حامد جان چرا کیفیت اون برد جالب نیست؟ شما تجربهای داشتید یا در سایتی این موضوع مطرح شده...؟
حامد جان چرا کیفیت اون برد جالب نیست؟ شما تجربهای داشتید یا در سایتی این موضوع مطرح شده...؟
راستش یه کارت 6770 این سری اومد دستم.
یه تست ازش گرفتم و با نمونه تست توی سایتها مقایسه کردم.
اصلا اونی نبود که انتظار داشتم. به شدت هم به اور کلاک حساسیت نشون میداد.
و حالت stabeخودش رو با جون کندن به دست میاورد.
ضمن اینکه در اکثر مدلها هم که من دقت کردم، از بردهای نارنجی یا قرمز رنگ استفاده کردن.
آخه یه بنده خدایی تو دانشگاه بهم گفت کیفیت بردهای سیاه و سبز و آبی حرف اول رو میزنه.
من هم یه چرتکه انداختم دیدم منطقی به نظر میاد.
آخه هر چی مین و گرافیک و رم باکیفیت دیدم، بردشون قرمز یا نارنجی نبوده!
مضاف بر اینکه یک مدل از این برند رو هم تست کردم و نتیجه جالبی نگرفتم.
نکته دیگه در این برند مدار تغذیه بیشتر کارتهاش هست!
که در بیشتر اونها دست برده. مثلابعضی نمونه هایی که 2تا 6پینی دارند رو به یدونه6پینی تغییر داده!
از این موضوع هم که بگذریم! یکی از دوستام مدل 6870این برند رو نمیتونست خوب اور کنه و همش از گرمای بیش از حد و هنگ سیستم مینالید!
تست گرفتن شرایط داره، سیستم تست، درایور ها و چندین عوامل دیگه که میتونن کاملا نتایج رو عوض کنن.راستش یه کارت 6770 این سری اومد دستم.
یه تست ازش گرفتم و با نمونه تست توی سایتها مقایسه کردم.
اصلا اونی نبود که انتظار داشتم.
این حرف اصلا معتبر نیست و نظریست کاملا شخصی!ضمن اینکه در اکثر مدلها هم که من دقت کردم، از بردهای نارنجی یا قرمز رنگ استفاده کردن.
آخه یه بنده خدایی تو دانشگاه بهم گفت کیفیت بردهای سیاه و سبز و آبی حرف اول رو میزنه.
من هم یه چرتکه انداختم دیدم منطقی به نظر میاد.
آخه هر چی مین و گرافیک و رم باکیفیت دیدم، بردشون قرمز یا نارنجی نبوده!
الآن برد های Gainward GS GLH سری 500 که در آورکلاک بسیار عالی عمل میکنند، از PCB قرمز استفاده میکنند.
میشه لینک بدید لطفا...نکته دیگه در این برند مدار تغذیه بیشتر کارتهاش هست!
که در بیشتر اونها دست برده. مثلابعضی نمونه هایی که 2تا 6پینی دارند رو به یدونه6پینی تغییر داده!
این هم موضوع کلی نیست و مدل های رفرنس، معمولا در آورکلاک یکسان عمل میکنند...از این موضوع هم که بگذریم! یکی از دوستام مدل 6870این برند رو نمیتونست خوب اور کنه و همش از گرمای بیش از حد و هنگ سیستم مینالید!
پیروز باشید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا کیفیت برد و کولینگ پاورکالر اگر از سافایر بهتر نباشه کمتر نیست. کلا پاورکالر کارتای قویترش از کیفیت بالایی برخوردارند و الان قویترین کارت 6970 که تا 960 اور شده متعلق به این شرکته و در مورد msi twin freezer فقط بخاطر یه کم اورکلاک 400 قیمت داره در صورتی که از نظر کولینگ و کیفیت برد فرقی با سافایر یا پاور نداره.
اینم مقایسه دو کارت 6950
![]()
سلام
مین asus p5g41t-mlxبا پاور گرین335w وcpu5700
رو این سیستم میشه 6670رو میشه بست یا نه ؟
اگه میشه که هیچ اگه نمیشه ضعف برای کدوم قسمته وحداکثرمدلی که میشه بست چیه؟
اگه پاور رو ارتقا بدین میشه بست و مشکلی نداره اما پاور الانتون جواب گو نخواهد بود![]()
ممنون که سریع جواب دادی پس اینیکه فروشندها گفتن با این سیستم نمیشه از تموم ظرفیت 6670 استفاده کرد چرت بوده چون میگفت چیبست مین جواب نمیده..
میشه با این سیستم بتلفیلد 3 یا کال اف یا جی تی ای رو راحت باکیفیت بالا ران کرد؟
تا جقدر باید پاور رو افزایش بدم؟
دوست عزیز در مورد گلوگاه ایجاد کردن پردازنده تا جایی که من دیدم با سیستم های قوی مثل i7 920 از این کارت تست گرفتن اما شاید پردازنده برای کارتتون گلوگاه ایجاد کنه که اونم فکر می کنم با اور کلاک پردازنده وضعیت بهتر میشه و مشکل خاصی از لحاظ کارایی براتون نباید ایجاد کنه روی این کارت
اما برای کارت های قوی تر قطعا محدودیت بیشتری از استفاده تمام ظرفیت کارت خواهید داشت
باز هم میتونید review های زیر رو برای اطلاعات کاملتر و بیشتر مطالعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کارت حدود 66 وات مصرف داره که پاور 480 به بالا تهیه کنید بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد bf 3 و mw 3 هم رو چه رزولیشنی بازی می کنید ؟
Last edited by happyfeat; 20-11-2011 at 23:49.
فول اچ دی باml229
6670رو از چه برندی بگیرم بهتره ؟نظر خودم روasus
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)