جلا جان اون 5 تا پارت که از مدیافایر گذاشتی 2 تا لینک اول جفتشون مال پارت یک هست پارت 2 در کار نیست
جلا جان اون 5 تا پارت که از مدیافایر گذاشتی 2 تا لینک اول جفتشون مال پارت یک هست پارت 2 در کار نیست
جلال چی شده داداش؟
دانلود تموم شد ---- نیم ساعت دیگه عکسهای بازی رو میذارم
من همین الان زدم دانلود کنم پارت هاش 1 تا 5 بودن درسته
ما که مجبوریم شب دانلود کنیم
ترافیک نمونده واسه روز
اونایی که دانلود و بازی کردن بیان بگن امسال کونامی چ خرابکاری کرده
من دمو رو نصب کردم و یه دست با پرتقال بازی برداشتم و انگلس بازی کردم ، چون من خودم دو سالیه فیفا بازی میکنم و خیلی کم PES 12 رو بازی کردم در مورد تغییرات بازی نمیدوتم نظر بدم ولی چیزی که دیدم گیم پلی بازی خوب بود از اون دریبلای عجیب و غریب خبری نیست (یکمی شبیه فیفا شده ، یه حالت سنگینی دارن بازیکنا) ، بازی حالت مات و تار داره ، دورازبانا خیلی خوب بودن ، در مورد داوریم نظری ندارمااز هر جای بازی خواستید بگید تا عکساشو بذارم
ویرایش: حالا که یه چند دست دیگه بازی کردم به نظرم بازی تقریبا جز بهتر شدن دروازه بانا و یکمی سنگیتر شدن گیم پلی هیچ تغییری نکرده! حتی اون دریبلیم که گفتم سخت شده تغییر چندانی نکرده و راحت میشه با بازیکنایی مثل نیمار دریبل زد و رفت جلو. گرافیک بازی هم اصلا هیچ پیشرفتی نداشته و همونه!
Last edited by EngineeR EhsaN; 25-07-2012 at 18:24.
اولین واکنش رونالدو بعد از عرضه ی دموی PES 2013:
(البته با تمام احترام به فن های PES )
اخبار موثق به گوش میرسد که سر به بیابون گذاشته
![]()
اگه اسپم های دوستان در مورد لینکا یا اومدن یا نیومدن دمو تموم شده ، نظراتمو در باره دمو بگم !
اول اینکه بازی خیلی خیلی شبیه نسخه قبله با این تفاوت که بعضی از مشکلات نسخه قبلی حل شدن . یه نوع جدید دریبل اضافه شده که بهترین بخش بازیه !!!دروازه بانا بهتر شدن اما هنوزم انیمیشناشون جالب نیست . این ایده که LT بازی رو منیوآل بکنه افتضاحه ! گرافیک هیچ فرقی نکرده و دقیقا نسخه قبلیه ، حتی چهره بازیکن ها هم اصلا دست نخورده ( فقط انگار با همون ابزار ادیت بازی برای رونی و مرلش مو گذاشتن !)
داوری افتضاحه . بدترین بخش بازی بعده گیم پلی داوریه . اینقدر این داوری افتضاحه که انجام بازی رو غیر ممکن میکنه ! هر حرکتی میکنی داور خطا میگیره . بازیکنا کوچکترین برخوردی دارن خطا میگیره ، بعدا بازیکن تکل دو پا میره داور ککش نمی گزه ! کارت هم که تقریبا همه بازیکنا یه دور کارت میگیرن .
فیزیک توپ بهتر شده اما هنوزم با ایده آل بسیار فاصله داره .
امسال میتونین قدرت توپی رو که دروازه بان با دست ارسال میکنه و جهتشو خودتون تعیین کنین اما همین بخش باعث شد من مطمئن شم این دوستان کونامی کلا فوتبال نگاه نمیکنن !! احمقانه ترین واکنش توپ وقتیه که با دروازه بان توپ رو با تمام قدرت برای مهاجم نوک پرتاب میکنید ! اما دروازه بان به جای اینکه قدرت توپ و سرعتشو بیشتر کنه ارتفاع رو بیشتر میکنه !!! یعنی توپ یه دور کامل میره بالا بعدش سقوط میکنه پایین ! تقریبا همیشه این نوع پرتاب باعث میشه کل تیم حریف به زمین خودشون برگردن !!!
بخوام خلاصه بگم این بازی دقیقا نسخه قبلیه که یسری مشکلاش برطرف شدن ، اما اگه با نسخه قبلی نتونستین رابطه برقرار کنین قطعا با اینم نمیتونین !
(واقعا برام سواله اینا تو یه ساله اخیر چه غلطی کردن !!! این دمو انگار یه اکسپنشن پک برای نسخه 2012 هستش !)
نمره نسخه 2012 اگه 6 باشه این نسخه شاید بتونه یه 6.25 یا با ارفاق 6.5 بگیره اما اگه منتظرین با دانلود دمو با یه بازیه جدید روبرو بشین سخت در اشتباهین !
بازی رو نصب کردم
فوق العاده شده
مزایاش:
دروازبان ها واقعا عالی عکس العمل نشون میدن و خیلی خیلی عالی شدن
حرکات فوق العاده نرم و طبیعی کار شده و مخلوطی از بازی فیفا و سبک پی اس هست
خیلی واقع گرایانه تر شده
ازون دریبلها ی خفن کمتر میشه زد
توپ کاملا سنگین شده و حس شوت زدن رو به آدم انتقال میده
چهره بازیکنان بهتر شده یعنی حرکات چهره مثه ابروها و چشمها و تکان خوردن پوست صورت در زمان حرف زدن بازیکن و چین و چروک های روی صورت عالی کار شده
برخوردها و فیزیک بازیکنان خیلی بهتر شده
داوری هم احساس می کنم کمتر شده اون حساسیتهای بیجاش
حرکات تماشاچیان نرم تر و بهتر شده
واقعا میشه بازیکن خوب و ستاره رو از بازیکن بد رو تشخیص داد
معایب:
مثل قبل تصوی محو هست
سوپر استارش مثل قبل قوی نیست
دفاع هنوز مثل قبل و قتی دنبال بازیکن صاحب توپ میدوه سرعتش کمه و هیچ فرقی با قبل نکرده
چمن بازی هنوز مثل موکته
صحنه ها ورود به زمین هم دقیقا مثل قبل و بدون هیچ تغییری هست
واقعا گیم پلی بازی بسیار پیشرفت داشته و طبیعی شده.
اما یه چیزی رو باید اعتراف کنم وقتی داشتم بازیش میکردم دلو واسه پی اس های قبلی که با کریس رونالدو میتونستی همه رو دریبل کنی و یه شوت خفن بزنی رو گل بزنی تنگ شد.![]()
دوستانی که محو بودن تصویر pes مشکل دارن، فایل زیر رو دانلود کنن، و این فایل رو جایگزین فایل dt04.img که در پوشه img بازی هست کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان من مشکلی داشتم
الان وارد انجمن شدم وای چه خبره یکی می تونه لینک دانلود دمو بدون مشکل و با لینک مستقیم بزاره
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)