فان بومل محرومه....ولی بوآتنگ میرسهچون میلان این طور که بوش میاد چند تا از بازیکن های خوبش مثل بواتنگ و بومل و... رو نداره
چرایه نکــته... تا حالا هیچ تیمی دو سال پشت سر هم تـو CL قهـرمان نـشده ...
میلان سال 88-89 و 89-90 دوبار قهرمان شده
فان بومل محرومه....ولی بوآتنگ میرسهچون میلان این طور که بوش میاد چند تا از بازیکن های خوبش مثل بواتنگ و بومل و... رو نداره
چرایه نکــته... تا حالا هیچ تیمی دو سال پشت سر هم تـو CL قهـرمان نـشده ...
Champions League وگرنه European Cup رو که رئال 5 بار و آژاکس و بایرن 3 بار پشت سر هم بردن. تو لیگ قهرمانان فقط میلان آژاکس یوونتوس و یونایتد تونستن به فینال سال بعد برسن که همه شکست خوردن.
ناتینگهام فارست هم تو فرمت قدیمی رقابت ها 2 بار پشت هم قهرمان شده : دیچرا
منظور ایشون فرمت جدید رقابت هاست ک از سال 93 شروع شده !
بالاخره اون زمان لیگ قهرمانان اروپا به اون نام شناخته میشه و اون جام هایی که میلان اون سال ها گرفته به نام لیگ قهرمانان ثبت شده..مثل همه تیم های دیگه...و آخرین تیمی هم بوده که تونسته دوبار پشت سرهم این تورنمنت رو ببره....
رئال تیمی نبوده که از روبرو شدن باش خوشحال بشم (حد اقل من یکی) ولی حالا که اینجوری مقرر شده تیریپی نیس . میریم تو شیکمشون.
جدا از شوخی، بازی کاملا غیر قابل پیش بینیه .
امیدورام روبن و ریبری و مولر اماده باشن و روز خوب گومز باشه . مطمئنا شب سختی برای مدافعای رئال رقم میخوره .
اون ته زمین هم که تقابل دو تا دروازه بان برتر جهان رو داریم . وجود نویر هم آرامش بخشه برام .
ایشالا مصدوم هم ندیم تا اونموقع .
بی صبرانه منتظر بازی میمونم ....![]()
البته جام اروپا اوایل با 16 تیم برگزار میشد که بعده ها تعداد تیم های شرکت کننده خیلی بیشتر شد و به 32 تیم رسید که همه بازی ها هم بصورت حذفی برگزار میشد.Champions League وگرنه European Cup رو که رئال 5 بار و آژاکس و بایرن 3 بار پشت سر هم بردن. تو لیگ قهرمانان فقط میلان آژاکس یوونتوس و یونایتد تونستن به فینال سال بعد برسن که همه شکست خوردن.
هر دوره از این رقابت ها هم سختی خودش رو داشته...حالا چون زمان قدیم بوده به نظرم دلیل نمیشه که ارزش کار بقیه تیم ها نادیده گرفته بشه.
هم رئالی که توی اون دوره 16 تیمه 5 بار مکرر قهرمان شده و هم میلانی که در دوره 32 تیمه دو بار پشت سر هم قهرمان شده.
یا بایرنی که 3 بار متوالی قهرمان شده.
اگر کار آسانی بوده خوب بقیه تیم ها میومدن و قهرمان میشدن
به هر حال صحبت من تنها جنبه یادآوری و اطلاع رسانی داشت.
Last edited by B3HZ@D; 16-03-2012 at 23:18.
مارسی هم آنچنان تیم دست و پا بسته ای نشون نداده
امیدوارم بایرن با پشت سر گذاشتن مارسی مقدمات تنبیه رئال مادرید رو فراهم کنهکاری که توش استاده
![]()
حتما،بازی با هرنتیجه تمام بشه ما درست هم قبلش هم حینش هم بعدش در خدمتتون هستیم.به هر حال طرفداران بایرن مشخص شدند
وعده پست بعدی ما : 1 ساعت بعد بازی اول بین دو تیم ! امیدوارم همه حاضر باشن !!!!
یه نکــته... تا حالا هیچ تیمی دو سال پشت سر هم تـو CL قهـرمان نـشده ...پس نتیجه میگیریم اون حـرف پلاتینی(فینال بارسا-رئال) رد گم کنی بودهالبـته امیدوارم بارسا بتونه سنت شکنی کنه
مثل ایـنکه این تیکه از حرفام باعث سوء برداشت شده : دیهر دوره از این رقابت ها هم سختی خودش رو داشته...حالا چون زمان قدیم بوده به نظرم دلیل نمیشه که ارزش کار بقیه تیم ها نادیده گرفته بشه.
من به هیچ وجه قصدم از این گفته کوچیک کردن موفقیت ها و قهرمانی های بقیه تیم ها نبود ! اتفاقا به نظر من قهرمانی های گـذشته هر تیم کاملا محترمه(بالاخره باشگاه هست و افتخاراتش...) ..فکر هم نکنم کسی مخالف این حرف باشه!
من منکر قهرمانی متوالی میلان تو لیگ قهرمانان نیستم !منظور من همونطور که دوستمون میلاد گفت قهرمانی متوالی تو شیوه جدید بازی ها بود!میلان سال 88-89 و 89-90 دوبار قهرمان شده
+
پ.ن: یعنی پلاتینی اجازه میده باز بارسا قهرمان شه؟!والا با ایـن نـوناشون !![]()
شاید خیلیها متاسف باشن که یکی از دو تیم خوب این دوره مثل میلان و بارسا باید در این مرحله حذف بشه
اما برای من بازی با یک تیم متشخص بسیار لذت بخشه و وقتی در مقابل تیمی که فوتبال رو به خاطر فوتبال بازی میکنه و موفقیت رو فقط در چارچوب زمین تعریف میکنه قرار میگیریم باخت هم میتونه یک پیروزی از زاویه ای دیگه باشه
میلان رو دوست ندارم اما فضای به وجود اومده در این تیم در این فصل من رو مشتاق خودش کرده
به ویژه اینکه کسی روی نیمکت میلان این تیم رو رهبری میکنه که هم اندیشه نو داره و هم به فوتبال نگاه پاکیزه ای داره
مالدینی یکی از بلند ترین قله های تاریخ فوتبال بود
اونقدر رفیع که حتی اگر بازیکنی باشه که برای لحظاتی خاطره مالدینی رو زنده کنه قبل احترام و قابل ستایشه و من فکر میکنم نستا یکی از این بازیکناست
اما بعد از این مقدمه در مورد رقیبمون، نگاهی به قرعه کشی
بنفیکا - چلسی
فکر میکنم همه چیز در این بازی برابر باشه حتی شانس پیروزی اما چلسی چیزی داره که بنفیکا نداره و اونم بازیکنای با تجربه و صاحب تاریخچه در فوتباله
بازیکنایی که نیازی نیست اسمشون رو بیارم و فکر میکنم همین بازیکنا هر کدومشون میتونه در زمین یک مربی باشه
به همین خاطر شانس چلسی رو بیشتر میدونم
مارسی - بایرن
فکر میکنم یک بازی زیبا بشه فرانسویها شاید فوتبالشون شباهتی به آلمانها نداشته باشه اما میشه گفت دو فلسفه موازی هم هستن
اگر آلمانها فوتبال رو مفید بازی میکنن فرانسویها هم به نوعی دیگه همیشه دنبال همین نوع فوتبال بودن
مارسی میتونه شگفتی ساز باشه ولی ستاره های بایرن روز به روز سرحال تر میشن و فکر میکنم اواخر ucl به اوج خودشون نزدیک بشن
دفاع در برابر بایرن بسیار سخته چون اونها از یک زاویه حمله نمیکنن و گومز هم در یک نقطه خاص منتظر توپ نمیمونه
رئال - آپوئل
بازی ساده ای به نظر میرسه و به احتمال زیاد به همین سادگی هم تموم میشه
رئال در این فصل با تیمهای قدرتمندی بازی نکرده بازی با لیون که سایه ای از لیون فصل پیش بود و اوضاع خوبی هم در لیگ فرانسه نداره یا آژاکس که متاسفانه اصلا شبیه تاریخ باشکوهش نیست و تبدیل به یک تیم درجه دو شده اصلا نتونستن محک خوبی برای رئال باشن
با این وجود این دلیل نمیشه که قدرت رئال رو زیر سوال ببریم
و فکر میکنم در هر صورت رئال حتی اگر در برابر تیمهای قوی هم قرار میگرفت تا اینجا میومد
میلان - بارسا
شاید فوتبال برای زیبا تر شدن گاهی فینالهای خودشو جا به جا میکنه تا تماشاگرانش همیشه تا پایان فصل برای فینال انتظار نکشن
من شانس هر دو تیم رو برای برد برابر میدونم
بارسا خط حمله سریعتری داره و میلان دفاع بهتری
شاید بهترین تعریف برای بازیهای بزرگ این باشه که غیر قابل پیشبینی تر از سایر بازیها هستن و فکر میکنم این بازی این ویژگی رو داره
پی نوشت: به احتمال زیاد آبیدال در ترکیب بارسا نباشه و این از نظر فنی برای بارسا خبر بدیه اما از نظر عاطفی تمام بارسلونا منتظر شنیدن خبر سلامتیش هستن
امیدوارم هر چه زودتر و برای همیشه از این بیماری رها بشه
پی نوشت2: خوشحالم که دوست خوبمون محسن عزیز رو بعد از مدتها در کنارمون میبینم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)