تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 23 اولاول ... 12181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 222

نام تاپيک: Continent of the Ninth یک بازی فوق العاده و نسل آینده نقش آفرینی!

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تو نمیخوای بازی رو به ما بدی ؟ خخخخخخ مرتیکه داریم میمیرم اینجا از بیکاری!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب چیکار کنم مسیرم اونوری نمیخوره =))

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مسیرت بیخود کرده!
    لااقل برو تو این سایت پرسی باکس یه پیام بده به بخش فروش بگو کی این c9 رو میزارید شاید سریعتر گزاشتن!
    نکنه اینم راحت دوره خخخخ ( شوخی)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ارمان .راه
    سایته کو!؟

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب من به عنوان کسی که 2 سه سال وو بازی کرده میگم که این بازی به یه دگرگونی احتیاج داره...یه دگرگونی عظیم که احتمالا قراره تو MOP ببینیم....من احتمال میدم این پچ بهترین پچ وو تا زمان حال حاظر بشه حتی بهتر از BC ....و باید اینکارو بکنن چون پیروی از یک نوع گیم پلی در 6سال واقعا پلیرارو خسته میکنه ....همونطور که میدونید این چند وقته blizzardپلیر های زیادی رو از وو از دست داده...اونقد که حاظر شده بود اگه کسی شارژ یه ساله بخره ...یه دیابلو رایگان بش بدن با ....بتا MOP یه جورایی...کم نیست تو یه دوره زمانی 800هزار نفر از پلیراشون رو از دست دادن...در هر صورت مطمعنا گستردگی این بازی به گستردگی وو نیست....یه جورایی به نظر از المان های RPG فاصبه داره....بیشتر به نظر یه اکشن سوم شخص میاد تا یه ار پی جی ....در کل اگه بتونم حتما امتحان میکن...

7. 2 کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

وو فقط جوری میتونه بازم توی mmorpg ها اول بمونه که سیستم targeting رو حذف کنه! که اگه این کارو کنه باید بازی رو از اول طراحی کنه ! ( احمق که نیست)
    هرچقدر هم اپدیت های قوی بده باز هم اگر یه بازی non targeting open world بیاد به راجتی شکستش میده
    هر بازی دوره زمانی داره و وو داره به اخر های دوره سلطنت خودش میرسه اگر!!!..... تغییری در سیستم بازی نده

البته این جرف کسی هست که از metin 2 به tera رسیدم و هرچی بازی جزاب بوده رو امتجان کردم و قطعا wow یکی از بهترین هاش بود ولی الان دیگه فقط کلیک کردن روی هدف و استفاده از اسپل ها منو خسته میکنه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

G.D.ragon.IR : اول اینکه من این پست هات رو تازه دیدم و اصلا از همون اول من منظورم این حرفا نبود 6 ساعت داری توضیحات علمی میدی.. نه می خواستم توهین کنم نه هیچی، گفتم نمیشه پیدا کرد چون هیچ بازی ای در Lv پایین یه چرتی بیش نیست اما شما و خیلیا دارن همین Lv نظرایی میدن که عجیبه..

یه چیز بهت بگم کی گفته باید حتما یک ویژگی جدید باشه تا بازی بهتر باشه؟ مثلا اگه یک بازی شمشیر زد، یک بازی دیگه هم شمشیر میزد بدون توجه به هیج چیز از جمله انیمیشن مورد استفاده برای استفاده از شمشیر، یعنی دومی داره تقلید می کنه یا اینکه داره یک چیزی رو ارایه میده که قبلا هم وجود داشته؟ متاسفم.. یه جوری میگه باس های wow تاکتیک ماکتیک می خواد انگار بازی 1 میلیون سال پیش باس هاش تاکتیک هایی که نام بردی رو نداشتن
    یه جوری میگه خوب اینکه اکشن بازیه که گفتم تنها خوبیشه، انگار چیز کمیه می دونستی کل بازی روی همین می چرخه؟ اون بی جذابیتی در چی بوده حالا؟ غیر از این بوده بلد نبودی درست Quest هارو انجام بدی تا بهتر و سریعتر Lv Up بشی؟ اگر در قسمتی از PvE خستگی بهت دست بده به خاطر Grind هستش حتما که اصلا بهش نرسیدی و خستگی یک نوب 100% وقتی هستش که نمی دونه دور و ور چه خبره و همینجوری بره Dungeon بره Town بره Dungeon بره Town. یعنی عمرا بدونی یک آیتم الان چه کاربری داره، حتی 1 دونه. تازه wow یعنی Grind نمی خواد برای گرفتن Gear که این نخواد؟

"تو wow در حالت معمول کسی ench رو با BS برنمیداره. شما برای ساخت Runed Silver Rod که برای ارتقا تو ench لازمه نیاز به Silver Rod دارید که فقط BS میتونه بسازه. پس اینم چیز جدیدی نیست"
    اینم جک بود فکر کنم
    اصلا همه اینا کنار، ما داریم به خاطر عنصر اصلی بازی یعنی اکشن بی نظیرش بازی می کنیم، جه ربطی به wow داره اصلا ! چی کار به PvE داری ! یعنی نمی تونی با کمی خستگی که البته این از سر نابلدی هستش رو تحمل کنی تا Lv ات بره بالا و مثلا PvP کنی؟ wow می کیشید وسط می خوام یک Shotgun بگیرم بزنم فرق سرتون..

10. این کاربر از Dante May Cry M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

این targeting چیه الان هی میگین؟
    آدم یاد بازی های fps میوفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی بجای اینکه یک کلیک کنی و کاراکترت شروع کنه به زدن، باید خودت تک تک ضربه ها رو اجرا کنی و باهاشون Combo های قوی و طولانی درست کنی.

13. این کاربر از Dante May Cry M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •