم روی 40 الی 50kb .
من میخواستم بیام مخابرات 1 مگ نامحدود بگیرم که دوستان گفتن 3 ماه میدن . گناهمون چیه داخل این کشور به دنیا اومدیم :(
برای همه همینجوره؟
بچه ها شماره تلفن مخابرات گرگان برای پیگیری مشکل ای دی اس ال چنده؟؟؟
مگه به ثبت نامی ها هم ADSL مخابرات میدن ؟![]()
من دیروز زنگ زدم 2020 ولی گفت فعلا دارند مشورت میکنند و جلسه میزارند و فعلا 1 به 8 هستش و باید تحمل کنید این وضعیت رو.
اسیا تک هم گند زده به همه چی سرعت نامحدودش گند شده کسی شرکت دیگه ای میشناسه نامحدود باشه سرعت دانلودش تا 70 خواهشا معرفی کنید گیرم
آقا سلام من چن وخته نت تمدید نکردم الانم با سیستم کس دیگه اومدمخواستم بدونم الان مخابرات اوضاش چطوره؟محدود یا نا محدود اگه تعرفه هم بدین ممنون میشم(در ضمن اینم بگم اینترنت پارس یا همون های وب از همه بهتره من داشتم اما چون با یارو دعوا کردم دیگه نگرفتم ازش
اون موقع 4 مگ 10گیگ ماهی 30 تومن
)
(آسیا تک هم که نمایندگیش تو گنبد و گرگانه و توی آزادشهر پیدا نمیشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)