تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 43 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 429

نام تاپيک: Dishonored

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

High فکر کنم
    کلا 15 نفر قابل کشتن بودن همه رو کشتم : دی
    (یکیشونو میخواستم بیهوش کنم تیرم تموم شده بود رفته بود سر انفجاری!هیچی دیگه جزغاله شد!)
    یکیم با خواب آور زدم افتاد تو آب غرق شد : دی

آخه کشتنش خیلی حال میده!سخته آدم نکشه!پشت یارو میرم گردنش داره برق میزنه که منو ببر : دی خونریزیشم که خفن!
    آخه موش ها هم رو مخن!هی میریزن سرم میخورن منو : دی
    Last edited by Arrowtic; 20-10-2012 at 21:21.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بعد از مدتها بی بازی بودن, یه چند روزیه که با این بازی سرگرمم و چند ماموریتی رو رفتم جلو... از اون بازیاس که باید نمه نمه بری جلو. البته اغلب اوقات هم متاسفانه وحشی بازی راه میندازم... دارم سعی میکنم یه سوراخ رو هم جا نزارم!

گیم پلی که نمره کامل رو میگیره. آزادی عمل Mirror's Edge ـی در کنار المانهای نقش آفرینی شبه Bioshock ـی هم خیلی خوب تو بازی چیده شده و شما رو مجاب به آپگرید کردن قدرت ها و اسلحه ها میکنه. داستان شروع خوبی داره ولی هنوز در مورد نمرش چیزی نمیگم. اما گرافیک... کاراکترا ظاهری No one lives Forever ـی دارن که به نظر من قشنگ کار شدن. گرافیک محیط از دور واقعا قشنگه ولی از نزدیک نه... کاملا یادآور Rage ـه... صدا گذاری هم انتقادی بهش وارد نیست. همون چیزیه که باید باشه...

راستی عزیرانی که پست میدین...
    اون اسپویلر رو واسه دکور نزاشتن. کم جلوی دید بزارین جاهای حساس بازی رو.
    برای من و امثال من این بازی زهر مار میشه و در مقابل عدم استفاده اش هم براتون گرون تموم میشه...

3. 6 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

High فکر کنم
    کلا 15 نفر قابل کشتن بودن همه رو کشتم : دی
    (یکیشونو میخواستم بیهوش کنم تیرم تموم شده بود رفته بود سر انفجاری!هیچی دیگه جزغاله شد!)
    یکیم با خواب آور زدم افتاد تو آب غرق شد : دی

آخه کشتنش خیلی حال میده!سخته آدم نکشه!پشت یارو میرم گردنش داره برق میزنه که منو ببر : دی خونریزیشم که خفن!
    آخه موش ها هم رو مخن!هی میریزن سرم میخورن منو : دی
    نحوه ی بازی کردن - High Chaos ، Low Chaos ، Mixture
      محتوای مخفی:  
    این سه مدل باعث یه مدل پایان بازی میشه. واسه همین توصیه میکنم اول Low Chaos برید تا واقعا" پتانسیل بازی رو ببینید ، برای Low Chaos بودن هم لازم نیست کسی رو نکشید ، میتونید همه رو بکشید ولی کسی نفهمه. جسد ها رو میشه پنهان کرد ، و کلا" وقتی یکی رو میکشید و دامپش میکنید ، توی اون پروسه کسی شمارو نباید ببینه. زنگی نباید به صدا در بیاد و امثال اون. توی این روش مهمترین پاور ها Blink و Dark Vision هست و بقیه ش به انتخاب خودتونه. من بعد از اینها Shadow Kill ( یا یه چیزی توی این مایه) رو پیشنهاد میکنم که کسی رو که میکشید بی سر و صدا تبدیل به خاکستر میشه و دامپ کردن هم لازم نداره و واااااقعا" لذت بخش میکنه بازی رو . دور بعد رو High Chaos برید و مدل Call of Duty بازی کنید تا بتونید مبارزاتش رو هم پیشنهاد بکنید و اگر عمری باقی بود بار سوم رو میکس برید. این چیزی هست که خوره های بلاگ ها هم پیشنهاد کردن. من Low Chaos رفتم ، و عملا" جوری بازی کردم که حتی مکالمه ی بین دو نفر رو هم میس نکردم و بالاخره از بالای یه پنجره ای چیزی همه چیو تحت نظر داشتم. بازی واسم بهشت شد.

5. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نحوه ی بازی کردن - High Chaos ، Low Chaos ، Mixture
      محتوای مخفی:  
    این سه مدل باعث یه مدل پایان بازی میشه. واسه همین توصیه میکنم اول Low Chaos برید تا واقعا" پتانسیل بازی رو ببینید ، برای Low Chaos بودن هم لازم نیست کسی رو نکشید ، میتونید همه رو بکشید ولی کسی نفهمه. جسد ها رو میشه پنهان کرد ، و کلا" وقتی یکی رو میکشید و دامپش میکنید ، توی اون پروسه کسی شمارو نباید ببینه. زنگی نباید به صدا در بیاد و امثال اون. توی این روش مهمترین پاور ها Blink و Dark Vision هست و بقیه ش به انتخاب خودتونه. من بعد از اینها Shadow Kill ( یا یه چیزی توی این مایه) رو پیشنهاد میکنم که کسی رو که میکشید بی سر و صدا تبدیل به خاکستر میشه و دامپ کردن هم لازم نداره و واااااقعا" لذت بخش میکنه بازی رو . دور بعد رو High Chaos برید و مدل Call of Duty بازی کنید تا بتونید مبارزاتش رو هم پیشنهاد بکنید و اگر عمری باقی بود بار سوم رو میکس برید. این چیزی هست که خوره های بلاگ ها هم پیشنهاد کردن. من Low Chaos رفتم ، و عملا" جوری بازی کردم که حتی مکالمه ی بین دو نفر رو هم میس نکردم و بالاخره از بالای یه پنجره ای چیزی همه چیو تحت نظر داشتم. بازی واسم بهشت شد.
    داداش من میکشم همون لحظه خاکستر میشه
    دیگه به این نمیکشه کسی بفهمه یا اروم اروم خاکستر شه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داداش من میکشم همون لحظه خاکستر میشه
    دیگه به این نمیکشه کسی بفهمه یا اروم اروم خاکستر شه
    شما پرکش رو چون اکتیو کردی خب.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شما پرکش رو چون اکتیو کردی خب.
    خوب همون دیگه منم صفحه قبل پرسیدم اینو کسی جواب نداد . میخواستم ببینم اگه با shadow kill هم بکشیم ایا موشها باز هم همه جا رو میگیرن ؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ممنون
    الآن که من High Chaos شدم قابل اصلاح هست در مراحل بعدی؟
    اون مرحله اول 15 تارو کشتم 10 تا جسد پیدا شدن.

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

من یه بار تو یه مرحله درجه ghost گرفتم ولی بازیم chaos high بودش...چرا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون
    الآن که من High Chaos شدم قابل اصلاح هست در مراحل بعدی؟
    اون مرحله اول 15 تارو کشتم 10 تا جسد پیدا شدن.
    اینا اسپولیر لازم ندارند ، اطلاعات روش بازیه

با توجه به متن آی جی اِن :
    If you get High Chaos on the first mission but then don’t kill many people on the next few, it’ll go back to Low. In other words, redemption is possible.
    امکانش هست ولی باید سخت تلاش کنی که تا میتونی کسیو نکشی و فقط مواقع ضروری باشه تا برگرده به Low Chaos ، وقتی Low شد ، باید کمتر از 20 درصد رو بکشی .
    اگه بیهوش کنی ، از یه فاصله ای بندازی توی آب یا روی زمین ، Kill حساب میشه.
    اگه بیهوش کنی ، ولی ادمارو خوب مخفی نکنی بدنشون رو ، بازم کاراکتر های زنده اونو Kill حساب میکنن.
    موشها، سگها و Krust ها کشتنشون Chaos اضافه نمیکنه ولی کشتن ِ Weeper ها Chaos رو بالا میبره.
    روش های Non-Lethal ، خیلی از Chaos کم میکنه. و Optional Mission هایی که مثلا" یکیو نجات میدی ، مقدار کمی از Chaos کم میکنه.

من یه بار تو یه مرحله درجه ghost گرفتم ولی بازیم chaos high بودش...چرا؟

The basic rule is killing less than 20% of the characters in a Mission should allow the Low Chaos rating to be sustained.
    فکر کنم خیلی بیشتر از 20 درصد کشتی و باعث High Chaos شده ، ولی چون دیده نشدی Ghost هم شدی

12. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کسی میتونه مرحله اول که توی زندان هستی رو به صورت ghost تموم کنه ؟چون یه جاش که باید بمب بزاری دیده شدن صددرصدیه و نمیشه کاریش کرد . من خواستم مرحله یک رو دوباره رو گوست برم دیدم نمیشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •