کابل HDMI که به این گوشی بخوره چند قیمته؟
کابل HDMI که به این گوشی بخوره چند قیمته؟
سلام دوستان
آخرین قیمت این گوشی بدون گارانتی امروز چند بوده ؟
برای خرید با بهترین قیمت باید کجا رفت ؟ علاالدین یا ایران ؟
ممنون
امروز رفتم اس بگیرم شده بود 880 البته 860 هم پیدا میشد.یه 30 تومن رفته بود روی قیمتا.
دوستان من بار اول که با fast boot وصل کردم گوشی رو ، ویندوز سعی کرد درایورها رو نصب کنه نشد ،زدم انلاین سرچ کنه بازم نشد !
حالا از اون به بعد گوشی رو تو حالت fast boot وصل میکنم اصلا ویندوز هیچ عکس العملی نشون نمیده .
تو Device Manager هم رفتم اصلا نمیشناسه گوشی رو ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
سلام دوستان ؛
من امروز وقتی روی گوشی XPERIA P تنظیمات GPRS همراه اول فعال کردم بهم یه پین کد داد برای فعال سازی و یه برنامه نصب کرد بنام SIM TOOLKIT اما وقتی پین کدو برای باز کردن برنامه زدم ERROR گرفت و پیغام PIN LOCKED زد .
حالا میخواستم بدونم اصلاً این برنامه چی هست (SIM TOOLKIT) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و چی جوری دوباره میتونم بازش کنم و بهش کد بدم ؟؟؟؟
ممنون .![]()
آقا من الان بوت لودر رو انلاک کنم میتونم از طریق flash tool به 4.0.4 فلش کنم دیگه ؟ یا باید قبلش روت کنم گوشی رو ؟
بعد کدوم نسخه رام بهتریه ؟ Central Europe یا Universal ؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
واسه فلش کردن رام نیازی به روت و باز بودن بوت نیست تا جایی که من میدونمآقا من الان بوت لودر رو انلاک کنم میتونم از طریق flash tool به 4.0.4 فلش کنم دیگه ؟ یا باید قبلش روت کنم گوشی رو ؟
بعد کدوم نسخه رام بهتریه ؟ Central Europe یا Universal ؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
اون 2 تا هم فرق نداره.شما یونیورسال رو بریز.
یه خبر خوش....روی گوشی هایی که سی پی یو مشابه این گوشی دارن جیلی بین تست شده و به راحتی جواب میده.پس منتظر باشید واسه این گوشی و یو و لایو و سولا جیلی بین هم بیاد.
20 الی 24 تومن!!
یعنی بدون باز بودن بوت لودر با flash tool رام رو فلش کنم ؟ میشه ؟
برای فلش کردن رامهای رسمی نیازی به باز بودن بوتلودر نیست
برای نصب رامهای کاستوم باید بوت لودر باز باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)