سلام من همه ی مراحل رو میرم ولی آخرش روی write می زنم بعدش عکس زیر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاردم درست شده؟ چی کارکنم؟ لطفا کمکم کنید خیلی مهمه
سلام من همه ی مراحل رو میرم ولی آخرش روی write می زنم بعدش عکس زیر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاردم درست شده؟ چی کارکنم؟ لطفا کمکم کنید خیلی مهمه
اگر طبق دستور العمل های گفته شده انجام داده باشید و اگر میتونید به پارتیشنها و اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید ، یعنی ترمیم شده . در غیر اینصورت باید با نرم افزار easeus data recovery wizard professional اطلاعات را ریکاوری کنید .
من تونستم هاردم رو با minitool ریکاوری کنم فقط سوالم اینه که چیکار کنم که دوباره اینطوری نشه ؟
چون دفعه دومی بود که این مشکل پیش میومد واسم .
raw شدن پارتيشنهاي هارد و مشكلاتي از اين قبيل كه ناشي از خراب شدن Partition Table هست مخصوصاً در هاردهاي اكسترنال خيلي شايع هست و علتهاي متفاوتي دارد . ممكن هست كه هارد ديسك مورد نظر مشكلات سخت افزاري مثلاً بدسكتوري داشته باشد در اينصورت پيشنهاد ميشه كه پس از انتقال كليه ديتاها به جاي ديگر ، با استفاده از برنامه هايي كه در سايت اصلي سازنده هست يكبار كليه سكتورهاي هارد را zero fill كنيد تا بدسكتوريهايي كه قابل ترميم هستند فيكس بشوند و آنهايي كه قابل ترميم نيستند remap بشوند (100% تضميني نيست كه درست بشه) . وجود ويروس هم بي تاثير نيست كه با zero fill كردن كليه سكتورهاي هارد ميتونيد از نابودي كامل آنها مطمئن بشيد .
نوسانات ولتاژ و يا كافي نبودن جريان ميتواند علت ديگری باشد مثلاً استاندارد نبودن خروجي پريز برق و بی کیفیت بودن آن که باعث میشه آداپتور بخوبي روي آن فيكس و محكم نشه (يعني به اصطلاح لق بزنه و قطع و وصلی داشته باشه) . اول آداپتور را به برق وصل و سپس كابل را به سيستم متصل كنيد . در مورد هاردهاي پرتابل حتماً به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد و از كابلهاي رابط يا usbhub استفاده نكنيد .
safely remove نكردن و يا جدا كردن ناگهاني كابل usb مخصوصاً در زماني كه هارد در حال Read/Write هست ميتونه در ايجاد چنين مشكلاتي موثر باشه .
Last edited by ata.royalfalcon; 09-02-2014 at 11:48.
خوب داداش بعد این پیغام چطوری هاردم رو باز کنم؟
کامپیوتر رو ریست کنم؟
چی کارکنم؟
خوب داداش بعد این پیغام چطوری هاردم رو باز کنم؟
کامپیوتر رو ریست کنم؟
چی کارکنم؟
ميتونيد سيستم را Reboot كنيد و از طريق my computer ببينيد آيا ميتونيد وارد پارتيشن مورد نظر بشيد يا خير .
با تشکر از راهنماییهای آفای ata.royalfalcon .
پیرو پستهای ص قبل ...
برد جدید ساتا به USB3 امروز بدستم رسید و نصب کردم که دقیقاً مشابه قبلی هست با همون چیپ:
اما در Disk management باز هم بصورت Unallocate شناسایی شد
لذا با testdisk-6.13.win مراحل زیر رو طی کردم و در پایان Write رو زدم و MBR دوباره سازی شد و مشکل هم حل (تصاویر مراحل در داخل اسپویلر)
با تشکر دوباره
محتوای مخفی: تصاویر testdisk-6.13.win
دوست عزیز با Minitool درایو رو zero fill کردم اما الان کلا درایو توی My computer نمیاد یعنی بهش دسترسی ندارم , چیکار کنم ؟
هارد مورد نظر باید مجدداً initialize و سپس پارتیشن بندی و با فایل سیستم مناسب مثلاً NTFS فرمت بشود . در اینصورت درایوها در my computer ظاهر خواهند شد . از طریق Disk management ویندوز میتونید اینکار را انجام بدید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)