سلام
منم 20 اسفند تحویل گرفتم و همین شرایط شما را داشتم ولی 5 فرودین نمایندگی زنگ زد که بیا حواله رو بگیر و رفتم گرفتم و بردم بانک صادرات پول رو گرفتم.
شما از نمایندگی پیگیری کنید و روی نمایندگی فشار بیارید
سلام
منم 20 اسفند تحویل گرفتم و همین شرایط شما را داشتم ولی 5 فرودین نمایندگی زنگ زد که بیا حواله رو بگیر و رفتم گرفتم و بردم بانک صادرات پول رو گرفتم.
شما از نمایندگی پیگیری کنید و روی نمایندگی فشار بیارید
فروش فوری محصولات پارس خودرو با قیمت های جدید آغاز شد
مديربازاريابي و پيشبرد فروش گروه خودروسازي سايپا از فروش فوري و پيش فروش نقدي محصولات شركت پارس خودرو خبر داد .
به گزارش روابط عمومی شرکت پارس خودرو، حسن فروزان مهر در خصوص فروش فوري خودرو تيانا گفت: فروش اين محصول با موعد تحويل حداكثر 30 روزه امکانپذیر است.
وی افزود: پيش فروش نقدي خودرو مگان با پيش پرداخت 400 ميليون ريال با موعد تحويل مهر 92 و پيش فروش نقدي خودرو پيكاپ با پيش پرداخت 250ميليون ريال با موعد تحويل تير ،مرداد و شهريور 92 در حال انجام است.
مديربازاريابي و پيشبرد فروش گروه خودروسازي سايپا در خصوص دو خودرو پارس تندر و تندر 90 تاکید کرد: پيش فروش نقدي خودرو پارس تندر با پيش پرداخت 170 ميليون ريال با موعد تحويل مهر 92 و پيش فروش نقدي خودروتندر 90 با پيش پرداخت 150 و 160 ميليون ريال با موعد تحويل تير لغايت مهر 92 نيز در اين سبد فروش قرار داد. شايان ذكر است گروه خودروسازي سايپا در حال حاضر براي هيچ يك از محصولات خود شرايط فروش اقساطي و ليزينگي ندارد.
همچنین مهندس فروزان مهر از جاري بودن صدور پيش فاكتور جهت اخذ تسهيلات بانكي و خودروهاي فرسوده نيز خبر داد.
مديربازاريابي و پيشبرد فروش گروه خودروسازي سايپا تصریح کرد: هموطنان گرامي مي توانند از دو روش سايت اينترنتي گروه خودرو سازي سايپا به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا نمايندگي هاي مجازگروه سايپا در سراسر كشور اقدام به ثبت نام و تحويل خودرو کنند. همچنين مركز ارتباط با مشتريان گروه خودروسازي سايپا با شماره تلفن 096770 پاسخگويي سوالات مشتريان خواهد بود.
lمنبع : مجله ماشین 92/2/10
به گزارش خبرخودرو ، پس از برگزاری جلسات مکررخودروسازان با شورای رقابت و محاسبه قیمت ها بر اساس فرمول این شورا ، قیمت خودروهای پر تیراژ X100 و تیبا که از سوی گروه خودروسازی سایپا محاسبه و به شورای رقابت اعلام شده بود مورد تصویب این شورا قرار گرفت .
براساس این گزارش قیمت محصولات سایپا به شرح جدول زیر میباشد
ردیف نوع خودرو قیمت (تومان)قیمت قبلی درصد کاهش 1 سایپا 131 SL بدون فرمان هیدرولیک ، بدون کیسه هوا ، رنگ غیر متالیک 1447400015957000 9.5 2 سایپا 132 SL بدون فرمان هیدرولیک ، بدون کیسه هوا، رنگ غیر متالیک 1459100016359000 12.5 3 سایپا 141 SL بدون فرمان هیدرولیک ، بدون کیسه هوا ، رنگ غیر متالیک 1372000016199000 11 4 سایپا 111 SL بدون فرمان هیدرولیک ، بدون کیسه هوا ، رنگ غیر متالیک 1477600016613000 12.5 5 سایپا 131 SX با فرمان هیدرولیک ، بدون کیسه هوا ، رنگ غیر متالیک 1496700017070000 11.5 6 سایپا 132 SX با فرمان هیدرولیک ، بدون کیسه هوا ، رنگ غیر متالیک 1508200017209000 13 7 سایپا 141 SX با فرمان هیدرولیک ، بدون کیسه هوا ، رنگ غیر متالیک 1421300017049000 15.5 8 سایپا 111 SX با فرمان هیدرولیک ، بدون کیسه هوا ، رنگ غیر متالیک 1526800017463000 17 9 تیبا SX ، رنگ غیر متالیک 1879000020074000 7
این گزارش می افزاید مشتریانی که بعد از 17 بهمن ماه 91 اقدام به خرید و یا تحویل خودرو نموده اند ، خودرو آنها با قیمت جدید محاسبه و مابه التفاوت قیمتی آن به آنها مسترد خواهد شد .
دوستان خواهشمندم کسی در رابطه با این موضوع اگر چیزی می دونه راهنمایی کنه
من امروز یه حواله تیبا خریدم دعوتنامه اسفند اومده بوده چون واریز نشده بود پولش برگشت خورده بوده میخواستم بدونم کی دوباره دعوتنامه میاد ؟
2- ایا امکان داره نمایندگی تحویل خودرو رو عوض کنم ؟
3- کسی از شرایط وام ( 4 میلیون -طی 3 فقره چک ) اطلاع داره ؟
سودش چقده و به صرفه هست یا نه ؟
دوستان من توی شیراز هر نمایندگی که میرم میگن فروش نداریم!(البته ماشین های خودشون هست!!!!!)
حالا میخواستم بدونم شهرهای دیگه هم اینطوریه؟!
بعد هرجا رفتم گفتن فقط مدل با ایربگ پلاک میشه! پس واسه چی قیمت sl - sx رو هم زدن؟!
دوست من شورای رقابت وظیفه داره قیمت تمام خودروها رو اعلام کنه
صدور مجوز برای پلاک خودروها برمیگرده به قوانین سازمان استاندارد و راهنمایی و رانندگی
که ربطی به قیمت خودروها نداره.
آره عزیز من تو قم سرزدم ایرانخودر فقط سمند و سایپا فقط 131اس ال.
خرداد ماه احتمالا عرضه کنن
دوستان سلام
من دو روز پیش یه پراید 131 از نمایندگی خریدم البته مدل 91 چون ایربگ نداره حالا می خواستم بدونم این ماشین رو شماره می کنند
و اگه همچی اکی شد و خواستم ماشین رو تحویل بگیرم موقع تحویل چه چیزای رو باید چک کنم و چه مدارکی رو از نمایندگی تحویل بگیرم
سلام
دوستان قضیه این رنگ های خودرو چه جوریه؟
تو ثبت نام اینترنتی سایپا فقط برای فروش فوری رنگ های متالیک وجود داره و برای پیش فروش یا اعتباری فقط امکان انتخاب رنگ های خاکستری، مشکلی، سفید و نقره ای هست.
رنگ های متالیک زمان تحویل مشخص میشه؟
سوال دیگه اینکه تو ثبت نام اینترنتی باید همون موقع مبلغ پیش فروش رو اینترنتی واریز کرد یا اینکه باید رفت نمایندگی؟ اگر یه توضیح راجع به مراحل ثبت نام اینترنی بدید ممنون میشم.
و یه سوال هم راجع به مقدار مبالغ پیش فروش داشتم که مثلا برای تیبا 7 و 8 و 9 و 10 میلیونی داره. می خواستم بدونم حساب و کتاب سایپا تو این موارد دقیق هست و مثلا اگر ماشین رو دیر تحویل بدن سود پول رو تا همون زمان محاسبه می کنن یا خیر؟
یه جوری نشه بیشتر پول واریز کنم و بعد پشیمون بشم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)