تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 29 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 282

نام تاپيک: E3 2012

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من خودمم با GEOW چندان رابطه برقرار نکردم ( البته همین بازی پایه و اساس 3RD شوتر های این نسل رو بنا گذاشت ) ولی این که FORZA بهترین ریسینگ این نسل و HALO هم جزو بهترین شوتر های این نسل هست شکی نیست( البته در فروم ها و سایت های معتبر هم معمولا این دو تا بازی ستایش شدن نمونش هم یوروگیمر که فرزا رو بهترین ریسینگ نسل میدونه .)
    البته بنظر خود من هم این نسل سونی از مایکروسافت کمی بهتر در زمینه انحصاری ها عمل کرد و مایکرو هم که از اول نسل از نظر فروش خیلی جلوتر از PS3 افتاده بود چندان به خوش نجنبید تا عقب افتادگی رو جبران کنه.
    میگم ارمین پایه منطق میریزی ولی لابه لای حرفات یک جور حرفت رو میرسونی..: دی

از یک بازی یک ایراد جزیی میگیری بعد یک خط براش با منطق تعریف میریزی...
    این که Halo برتره شکی نیست این که فورزا برتره شکی نیست ولی هی براش مدرک و سفته بیاری مشکوکش میکنه ...ایا برتر بودن Halo برای من اشکار نیستش..؟ فک نکنم همچین چیزی ممکن باشه .
    از بابت مدرک و سند و این حرفها هم به حد کافی هست : دی
    Last edited by Layken; 06-06-2012 at 14:40.

2. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من خیلی وارد بحث Sony Fans VS Microsoft Fans نمیشم.
    ولی به نظرم بهترین راهش اینه که کنسول هر دو شرکت رو داشته باشیم و فقط خرجش اینه که کنترل تلویزون رو برداریم و (مثلا) از HDMI 1 به HDMI 2 سویچ کنیم همین
    من خودم کم کم دارم تصمیم میگیرم یه PS3 هم جور کنم
    کدر شدن روابط به چه قیمتی؟

جدیدترین تریلر های منتشر شده:

Forza Horizon
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ----------
    Scribblenauts Unlimited
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ----------
    HAWP
    ----------
    DUST 514
    ----------
    The Elder Scrolls Online

Last edited by CRIS Joon CR7; 06-06-2012 at 13:59.

4. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من همیشه گفتم GameFan باشید یا حداقلش کنسول فن .

دیگه اینکه یه گیمر با داشتن تمام کنسول ها روی یدونش حساس میشه باید اون گیمرو بندازیش تو کوزه , ترشی بندازی باهاش

6. 13 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

8. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

پيش فرض

یه نکته جالب توی ویدئو گیم پلی Farcry 3 دیدم!!

10. 4 کاربر از sirchicco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

میگم ارمین پایه منطق میریزی ولی لابه لای حرفات یک جور حرفت رو میرسونی..: دی

از یک بازی یک ایراد جزیی میگیری بعد یک خط براش با منطق تعریف میریزی...
    من کجا از GEOW ایراد گرفتم ؟ GEOW جزئ بهترین شوتر های نسل و شاید تمام دوران باشه ولی من باهاش رابطه نتونستم برقرار کنم ( همونچور که با ME ارتباط نتونستم ارتباط برقرار کنم ). اینی هم که این کاور بیسد شوتینگ ها کلا همشون یه نیم نگاهی به GEOW و RE4 ( بخاطر دوربین رو شونه ) داشتن دیگه دلیل و مدرک نمیخواد ( اتفاقا این که بقیه ازش تقلید میکنن رو هم به عنوان تعریف نگفتم !)
    این که Halo برتره شکی نیست این که فورزا برتره شکی نیست ولی هی براش مدرک و سفته بیاری مشکوکش میکنه ...ایا برتر بودن Halo برای من اشکار نیستش..؟ فک نکنم همچین چیزی ممکن باشه .
    از بابت مدرک و سند و این حرفها هم به حد کافی هست : دی
    من در جواب سهیل که گفت فقط تو فروم های ایرانی این دو بازی اینقدر بزرگ جلوه داده میشن اینو گفتم ، قصد سند اوردن هم ندارم اخوده نمرات و بخصوص میزان فروش به عنوان یه عنوان انحصاری گویای همه چیز هست .
    من خیلی وارد بحث Sony Fans VS Microsoft Fans نمیشم.
    ولی به نظرم بهترین راهش اینه که کنسول هر دو شرکت رو داشته باشیم و فقط خرجش اینه که کنترل تلویزون رو برداریم و (مثلا) از HDMI 1 به HDMI 2 سویچ کنیم همین
    برادر من سونی و مایکرو کدومه !!؟ الان طرفین این بحث من و سهیل و مراد و حامدیم که تا جایی که یادمه هممون هر دو کنسول رو داشتیم !!! ( من خودم شدیدا مخالف فن بوی بازی هستم . این دو تا شرکت هم هدفشون فقط پول در اوردن بیشتره و قطعا هم سود هیچ کدومشون تو جیب من و شما نمیره که بخوایم طرفداری کنیم ازشون !!) من خودم این نسل از عملکرد sony بسیار بیشتر راضی بودم و تمام انحصاریاشون رو هم دوست داشتم ( بجز دارک سولز اولی )
    کدر شدن روابط به چه قیمتی؟
    عزیز جان تیره شدن چیه !!منطقی داریم بحث میکنیم نه بی احترامی بوده نه حرف بی منطقی . اتفاقا خیلی وقت بود فرصت نشده بود با سهیل و حامد صحبت کنم، دلم براشون تنگ شده بود که الان فرصتش مهیاست .

اون ستایش شدن هم هست ولی نه در حد آنچارتد و اینا الان یه بازی رو پی اس تری میاد به غیر اینکه تو سبکش بهترین هست مثل آنچارتد تو بقیه زمینه ها هم برتر میشه دیگه لازم به گفتن نیسته خودت که بهتر میدونی.
    ببین سهیلی نمیشه با قطعیت حرف زد . هر دو کنسول دو یا سه تا بازی دارن که همه تحسینشون کردن و جز بهترین ها تو سبکشون میدونن مثله GOW یا MGS یا UC و برای مایکروسافت FORZA ، HALO و FABLE ( البته بجز نسخه اخر !) همونجور که GOW بهترین در -- اند اسلش هست ، فرزا هم بهترین در ریسینگ ها
    ولی بازم میگم من بشخصه این نسل بسیار از بازی های سونی بیشتر لذت بردم ( همین اخریش هم the journey که جز بهترین اتفاق های تمام عمر گیمریم بود )

یوشیدا رسما تایید کرد که TLOU قطعا امسال منتشر نخواهد شد .
    یه تریلر 25 دقیقه ای هم از BEYOND لو رفته تو یوتوب
    Last edited by amin 2010; 06-06-2012 at 17:45.

14. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اتفاقا واسه سونی هم این اتفاق میافته....ولی چون دو تا پلتفرم داره به چشم نمیاد......چند تا تو این نسل uncharted داشتیم؟؟؟4 تا...که سه تاش واسه کنسول و یکیش واسه portalble بوده......4 تا god of war داشتیم.........4 تا resistance داشتیم......
    پس اگه دقت کنی سونی هم از بعضی عنوانهاش خیلی کار می کشه ولی چون مایکرو portable نداره مثل سونی همه فشارو میاره روی همی x360......

اینجا بیشتر میشه نظر شخصی و استراتژِی.....

• هیلو رو شاید تو دوس نداشته باشی
    • .....horizon که شبیه nfs هستش رو تو شاید بازی به حساب نیاری
    • یا بازیهای کینکتو که فروش زیادی دارن تو شاید دوست نداشته باشی

ولی امار نشون میده موفقن.....

شدت تمرکزی که مایکرو رو ارکید داره سونی نداره........تو trails یا fez یا deadlight یا minecraft یا crismon dragon یا ascent رو ببین همه انحصاری هستن ولی خوب ارکیدن و چون تو خوشت نمیاد و اکثرشونو یا بازی نمی کنی یا جی تگ میزنی تو رگبه چشم نمیاد.

+

باید تفاوت در سلیقه ها و تمرکز ها رو قبول کنیم......و گرنه اگه خودت حساب کنی هم از لحاظ تعداد و هم از لحاظ تنوع سبکها مایکرو خوب بوده امسال(فقط بشین حساب کن و بشمر...نه اینکه بگی این بدرد نمیخوره این فلانه یا اون یکی واسه من بهمانه)

.
    بله خب از این نظر آره ، می تونه 10 تا بازی شوتر بسازه همه هم موفق ، من منکر موفقیت این بازیهاش نیستم ، کلا شوتر طرفدار داره ، Gears و Halo موفقن همونطور که medal of honor , battle field,call of duty , brother in arms , killzone و هزار تا بازی دیگه موفقن .
    ولی چه فایده ، فقط شوتر ساختن که هنر نیست . الآن مثلا من از سبک شوتر خوشم نمیاد ولی طرفدار دو تا سبک H&S و RPG هستم . حالا آقای مایکروسافت بیا یه انحصاری بده باب میل من ... بقیه که گناه نکردن که از شوتر خوششون نمیاد ، مایکروسافت باید بیاد همه سلیقه ها رو پوشش بده ، کاری که سونی می کنه .
    سونی میاد یه Demons soul می ده واسه RPG بازها ، یه GOW میده واسه H&S باز ها ، یه GT واسه ریسینگ ، یه TLOU یا UC واسه ادونچر ، یه Killzone واسه شوتر و .... .
    حالا مایکروسافت میاد چیکار می کنه ؟ یه Geow واسه شوتر بازها ، دوباره یه هیلو واسه همین دسته ، بعد یه Mass Effect میده واسه آر پی جی که بعدا میاد مولتیش می کنه و پر ، یه فیبل میده واسه آرپی جی که اونم به جز شماره 2ش بقیش مولتی میشن و پر ، دیگه کلا بیخیال آرپی جی ، H&S که هیچی ، یه ریسینگ میده و همین ... . خسته نباشن .

بعدشم اینکه سونی واسه دو تا کنسولش میزنه یه بحث جداست ، کسایی این رو تجربه می کنن که هر دو کنسول رو دارن ...

شدت تمرکزی که مایکرو رو ارکید داره سونی نداره........تو trails یا fez یا deadlight یا minecraft یا crismon dragon یا ascent رو ببین همه انحصاری هستن ولی خوب ارکیدن و چون تو خوشت نمیاد و اکثرشونو یا بازی نمی کنی یا جی تگ میزنی تو رگبه چشم نمیاد.
    آقا مگه جی تگ زدن چه ایرادی داره ؟
    fez و minecraft رو بازی کردم ، جالبن ، ولی اصلا بحث ما در این مورد نیست .

16. 7 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

Crystal Dynamics گفت این بازسازی Tomb Raider واقعا لازم بود چون تمامی المان های بازی بعد از عرضه Tomb Raider:Underworld تحلیل رفته بودن.

Crystal Dynamics بعد از Angel Of Darkness ساخت بازی رو به عهده گرفت و 3 نسخه ی Legend و Anniversary و Underworld رو ساخت.
    اما Brian Horton در گفتگویی با VG247 گفت پس از عرضه ی Underworld در 2008 زمان یه تغییر فرا رسیده.اما باید باقیمانده هایی که این سری بازی رو تبدیل به آنچه هست نگه داشت.
    او به ما گفت:
    "ما تمام کار هایی که میشد با Tomb Raider رو کرد انجام دادیم و باید به لارا به طور جدیدی فکر میکردیم."
    "ما میخواستم المان های اکشن-ادونچر بازی رو نگه داریم اما اونارو از درون یه فیلتر جدید عبور بدیم و بنابراین داستان ارجینال از اون شکل گرفت."
    "با یه مدت خوابیدن روی بازی و کار کردن روش تونستیم نه تنها حالت کلی بازی بلکه مکانیک بازی رو زنده کنیم تا بازی رو به بازی های امروزی نزدیک کنیم."
    Tomb Raider در تاریخ پنج مارچ 2013 برای PS3 و 360 و PC عرضه میشود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 6 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اتفاقا خیلی وقت بود فرصت نشده بود با سهیل و حامد صحبت کنم، دلم براشون تنگ شده بود که الان فرصتش مهیاست .
    آرمین جان بحث کردن با تو بسیار خوبه!
    من در جواب سهیل که گفت فقط تو فروم های ایرانی این دو بازی اینقدر بزرگ جلوه داده میشن اینو گفتم ، قصد سند اوردن هم ندارم اخوده نمرات و بخصوص میزان فروش به عنوان یه عنوان انحصاری گویای همه چیز هست .
    نیست نه؟ اگر نبود که.... آرمین دیگه تو این رو نگو!
    ببین سهیلی نمیشه با قطعیت حرف زد . هر دو کنسول دو یا سه تا بازی دارن که همه تحسینشون کردن و جز بهترین ها تو سبکشون میدونن مثله GOW یا MGS یا UC و برای مایکروسافت FORZA ، HALO و FABLE ( البته بجز نسخه اخر !) همونجور که GOW بهترین در -- اند اسلش هست ، فرزا هم بهترین در ریسینگ ها
    ولی بازم میگم من بشخصه این نسل بسیار از بازی های سونی بیشتر لذت بردم ( همین اخریش هم the journey که جز بهترین اتفاق های تمام عمر گیمریم بود )
    آرمین من بحثم از اول اصلا این بود که این مایکروسافت از نظر تعدا انحصاری اونم از نظر کیفیت خیلی گنده کردشون 3 تا انحصاری... من از این جهت منظورم رو میگم که الان انحصاری های سونی همه وقتی منتشر میشن دارن جایزه میگیرن و بهترین میشن فعلا چند سال هست که بهترین گرافیک رو سونی داره میگیره همینطور ایکس باکس کاملا از نظر سخت افزار دربرابر ps3 ضعف داره با این حال عنوان هاش رو میخواد بزرگ جلوه بده منظورم این بود همینطور یک سری میان تو تاپیک هاش همین geow 3 میگن سونی با کدوم عنوانش میخواد با این رقابت کنه جالب اینجاست که همون موقع آنچارتد میاد و گیرز محو میشه چون بیشتر جوایز رو آنچارتد گرفت و اینطوری که میگم خیلی گنده کردن یه بازی جالب نیست...

خب از نظر تحسین که اره هر عنوانی بزرگه من هم نگفتم هیلو یا فرزا بد هستن بازی های بزرگی هست و نمراتش هم اینو میگه ولی اون بالا هم اشاره کردم این بازی ها هر چقدر هم باشن در مقابل اون همه بازی های ps3 که همیشه جز برترین ها هم هست باز میخوان یک سری اینا رو بهتر از بقیه نشون بدن... نمیدونم متوجه حرفم شدی یا نه در کل هر دو کنسول بازی های بزرگی داره در این حرفی نداریم من خودم از بحث فن خوشم نمیاد که بگم فقط دارم درباره ps3 میگم حرفم رو دارم بنا بر چیزی که هست میگم.

البته سونی به غیر اونا تحول هم داشته زیاد مثل کیلزون وقتی اومد یا مثلا همین آنچارتد و رسیستنس 2 و خیلی از انحصاری های بزرگ دیگه!

20. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •