موافقم خیلی مپه چرتیه
فکر کنم کسی lava بخواد گیرش نیا د ، شیشه که اگه همه بفهمن چطور درست میشه باید سگ دو بزنید برای 1 دونه sand چون فقط توی ساحل گیر میاد!!!!!
دنجن وست جنگل یعنی براش طعریف نشده کجا باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به خدا یه عکس میگیرم میزارم توی یه فروم خارجی ماین کرفات برید بخونید ببینید چیا بهتون میگن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی ضایعععععععععععععععععععععع عععععععععععسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسست
وست چنگل یهو میز ساخت ساز پیدا میشه!!!! بالای کوه من سنگ پخته شده دیدم!!!!!!! اون ور ساحلم بکنید ببینید به چی میرسید!!!!!!!!! خندتون میگیره!!!! میرسید به سنگ بعد میرسید به خاک بعدش میرسید به سنگ پخته بعدش میرسید به شن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به جان خودم کل بازی فقط ساخت ساز نیست!!!!!!! چطوری میخواد monster spaw هارو بزنید وقتی بعد از 7-8 شب توی جنگل نمیتونید راه برید اینقدر زامبی و اسپایدر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الماس هارو بدون معدن زیر زمینی چطوری میخواید پیدا کنید؟؟؟ نکه میخواید کل زمینتونو با tnt بترکونید؟؟؟ شااااااااااااااااااااااید 1 دونه پیدا کنید اووفت میخوای full set بپوشید برید boss رو بزنیدخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ما که رفتیم همون سرور خارجیه هنوزم که هنوزه خونم سر جاشه !! ابشار هم نداره!!!!!! دنجن هم سر جاشه نه وسط جنگل !!!!
چرا میزنی؟ نزن! یه مپ که اینقدر دعوا نداره بگردید یه سید خوب پیدا کنید بدید بسازه! خودش که مپو نساخته بیچاره!
ما هم که نمیگیم خودش ساخته!!! اخه من الان اعصابم از دوجا خورده از یه طرف ماین کرافت مپش اینطوریه حالم بهم میخوره لوگ این میشم!! از یه طرفم 5000 تومن دادم shogun 2 خریدم پدر7!$&! ها توش کرک نزاشتن!!! کرکش هم 300m سایتش شیلتر هم هست!!!!! ( توصیه میکنم به هیچ عنوان از شرکت مدرن هیچیییییییییییییییییییی نخرید! ) پشتیبانی -1000 صفر که دیگه جای خود داره !!! فکر نکنم گیر اوردن یه مپ خوب زیاد کار داشته باشه!!!!!! خود مپ هایی که بازی میسازه خیلی عالی هستن چرا دنبال مپ بریم خب!!
خود بازی هم رندم جنریت میکنه. من یدفعه اسپان شدم دیدم جولو پام 6 تا دایمونده! دیگه بازی حال نمیده! حالا من یه سایت میدم بگردید یه سید خوب پیدا کنید
پست اولم دوباره آپدیت شد![]()
بچه ها برای من اینطوری شد:
چی کار کنم؟! نمیاد تو اصلا.
روی اون respawn کلیک کن دیگه
این را ببین خوبه:
109261
همشون مشکل داشتن
ولی این یکی مشکلاتش خیلی کم بود spaw p خیلی بد جاییه! ولی یه نگاه به اطراف بندازید چیز تمیزیه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)