تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 468 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام استاد

2.طبق فرمايشاتتون پيش رفتم و يه دور گذاشتم كامل آپديت شد و بعد به پوشه اي كه فايل هاي آپديت درونش ريخته شده بود رفتم ولي با يه مشكلي روبرو شدم مشكل اينجاست كه طبق تصويري كه براي آپديت آفلاين آنتي ويروس گذاشته بوديد مسيري كه تو تصوير انتخاب مي كنه تو پوشه هايي كه از آپديت ذخيره كرده رو پيدا نكردم و نبود
    تصاوير رو براتون مي ذارم :

-اين تصوير مسيري كه توو تصوير براي آپديت آفلاين انتخاب ميشه (پوشه ي update distribution)
    سلام دوست من

شما طبق اموزشی که گذاشتم باید مسیری که خودتون تعیین کردید به کسپر بدید ممکنه مسیر شما متفاوت باشه و با اون چیزی که در تصویر گذاشتم فرق کنه

در تصویری که گذاشتی فکر کنم پوشه ای که به اسم اپدیت هست اپدیت ها در اون ذخیره شده؟

اگه اینجوریه شما باید پوشه اپدیت به کسپر بدید و دیگه لازم نیست زیر مجموعه های اون باز کنید با فلش مشخص کردم

مثلا ممکنه شما مسیر اپدیت در درایو D تعیین کرده باشید و شما باید طبق اموزش به مسیر درایو D یرید و پوشه رو به کسپر بدید

2. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آیا کاسپر pure به اندازه kis قوی هست ؟؟؟
    چون احساس میکنم pure کمتر از cpu استفاده میکنه ....

یه سوال دیگه :

چطوری میشه kis را هی کم سبکتر کرد ؟؟
    منظورم اینه که چه قسمتهایی را میشه غیر فعال کرد که زیاد توی کارکرد نرم افزار تاثیر نذاره ؟؟
    چون جدیدا احساس میکنم خیلی داره به سیستم فشار میاره

خوب برای سبک کردن کسپر میتونید قسمت هایی که احتیاج ندارین غیر فعال کنید ویا درجه حفاظتی کمتر کنید مثلا :

وارد تنظیمات بشید

File antivirus : در این قسمت میتونید security level بر روی low قرار بدید البته درجه حفاظتی کسپر میاد پایین و ممکنه اسیب پذیر تر بشه ولی سیستم خیلی سبکتر میکنه

Mali antivirus : اگر از نرم افزارهایی مدیریت ایمیل در داخل سیستم مثل mozilla thunderbird و microsoft outlook استفاده نمیکنید میتونید غیر فعال کنید

Im antivirus : اگر از نرم افزارهای مسنجر استفاده نمیکنید میتونید این قسمت غیر فعال کنید مثل یاهو مسنجر و گوگل تاک و یا میتونید درجه حفاظتی کمتر کنید

Anti spam : اگر از برنامه هایی مثل Microsoft outlook و Mozilla thunderbird استفاده نمیکید میتونید غیر فعال کنید

در قسمت Application control اگر تنظیمات به صورت پیشفرض دارین استفاده میکنید زمان انالیز کسپر در قسمت Maximum time to define the application group به پایین ترین زمان ممکن کاهش بدید

تا کسپر سریعتر انالیز خودشو انجام بده و زودتر برنامه ها رو در گروههایی که تعیین میکنه قرار بده این قسمت خیلی سرعت سیستم کاهش میده

در سربرگ اسکن میتونید تیک گرینه های Perform idil scan و Perform regular rootkit scan بردارید این قسمت سیستم در زمانبندی های مشخصی اسکن میکنه تا از نبود روتکیت اطمینان حاصل کنه اما سرعت

سیستم به شدت کاهش میده

قسمت اپدیت بر روی Manual قرار بدید

تقریبا این تنظیمات باعث سبکتر شدن کسپر میشه البته تنظیماتی دیگری هست که توصیه نمیشه

نسخه PURE با نسخه اینترنت سکیوریتی در دیتابیس و شناسایی تفاوتی با هم ندارن فقط یه سری امکانات مدیریتی نسخه PURE بیشتر داره

موفق باشید
    Last edited by kases; 05-06-2012 at 20:10.

4. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

خوب کسپر کلیدهایی که از ای پی های مختلف به سرورش کانکت میشن بلاک میکنه البته بعضی وقتا کسپر

به کلیدها خیلی گیر میده و سریع بلاک میکنه اما بعضی وقتا زیاد گیر نمیده و دیرتر بلاک میشه کلا برمیگرده به سیاست این شرکت اما هر چی تعداد استفاده کنندگان از یک کلید بیشتر باشه زودتر بلاک میشه

برای اطلاعات بیشتر در مورد کلیدهای کسپر میتونید به این لینک مراجعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

شما نسخه ارزجینال خریداری کردید یا از این نسخه هایی که تو سی دی ها تو فروشگاهها میفروشن ؟

اگر نسخه ارزجینال خریداری کردید کلید فعال ساز باید همراهش باشه ولی اگه از تو فروشگاههای به صورت پک خریداری کردید روش زیر انجام بدید

شما کسپر نصب کنید

از این تاپیک کلیدهای فعال ساز کسپر بگیرید جدیدترین کلیدها در پست انتهایی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب حالا به این لینک مراجعه کنید کلیدهایی که دریافت کرده اید طبق این اموزش به کسپر بدید تا فعال بشه

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416&p=6548215&viewfull=1#post6 548215

نحوه استثنا قرار دادن فایلها و فولدر ها در کسپرسکی در لینک پایین میتونید ببینید

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416&p=6902406&viewfull=1#post6 902406

موفق باشید

ممنونم از شما من آنتی یوروس رو نصب کردم ایا نیازه اینترنت سکیوریتی رو هم نصب فرقشون چیه وبرای چیه؟
    و فرق این کلیدها چیه و چجوری منتشر میشن و روش کار به چه صورته ؟

ممنون میشم جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام من یه مشکلی با این انتی ویروس پیدا کردم و اون اینه که سرعت اینترنت را خیلی پایین میاره مثلا اگه قبل از نصب سرعتم 30 بود الان شده 8 راهی هست که سرعت اینترنتم به حالت عادی برگرده یاانتی ویروس را پاکش کنم انتی ویروسی دیگه نصب کنم.ممنون میشم کمکم کنید

7. این کاربر از hhammed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام من یه مشکلی با این انتی ویروس پیدا کردم و اون اینه که سرعت اینترنت را خیلی پایین میاره مثلا اگه قبل از نصب سرعتم 30 بود الان شده 8 راهی هست که سرعت اینترنتم به حالت عادی برگرده یاانتی ویروس را پاکش کنم انتی ویروسی دیگه نصب کنم.ممنون میشم کمکم کنید
    سلام
    سرعت رو مياره پائین ت
    چون تمام اطلاعاتِ ارسالی و دریافتی رو چک میکنه .

بنده از سال 2006 از کاسپرسکی استفاده میکنم و خدا میدونه چند صد تا فروختم برای شرکتش با معرفیش به این و اون چون بدی ازش ندیدم البته خودم هم تا حد زیادی مواظبم که تو سایتهای خطرناک نرم و چیز خطرناک و مشکوک دانلود نکنم و فلش مموریِ دیگران رو به کامپیوترم وصل نمیکنم

اما از وقتی فهمیدم ویروس فلِیم دو سال تو نت بوده و کاسپر هم خبردار نشده تا یه حدی از چشمم افتاد البته هیچ آنتی ویروس دیگه ای هم پیداش نکرده بود اما بنده کاسپر رو خیلی معتبرتر و با هیبت تر از این حرفها میدونستم که یه مشت آدم بازی ساز بتونند به همین راحتی سرش رو کلاه بذارند .
    جداً که به اونا باید اِیول بگیم .
    دو سال آزگار دنیا رو فریب دادن کار ساده ای نیست .
    اون هم دنیائی پر از کامپیوترهای قدرتمند و صدها آنتی ویروس و دهها و بلکه صدها هزار مهندس کار کشته و دکتر و پروفسور و کارشناس و استاد دانشگاه و غیره .

الحق که لایق جایزه ی نوبل هست (ند) .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-06-2012 at 03:24. دليل: تصحیح

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    سرعت رو مياره پائین ت
    چون تمام اطلاعاتِ ارسالی و دریافتی رو چک میکنه .

بنده از سال 2006 از کاسپرسکی استفاده میکنم و خدا میدونه چند صد تا فروختم برای شرکتش با معرفیش به این و اون چون بدی ازش ندیدم البته خودم هم تا حد زیادی مواظبم که تو سایتهای خطرناک نرم و چیز خطرناک و مشکوک دانلود نکنم و فلش مموریِ دیگران رو به کامپیوترم وصل نمیکنم

اما از وقتی فهمیدم ویروس فلِیم دو سال تو نت بوده و کاسپر هم خبردار نشده تا یه حدی از چشمم افتاد البته هیچ آنتی ویروس دیگه ای هم پیداش نکرده بود اما بنده کاسپر رو خیلی معتبرتر و با هیبت تر از این حرفها میدونستم که یه مشت آدم بازی ساز بتونند به همین راحتی سرش رو کلاه بذارند .
    جداً که به اونا باید اِیول بگیم .
    دو سال آزگار دنیا رو فریب دادن کار ساده ای نیست .
    اون هم دنیائی پر از کامپیوترهای قدرتمند و صدها آنتی ویروس و دهها و بلکه صدها هزار مهندس کار کشته و دکتر و پروفسور و کارشناس و استاد دانشگاه و غیره .

الحق که لایق جایزه ی نوبل هست (ند) .
    دوست عزیز راه حلی نیست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم از شما من آنتی یوروس رو نصب کردم ایا نیازه اینترنت سکیوریتی رو هم نصب فرقشون چیه وبرای چیه؟
    و فرق این کلیدها چیه و چجوری منتشر میشن و روش کار به چه صورته ؟

ممنون میشم جواب بدین
    سلام

خیر احتیاجی نیست هر دو با هم نصب بشه در اصل نسخه اینترنت سکیوریتی همون نسخه انتی ویروس هست که فایروال و امکانات بیشتری بهش افزوده شده اما اگه از اینترنت زیاد استفاده میکنید توصیه میشه

نسخه اینترنت سکیوریتی نصب کنید که داری فایروال هست

خوب این کلید های غیر قانونی هست که در اینترنت منتشر میشه و کاربرا استفاده میکنن که تقریبا زود به زود از طرف کسپر غیر فعال میشه و شما باید کلیده های جدید جایگزین کنید

دوست عزیز راه حلی نیست؟
    سلام

کسپر سرعت زیاد کاهش نمیده الان دارم استفاده میکنم کاهش سرعت برای من محسوس نیست

دوست عزیز هر نوع برنامه امنیتی دیگه ای که رو سیستم دارید پاک کنید .

کسپر از رو سیستم حذف کنید و ریستارت کنید و سیستم با استفاده از برنامه های بهینه ساز تمیز کنید ( پیش شرط درست کار کردن برنامه های امنیتی اینه که ویندوزی تمیز و سالم داشته باشه)

تمام برنامه هایی که در سیستم در حال اجرا هستن ببندید اتصال خودتون با نت قطع کنید و کابل مودم از سیستم جدا کنید خوب حالا کسپر به صورت پیشفرض نصب کنید و سیستم ریستارت کنید این مراحل

تست کنید اگر به نتیجه نرسیدید اینجا اعلام کنید تا روشهای دیگری معرفی بشه

موفق باشید
    Last edited by kases; 06-06-2012 at 08:42.

11. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shakerfar_yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام
    نسخه kaspersky internet security دارای فایروال هست و نسخه انتی ویروس فایروال نداره
    فایروال خوبی داره
    من با تنظیماتی که دوستان قرار دادن تونستم امتیاز 340 از 340 رو در نرم افزار comodo leaktest بدست بیارم
    دوست عزیز میشه بگید این تنظیمات در کجای فروم گفته شده تا من هم از اون استفاده کنم

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در مورد کاهش سرعت اینترنت شخصا مخالفم و در طول چندین سال استفاده ار کسپر، هیچ مشکلی در این زمینه احساس نکردم.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان این تنظیمات کسپر هست که سیستم رو بعضی اوقات به حالتی شبیه هنگ هم می بره.
    در حالت تنظیمات عادی خیلی کم سرعت رو پایین میاره ولی اگر مثل من سیستم خوب داشته باشی و بخوای ازش حافظت کنی، تنظیمات رو می بری بالا.
    سرعت اینترنت رو هم کاهش نمیده، فقط به مرورگر و اطلاعاتی که روی هارد ذخیره میکنه گیر میده و اسکن میکنه، اگر سیستم مناسبی داشته باشی، بجز در Startup مرورگر، هیچی حس نمیکنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •