تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 396 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

شما فقط یه بار رو Legendary بازیکن متوجه میشی چه زجری میده این CPU مخصوصا بارسا !
    در صد پاس ها درست بارسا وقتی میرسه به 97% خیلی طبیعیه ؟ همه تیم ها واست تیکی تاکا بازی میکنن طبیعیه ؟ و و و خیلی چیزای دیگه !
    دوباره میگم ، فیفا 11 بهترین سری فیفا بود که بعید میدونم تکرار شه با این Impact Engine مزخرف !
    فیفا 11 بهترین سری فیفا بود
    با این جمله عجیب موافقم

با بقیه هم موافقم.

درسته که فیفا 11 (نسخه کنسولی ) شاید حرکات برخی بازیکن ها بعضا مصنوعی بود و شاید مشکلاتی داشت (بدون مشکل نبود )
    ولی به نظرم کامل ترین نسخه و بهترین نسخه از سری فیفا بود.
    درسته که Impact Engine در راستای پیشرفت اضافه شد ولی واقعا خیلی اعصاب خورد کنه

یادش بخیر چقدر 11 آنلاین و غیر آنلاین بازی کردم
    Last edited by CRIS Joon CR7; 07-07-2012 at 18:06.

2. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

شما فقط یه بار رو Legendary بازیکن متوجه میشی چه زجری میده این CPU مخصوصا بارسا !در صد پاس ها درست بارسا وقتی میرسه به 97% خیلی طبیعیه ؟ همه تیم ها واست تیکی تاکا بازی میکنن طبیعیه ؟ و و و خیلی چیزای دیگه !دوباره میگم ، فیفا 11 بهترین سری فیفا بود که بعید میدونم تکرار شه با این Impact Engine مزخرف !
    اتفاقا دوست عزيز من لجندري بازي ميكنم. يا من بازيم خويه يا حوصله شما ها خيلي كمه. جالبه كه من زيادم بازي نمي كنم شايد در طول هفته 5 دست بازي كنم ولي با وجود تمام سختيهاي بازي وتقلبهاي cpu از بازي لذت ميبرم. چون وقتي گل ميزنم احساس هيجاني مثل فوتبال وافعي بهم دست ميده براي من همين چيزا كافيه در ضمن همونجوري كه گفتم من براي هر بازي وقت زيادي ميزارم و با تنظيمات تاكتيتي بازي زياد ور ميرم، بدتون نياد شماها دوست داريد زود زود بازيها رو انجام بدين فصل تموم بشه! با بي حوصلگي نميشه از اين بازي لذت برد.

4. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس اس و فیفا دو سبک کاملا متفاوت هستن. و نمیشه با هم مقایسه کرد. مثلا شما میتونید بگید رزیدنت اویل بهتره یا مکس پین؟ جفتشون سوم شخص هستن اما دوتا سبک متفاوتن. فیفا بیشتر جنبه شبیه سازی فوتبال داری اما پی اس سبک آرکید هست.
    انصافا جذابیت پی اس بیشتره در بازیهای دونفره و مخصوص کری خوندن با کسیه چون تعداد گلها بیشتره
    فیفا مخصوص کسایی هست که از فوتبال طبیعی و درگیرانه خوششون میاد

فیفا فقط در حد گیم پلی حرف واسه گفتن داره و صدا گزاری بازی. بقیه موارد فیفا به شدت از پی اس ضعیفتره.
    واقعا استاندارد پی اس در مواردی مثل منوها, چیدمان کلیدها، چهره ها، صحنه های آهسته، چینش ترکیب، لباس تیم ها، بخش ادیت، حس ایجاد شده در جام ها و کاپ ها و .... از فیفا به مراتب بالاتره

فیفا سبک غربی فوتباله و پی اس سبک شرقی فوتبال

درکل جفتشون مثل هم هستن
    من در کل به فیفا 90 میدم و به پی اس 88

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اتفاقا دوست عزيز من لجندري بازي ميكنم. يا من بازيم خويه يا حوصله شما ها خيلي كمه. جالبه كه من زيادم بازي نمي كنم شايد در طول هفته 5 دست بازي كنم ولي با وجود تمام سختيهاي بازي وتقلبهاي cpu از بازي لذت ميبرم. چون وقتي گل ميزنم احساس هيجاني مثل فوتبال وافعي بهم دست ميده براي من همين چيزا كافيه در ضمن همونجوري كه گفتم من براي هر بازي وقت زيادي ميزارم و با تنظيمات تاكتيتي بازي زياد ور ميرم، بدتون نياد شماها دوست داريد زود زود بازيها رو انجام بدين فصل تموم بشه! با بي حوصلگي نميشه از اين بازي لذت برد.
    حرف شما چون نظر شخصی شماست درسته - ناراحت نشو ولی به نظرم کمتر کسی با نظر شما موافق باشه !

با بي حوصلگي نميشه از اين بازي لذت برد.
    اتفاقا وقتی با تمام حوصله میشینی سر فیفا 12 ، این CPU کاملا حوصلت رو سر میبره .
    با این جمله عجیب موافقم

با بقیه هم موافقم.

درسته که فیفا 11 (نسخه کنسولی ) شاید حرکات برخی بازیکن ها بعضا مصنوعی بود و شاید مشکلاتی داشت (بدون مشکل نبود )
    ولی به نظرم کامل ترین نسخه و بهترین نسخه از سری فیفا بود.
    درسته که Impact Engine در راستای پیشرفت اضافه شد ولی واقعا خیلی اعصاب خورد کنه

یادش بخیر چقدر 11 آنلاین و غیر آنلاین بازی کردم
    آره واقعا یادش بخیر . شبا مخصوصا ماه رمضون از ساعت 11 شب تا 7 صبح فیفا 11 لایو (آنلاین) میزدم ! واقعا به FIFA 11 اعتیاد عجیبی پیدا کرده بودم .
    من از FIFA 2004 تا همین FIFA 12 همه نسخه ها رو دارم و بازی کردم ولی هیچ کدومشون به انداره 11 بهم حال نداد !
    ایشالله تو 13 همه چی درست بشه مخصوصا این باگ های واقعا عجیب غریب !

7. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

حرف شما چون نظر شخصی شماست درسته - ناراحت نشو ولی به نظرم کمتر کسی با نظر شما موافق باشه !

اتفاقا وقتی با تمام حوصله میشینی سر فیفا 12 ، این CPU کاملا حوصلت رو سر میبره .

آره واقعا یادش بخیر . شبا مخصوصا ماه رمضون از ساعت 11 شب تا 7 صبح فیفا 11 لایو (آنلاین) میزدم ! واقعا به FIFA 11 اعتیاد عجیبی پیدا کرده بودم .
    من از FIFA 2004 تا همین FIFA 12 همه نسخه ها رو دارم و بازی کردم ولی هیچ کدومشون به انداره 11 بهم حال نداد !
    ایشالله تو 13 همه چی درست بشه مخصوصا این باگ های واقعا عجیب غریب !
    من مودنم مگه چی بوده این فیفا 11 که این قدر هنوز طرفدار داره . ما که روی پی سی از همچین نعمتی برخوردار نبودیم . اما کلا من از وقتی تاکتیکال اومده توی فیفا عمرا سمت legacy برم . فکر کنم نظر همه هم همین باشه .

9. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

از هر نظر نگاه کنید 12 خیلی سرتر از بقیس ، شاید بیشتر به خاطر اون برخوردایی که صورت میگیره خیلیا خوششون نیومده ولی این ریسکو سازنده ها کردن و اومدن از Impact Engine استفاده کردن ،خب اینم یه تکنولوژی جدید هسش ...مطمئن باشید تو 13 همه ی مشکلاتش رفع میشه

11. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من مودنم مگه چی بوده این فیفا 11 که این قدر هنوز طرفدار داره . ما که روی پی سی از همچین نعمتی برخوردار نبودیم . اما کلا من از وقتی تاکتیکال اومده توی فیفا عمرا سمت legacy برم . فکر کنم نظر همه هم همین باشه .
    از هر نظر نگاه کنید 12 خیلی سرتر از بقیس ، شاید بیشتر به خاطر اون برخوردایی که صورت میگیره خیلیا خوششون نیومده ولی این ریسکو سازنده ها کردن و اومدن از Impact Engine استفاده کردن ،خب اینم یه تکنولوژی جدید هسش ...مطمئن باشید تو 13 همه ی مشکلاتش رفع میشه
    احتمالا شما FIFA 11 نسخه PC رو با کنسولی اشتباه گرفتی . کافیه یه نسخه کنسولی رو بازی کنید متوجه حرف من میشید !
    11 نسخه PC عین FIFA 10 نسخه کنسولی بود ! یعنی کلا دو پلتفرم با هم خیلی تفاوت داشت !

13. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

منم موافقم
    سی پی یو بازی اعصاب کورد کن بود، ولی اوایلش
    وقتی آدم قلقش دستش بیاد بازی جذاب میشه
    مثلا من یه بار چلسی رو 5-1 بردم
    تو یه بازی دیگه 3-1 باختم
    اصلا هم اعصاب خورد کن نیست.
    اگه یکم رو بحث دفاع جدی تر کار کنید سی پی یو مثل آب خوردن میشه.یه مسائی هست که از دفاع تاکتیکالی هم موثر تره
    تها و تنها و تنها اشکالش این هست که شوت های پشت محوطه راحت تو گل میره...یعنی شوتا خیلی محکم زده میشن، اگر هم سرعت شوت رو کم کنم، تو حالت عادی انگار توپ رو پاره کردن

15. این کاربر از alphabet14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نوشته شده توسط A.N.A.P [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما فقط یه بار رو Legendary بازیکن متوجه میشی چه زجری میده این CPU مخصوصا بارسا !
    در صد پاس ها درست بارسا وقتی میرسه به 97% خیلی طبیعیه ؟ همه تیم ها واست تیکی تاکا بازی میکنن طبیعیه ؟ و و و خیلی چیزای دیگه !
    دوباره میگم ، فیفا 11 بهترین سری فیفا بود که بعید میدونم تکرار شه با این Impact Engine مزخرف !
    خوب بزار رو حالت world class (اگه درست نوشته باشم )
    کلا فیفا 12 دست آدم برا سختی بازی رو باز گذاشته .

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

احتمالا شما FIFA 11 نسخه PC رو با کنسولی اشتباه گرفتی . کافیه یه نسخه کنسولی رو بازی کنید متوجه حرف من میشید !
    11 نسخه PC عین FIFA 10 نسخه کنسولی بود ! یعنی کلا دو پلتفرم با هم خیلی تفاوت داشت !
    منم که گفتم روی pc از همچین بازی ای برخوردار نبودیم که بازیش کنیم ببینیم چیه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •