تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 52 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 512

نام تاپيک: Crysis 3

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بعضی از منتقد ها توی نقدشون گفته بودن یکی از نکات منفی رو فیزیک وسایل نقلیه و کلا قسمتی که کنترل یه buggy رو بدست میگیرم هست.قبل زز اینکه به لون مرحله برسم با خودم میگفتم مگه چقدر میتونه این بخش ها بد باشه!؟
    الان که مرحله مورد نظر رو تموم کردم باید بگم کنترل اون buggy مضخرف تا حد خیلی زیادی رو اعصابه!در حدی اون قسمت از بازی برام بد بود که وسط راه buggy رو ول کردم و پیاده رفتم سمت هدف.....البته طراحی مرحله مشکلی نداره،فقط فیزیک و کنترل مشکل دارن.

2. 11 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

همین 2007 اگه Crysis اون گرافیک رو نمیاورد و انقلاب نمیکرد تو این زمینه ، سازنده ها هم تکون درست و حسابی نمیخوردن ...یه جورایی حس رقابت رو آورد تو زمینه گرافیک ...الان هم حداقل تو زمینه ی گرافیک سرتر هستش از بازیای دیگه که بازم حس رقابت رو بوجود میاره ...
    مراد عزیز هم صحبتی رو کرد که من میخواستم بگم...

آخه مساله اينجاس گرافيك اين بازي حس رقابتي ايجاد نخواهد كرد چرا؟؟؟
    چون درسته روي pc عاليه ولي بايد سيستم حسابي داشته باشي(dx11) كه تقريبا هدف 90 درصد سازنده ها نيس(اصلا دلشون نمي خواد بازي فقط dx11 بسازن) و رو كنسولم كه عاليه ولي فريم بازي مشخصا پايينه و هيچ سازنده اي نمياد فريم رو زير 30 بياره تا فقط افكتاي خفن نشون گيمر بده......
    من اصلا صحبتی از کرایسیس اول که نکردم... اصلا شما خودتون یه مقایسه کنین: گرافیک کرایسیس اول که هم دایرکت ایکس 9 و هم 10 رو داشت. دومی که فقط دایرکت ایکس 10 رو داشت و 11 اش هم تحت یه آپدیت دو و خورده ایی گیگ بعدش اومد بیرون. سومی هم که کلا 11 رو تحمیل کرده. لازم هم نیست بگم که همین قضیه تو فرومهای خارجی صدای طرفداران این سری بازی رو تا حدی دراورد.

خودتون کدومو بهتر میبینین؟ انتخاب من که اولین بازیه...

خب... امتیاز متا هم تا به حال برای پی سی و اکس باکس رسیده به 79 و برای پلی استیشن هم رسید به 82

4. 10 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خودتون کدومو بهتر میبینین؟ انتخاب من که اولین بازیه...
    آره منم اولیو میگم ، ولی حرف من سر تلاش کرایتک تو این چند سال رو پیشرفت گرافیک بود که به نظر من تو این نسل جرقه ی اول پیشرفت تو این زمینه رو زد ، الان هم علت پایین اومده نمرات نداشتن نوآوری تو گیم پلی هستش ، وگرنه از نظر گرافیک باز هم پیشرفت داشته ...

6. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امیدوارم هرچه زودتر دایرکت ایکس 10 رو هم بدن

چون پول ندارم 9800gt رو عوض کنم برم یه کارت گرافیک ملیونی بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

گیم اسپات یه ویدئو گذاشته که در اون به مقایسه گرافیکی سه ورژن مختلف بازی میپردازه.
    با کیفیت های مختلف می تونید این ویدئوی جالب رو دانلود کنید:
    الان که داشتم بازی میکردم دقیقا همون صحنه ای که سایکو رو از نزدیک نشون میده رو با اینی که تو ویدئو هست مقایسه کردم. تو این ویدئو چون تصاویر رو ضبط کردن کیفیت خیلی اومده پایین مخصوصا برای 360. در صورتی که توی مانیتور که من دیدم و مقایسه ای که کردم تفاوت خیلی خیلی کمی با high pc داره.
    Last edited by imi imi; 21-02-2013 at 12:17.

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

یه چیزی که برای من جالبه اینه که چرا تو ویدیوی مقایسه ی GAME SPOT تنظیمات pc روی Very HIGH نیست!

یعنی سیستمشون نمیکشه! دی :

الان که داشتم بازی میکردم دقیقا همون صحنه ای که سایکو رو از نزدیک نشون میده رو با اینی که تو ویدئو هست مقایسه کردم. تو این ویدئو چون تصاویر رو ضبط کردن کیفیت خیلی اومده پایین مخصوصا برای 360. در صورتی که توی مانیتور که من دیدم و مقایسه ای که کردم تفاوت خیلی خیلی کمی با high pc داره.
    خب شما اینم حساب کن که ضبط بازی که میگیید برای سه تا نسخه هم هست
    Last edited by Karistias; 22-02-2013 at 13:51.

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

یه چیزی که برای من جالبه اینه که چرا تو ویدیوی مقایسه ی GAME SPOT تنظیمات pc روی Very HIGH نیست!

یعنی سیستمشون نمیکشه! دی :
    آره برا منم سوال شده بود.آخرین تنظیمات بازی very high هست یا ultra?

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اوه اوه چه گرافیکی ! نمیدونم واقعا چی بگم از گرافیک شاهکار این بازی ! کرایتک لطف کرده گفته اوایل نسل بعد در حد Crysis 3 هستش چون واقعا بالاتر از عناوین حداقل معرفی شده PS4 هست از نظر گرافیک !
    درمورد گیم پلی و اینا هم فقط تونستم یه مرحله بازی کنم (مرحله دوم Close داد!) ، باید بگم چیز خاصی تغییر نکرده تو گیم پلی جز Predator Bow ، که جالب به نظر میاد ! هوش مصنوعی هم گاهی اوقات واقعا مضحک میشه که نقطه ضعف بزرگ بازی هستش ...

12. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

7.5 از gamespot گرفته.
    گند زده غیر از گرافیک؟؟؟؟؟

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

7.5 از gamespot گرفته.
    گند زده غیر از گرافیک؟؟؟؟؟
    فقط به صرف امتیاز نسبتا پایین گیم اسپات که نمی شه گفت گند زده

من که فعلا بازی نکردم. اما با توجه به نقد های بازی، ظاهرا تیم سازنده نتونسته مشکلات هوش مصنوعی که تو نسخه دوم بوده رو برطرف کنه و تغییر زیادی توی گیم پلی ایجاد نشده و همچنان داستان جالبی نداره و...

اما در کل یک شوتر خوب هست که حتما ارزش بازی کردن رو داره. شاید انتظارات زیادی از این بازی بالا بوده در حالی که فقط گرافیک بازی شاهکاره و بقیه زمینه ها در حد یک بازی خوب هستن.

15. این کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •