تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 39 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 381

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | مرحله حذفی

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تقابل دوباره میلان-بارسا میتونه جالــب باشه ... تو اون دو بازی مرحله گروهی، تیم ها خوب هم دیگه رو محک زدن و با یه شناخت کامل از هم به بازی یک چهارم میان ،بـه نظرم اینجا دیـگه جـدال 100% بیـن پپ و الگریه که بتونن با برنامه‌شون به او یکی غلبه کنن ...! بایست نشست و دید کدوم برنده این بازی مــرگ میشه .
    مـن اولش فکـر می کـردم کارمون خیلی باید سخت باشه اما حالا نظرم عوض شد ..کـار میلان خیلی سخت تر از ماست! : دی
    چون میلان این طور که بوش میاد چند تا از بازیکن های خوبش مثل بواتنگ و بومل و... رو نداره و بازی برگشتش هم تو نیوکمپ باید انجام بده ؛ ولی از طرفی هم بازی کردن تو زمین سن سیرو برای بارسا به این راحتی ها هم نیست(به خاطر چمن خوبش میگم: دی) و بارســا هم باید اونجا کاملا مواظب باشه که بلای بازی برگشت تو سن سیرو سرش نیاد ...
    +
    یه نکــته... تا حالا هیچ تیمی دو سال پشت سر هم تـو CL قهـرمان نـشده ...پس نتیجه میگیریم اون حـرف پلاتینی(فینال بارسا-رئال) رد گم کنی بوده البـته امیدوارم بارسا بتونه سنت شکنی کنه
    چون میلان این طور که بوش میاد چند تا از بازیکن های خوبش مثل بواتنگ و بومل و... رو نداره
    فان بومل محرومه....ولی بوآتنگ میرسه

یه نکــته... تا حالا هیچ تیمی دو سال پشت سر هم تـو CL قهـرمان نـشده ...
    چرا
    میلان سال 88-89 و 89-90 دوبار قهرمان شده

2. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فان بومل محرومه....ولی بوآتنگ میرسه

چرا
    Champions League وگرنه European Cup رو که رئال 5 بار و آژاکس و بایرن 3 بار پشت سر هم بردن. تو لیگ قهرمانان فقط میلان آژاکس یوونتوس و یونایتد تونستن به فینال سال بعد برسن که همه شکست خوردن.

4. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

چرا
    ناتینگهام فارست هم تو فرمت قدیمی رقابت ها 2 بار پشت هم قهرمان شده : دی
    منظور ایشون فرمت جدید رقابت هاست ک از سال 93 شروع شده !

6. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

Champions League وگرنه European Cup رو که رئال 5 بار و آژاکس و بایرن 3 بار پشت سر هم بردن. تو لیگ قهرمانان فقط میلان آژاکس یوونتوس و یونایتد تونستن به فینال سال بعد برسن که همه شکست خوردن.
    بالاخره اون زمان لیگ قهرمانان اروپا به اون نام شناخته میشه و اون جام هایی که میلان اون سال ها گرفته به نام لیگ قهرمانان ثبت شده..مثل همه تیم های دیگه...و آخرین تیمی هم بوده که تونسته دوبار پشت سرهم این تورنمنت رو ببره....

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رئال تیمی نبوده که از روبرو شدن باش خوشحال بشم (حد اقل من یکی) ولی حالا که اینجوری مقرر شده تیریپی نیس . میریم تو شیکمشون .
    جدا از شوخی، بازی کاملا غیر قابل پیش بینیه .
    امیدورام روبن و ریبری و مولر اماده باشن و روز خوب گومز باشه . مطمئنا شب سختی برای مدافعای رئال رقم میخوره .
    اون ته زمین هم که تقابل دو تا دروازه بان برتر جهان رو داریم . وجود نویر هم آرامش بخشه برام .
    ایشالا مصدوم هم ندیم تا اونموقع .

بی صبرانه منتظر بازی میمونم ....

9. 8 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته جام اروپا اوایل با 16 تیم برگزار میشد که بعده ها تعداد تیم های شرکت کننده خیلی بیشتر شد و به 32 تیم رسید که همه بازی ها هم بصورت حذفی برگزار میشد.

هر دوره از این رقابت ها هم سختی خودش رو داشته...حالا چون زمان قدیم بوده به نظرم دلیل نمیشه که ارزش کار بقیه تیم ها نادیده گرفته بشه.

هم رئالی که توی اون دوره 16 تیمه 5 بار مکرر قهرمان شده و هم میلانی که در دوره 32 تیمه دو بار پشت سر هم قهرمان شده.
    یا بایرنی که 3 بار متوالی قهرمان شده.

اگر کار آسانی بوده خوب بقیه تیم ها میومدن و قهرمان میشدن

به هر حال صحبت من تنها جنبه یادآوری و اطلاع رسانی داشت.
    Last edited by B3HZ@D; 16-03-2012 at 23:18.

11. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مارسی هم آنچنان تیم دست و پا بسته ای نشون نداده
    امیدوارم بایرن با پشت سر گذاشتن مارسی مقدمات تنبیه رئال مادرید رو فراهم کنه کاری که توش استاده

13. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

به هر حال طرفداران بایرن مشخص شدند
    وعده پست بعدی ما : 1 ساعت بعد بازی اول بین دو تیم ! امیدوارم همه حاضر باشن !!!!
    حتما،بازی با هرنتیجه تمام بشه ما درست هم قبلش هم حینش هم بعدش در خدمتتون هستیم.

15. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه نکــته... تا حالا هیچ تیمی دو سال پشت سر هم تـو CL قهـرمان نـشده ...پس نتیجه میگیریم اون حـرف پلاتینی(فینال بارسا-رئال) رد گم کنی بوده البـته امیدوارم بارسا بتونه سنت شکنی کنه
    هر دوره از این رقابت ها هم سختی خودش رو داشته...حالا چون زمان قدیم بوده به نظرم دلیل نمیشه که ارزش کار بقیه تیم ها نادیده گرفته بشه.
    مثل ایـنکه این تیکه از حرفام باعث سوء برداشت شده : دی
    من به هیچ وجه قصدم از این گفته کوچیک کردن موفقیت ها و قهرمانی های بقیه تیم ها نبود ! اتفاقا به نظر من قهرمانی های گـذشته هر تیم کاملا محترمه(بالاخره باشگاه هست و افتخاراتش...) ..فکر هم نکنم کسی مخالف این حرف باشه!
    من منکر قهرمانی متوالی میلان تو لیگ قهرمانان نیستم !منظور من همونطور که دوستمون میلاد گفت قهرمانی متوالی تو شیوه جدید بازی ها بود!

+
    پ.ن: یعنی پلاتینی اجازه میده باز بارسا قهرمان شه؟!والا با ایـن نـوناشون !

17. 5 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاید خیلیها متاسف باشن که یکی از دو تیم خوب این دوره مثل میلان و بارسا باید در این مرحله حذف بشه
    اما برای من بازی با یک تیم متشخص بسیار لذت بخشه و وقتی در مقابل تیمی که فوتبال رو به خاطر فوتبال بازی میکنه و موفقیت رو فقط در چارچوب زمین تعریف میکنه قرار میگیریم باخت هم میتونه یک پیروزی از زاویه ای دیگه باشه

میلان رو دوست ندارم اما فضای به وجود اومده در این تیم در این فصل من رو مشتاق خودش کرده
    به ویژه اینکه کسی روی نیمکت میلان این تیم رو رهبری میکنه که هم اندیشه نو داره و هم به فوتبال نگاه پاکیزه ای داره
    مالدینی یکی از بلند ترین قله های تاریخ فوتبال بود
    اونقدر رفیع که حتی اگر بازیکنی باشه که برای لحظاتی خاطره مالدینی رو زنده کنه قبل احترام و قابل ستایشه و من فکر میکنم نستا یکی از این بازیکناست

اما بعد از این مقدمه در مورد رقیبمون، نگاهی به قرعه کشی

بنفیکا - چلسی
    فکر میکنم همه چیز در این بازی برابر باشه حتی شانس پیروزی اما چلسی چیزی داره که بنفیکا نداره و اونم بازیکنای با تجربه و صاحب تاریخچه در فوتباله
    بازیکنایی که نیازی نیست اسمشون رو بیارم و فکر میکنم همین بازیکنا هر کدومشون میتونه در زمین یک مربی باشه
    به همین خاطر شانس چلسی رو بیشتر میدونم

مارسی - بایرن
    فکر میکنم یک بازی زیبا بشه فرانسویها شاید فوتبالشون شباهتی به آلمانها نداشته باشه اما میشه گفت دو فلسفه موازی هم هستن
    اگر آلمانها فوتبال رو مفید بازی میکنن فرانسویها هم به نوعی دیگه همیشه دنبال همین نوع فوتبال بودن
    مارسی میتونه شگفتی ساز باشه ولی ستاره های بایرن روز به روز سرحال تر میشن و فکر میکنم اواخر ucl به اوج خودشون نزدیک بشن
    دفاع در برابر بایرن بسیار سخته چون اونها از یک زاویه حمله نمیکنن و گومز هم در یک نقطه خاص منتظر توپ نمیمونه

رئال - آپوئل
    بازی ساده ای به نظر میرسه و به احتمال زیاد به همین سادگی هم تموم میشه
    رئال در این فصل با تیمهای قدرتمندی بازی نکرده بازی با لیون که سایه ای از لیون فصل پیش بود و اوضاع خوبی هم در لیگ فرانسه نداره یا آژاکس که متاسفانه اصلا شبیه تاریخ باشکوهش نیست و تبدیل به یک تیم درجه دو شده اصلا نتونستن محک خوبی برای رئال باشن
    با این وجود این دلیل نمیشه که قدرت رئال رو زیر سوال ببریم
    و فکر میکنم در هر صورت رئال حتی اگر در برابر تیمهای قوی هم قرار میگرفت تا اینجا میومد

میلان - بارسا
    شاید فوتبال برای زیبا تر شدن گاهی فینالهای خودشو جا به جا میکنه تا تماشاگرانش همیشه تا پایان فصل برای فینال انتظار نکشن
    من شانس هر دو تیم رو برای برد برابر میدونم
    بارسا خط حمله سریعتری داره و میلان دفاع بهتری
    شاید بهترین تعریف برای بازیهای بزرگ این باشه که غیر قابل پیشبینی تر از سایر بازیها هستن و فکر میکنم این بازی این ویژگی رو داره

پی نوشت: به احتمال زیاد آبیدال در ترکیب بارسا نباشه و این از نظر فنی برای بارسا خبر بدیه اما از نظر عاطفی تمام بارسلونا منتظر شنیدن خبر سلامتیش هستن
    امیدوارم هر چه زودتر و برای همیشه از این بیماری رها بشه

پی نوشت2: خوشحالم که دوست خوبمون محسن عزیز رو بعد از مدتها در کنارمون میبینم

19. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •