تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 25 اولاول ... 121819202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 243

نام تاپيک: دهـــان و دنــــدان

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان چند وقتیه موقع خوردن غذا فکم (سمت چپ,زیر گوشم) صدا تق تق مانندی میده! این در حالیکه اگه چانم رو ببرم سمت چت و بیارم پایین گیر میکنه فکم و دیگه نمیتونم پایین تر ببرم. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ به خاطر چی میتونه باشه؟ ممنون
    البته نمیشه اینجوری کاملا قضاوت کرد چون افراد با هم متفاوتند.ممکنه شما کمی وسواسی باشید و کلا مشکلی در کار نباشه یا برعکس خیلی بیخیال باشید و الان مشکل در مراحل پیشرفته باشه
    بهتره به یه دندانپزشک(ترجیحا جراح فک و صورت) مراجعه کنید چون سایر همکاران و رشته ها از این مشکلات کمتر سررشته دارن

احتمالا مشکل از مفصل تمپورومندیبولر (TMJ) شماست

ضمنا مشکلات این مفصل هر چه سریعتر درمان بشن بهتره و با گذشت زمان مشکل پیچیده تر میشه و به درمان کمتر جواب میده لذا حتما مراجعه کنید که اگر واقعا مساله ای باشه سریعتر رفع بشه

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اسپره خوشبو کننده دهان هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دهان من بو مي ده البته نه هميشه

صبح افتضاحه
    از نامزدم خجالت مي كشم چه كار كنم؟ تو رو خدا كمكم كنيد

Last edited by sssaaajjjad; 03-12-2012 at 18:42.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صبح افتضاحه

سوال منم هس
    بجز مسواک زدن دیگه چه راهیو پیشنهاد میدین؟

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

صبح افتضاحه

سوال منم هس
    بجز مسواک زدن دیگه چه راهیو پیشنهاد میدین؟
    در مورد بوی بد دهان ممکنه مشکل از دهان و دندانتون نباشه و مربوط به معده باشه یا از حلق و لوزه‌ها و سینوس‌ها و...

اگر مطمئنید که مربوط به دندانها هستش مسواک و نخ دندان به طور مرتب کافیه و در صورت تمایل از دهانشویه ها هم می‌تونید استفاده کنید + آدامس.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرض بر این میگیریم که مشکل از دندان ها نباشه و به نظافتشون کامل رسیدگی شده،اسپره واسه بوی بد دهان هس؟
    من فک کنم تو شبکه های خارجی قبلا تبلیغاتشو دیدم

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال. من دیروز رفتم دندون پر کنم هر چی تزریق مسکن زد نه دندونم نه لبم نه دهنم سر نشد. 4 تا شات زد فایده ای نداشت آخرشم هم بیخیال پر کردن شد. 1 هفته قبلش دندون پر کرده بودم با 2 تا شات بی حس بی حس شدم. جای نگرانی هست؟ چه دلایلی میتونه داشته باشه بی حس نشدن؟ دکتره که گفت طبیعیه ولی کنجکاو شدم بدونم چرا اینجوری میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

فكر مي كنم از معدمه راه حلي ندارين؟ صبح ها خيلي بده. بعد عروسي چي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فكر مي كنم از معدمه راه حلي ندارين؟ صبح ها خيلي بده. بعد عروسي چي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فلفل سیاه مصرف کنید شب قبل روی من که جواب داد
    احتمالا باکتری های معده هستن

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان چند وقتیه موقع خوردن غذا فکم (سمت چپ,زیر گوشم) صدا تق تق مانندی میده! این در حالیکه اگه چانم رو ببرم سمت چت و بیارم پایین گیر میکنه فکم و دیگه نمیتونم پایین تر ببرم. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ به خاطر چی میتونه باشه؟ ممنون

منم این مشکل رو دارم....
    اوایل به این صورت بودش که موقع جویدن غذا یه تقه‌ای می‌کرد که واقعا باعث خجالتم می‌شد و همه‌ی خونواده هم می‌شنیدن...!!!
    اما بعدا ها(دو سه ماه!!!!!!) یه سری داشتم غذا میخوردم، دهنم رو که باز کردم اون محل(اخرین قسمت از فک سمت راست که محل اتصال فک بالا و پایینه؟!!) یه تقه‌ی خفن کرد و از اون زمان تا حالا گاهی پیش میاد که نمی‌تونم دهنم رو برای داخل کردن قاشق باز کنم!! چون مقطعیه و از دکتر و دکتر رفتن خوشم نمیاد نرفتم!!(اخرین باری که دکتر رفتم 83 بوده! البته چند باری من رو دکتر بردن که قضیه‌اش فرق میکنه!!!!)

حالا بدبختیم اینه که تازگی ها، بعد از خوردن غذا، سریعا دهنم بو میده و (هر غذایی) مسواک هم میزنم ولی تاثیری نداشته.... ضمن اینکه دندون های عقل دو طرف هم در اومده که نصف هستن دوتاشون!! یعنی نصفشون بیرون از اون لثه هستش نصف دیگه‌اش که به سمت داخل دهانه داخل مونده!!!! احساس میکنم که ذرات خوراکی و.... میرن اونجا جمع میشن و بو میده.... که گاهی با خوردن یه لیوان اب حل میشه...
    میخوام برا این مشکل برم دکتر... ولی فک کردم بهتر باشه ادامه‌ی مسئله رو به این دوستمون بگم و اگر کس دیگه‌ای اینجا تجربه‌ی مشابهی داره به من هم بگه که ببینم چی شده و چیکار کردم با دهنم....

توضیح اینکه من یه بار خواستم ادای یه بنده‌ی خدایی رو در بیارم! دهنم رو زیاد باز کردم که اون قسمت یه تقه کرد!!!!

فلفل سیاه مصرف کنید شب قبل روی من که جواب داد
    میشه اینو کمی باز کنین که ماجراش چیه؟!
    Last edited by senaps; 16-12-2012 at 13:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •