تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 48 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 475

نام تاپيک: I9070 Galaxy S Advance » گوشی اندرویدی سامسونگ با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچ

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

قرار بود امتیاز این گوشی رو قرار بدید! چی شد پس؟

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

قیمت ها دوباره داره به سرعت افزایش پیدا میکنه....
    من نسخه 16گیگش رو 640 خریدم..
    بهمن جان شما چند خریدید؟
    میخوایم پایینترین قیمت ببینم چنده..
    سلام

من نسخه ی 8 گیگش رو 650 خریدم
    البته فکر کنم اولین نفر بودم که این گوشی رو گرفتم بخاطر همین هم یکم نسبت به شما گرونتر شد
    ولی بازهم راضی ام
    درمورد بحث بازی ها هم بگم خیلی راضی ام و ایرادی ندیدم
    همین الان هم یک بنچمارک با Quardant Advanced 1.1.6 گرفتم نمرش شد 2852 ، با S II داداشم که 4.0.3 روش نصبه گرفتم شد 3450
    من به شخصه به یک S Plus مجهز به یک فلش همم راضی بودم ، این که دیگه خیلی بهتره

3. 3 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز Galaxy S Advance رو برای دوستم به قیمت 610تومن طبقه 6علائدین خریدم
    قبلا از نزدیک دیده بودمش ولی امروز خیلی مفصل باش کار کردم
    اول از همه یک سوال: تنظیمات خاصی برای میزان درخشندگی صفحه نمایش داره؟! به نظرم یکم کم نور اومد
    بعد این که خیلی خوش دسته. تا قبل از این برای من خوش دست ترین گوشی گلکسی اس بود
    گوشی فوق العاده روون بود.هیچ لگی توی منو ها ندیدم
    15-16صفحه براش نرم افزار ریختم بازم سرعتش تکون نخورد
    صفحه نمایشش هم خیلی خوب
    صداش برابر با galaxy Player دو اسپیکره خودم بود
    پیکسل ها غیر قابل تشخیص بودن
    کیفیت صدا تو هندزفری خوب بود حس کردم چیپست صدا با گلکسی اس و اس2 یکیه
    کیفیت صدا برداری توی فیلم رو نمیدونم کسی بهش دقت کرده یا نه! ولی هیچ نویزی نداشت.صدا رو مستقیم و شفاف ضبط میکرد.عکسی نگرفتم که تو مانیتور بررسی کنم ولی خوب به نظر میومد توی زووم
    و دیگر هیچ

5. 4 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مجدد....
    دوست عزیز این چیزهارو فراموش کن...

دوستان مطمئن تفاوت سخت افزاری S2 و این گوشی براتون جالب خواهد بود...گفتم یک توضیحی داده بشم شاید برای دوستان هم جالب باشه..

همینطور که میدونید چیپست Advance از نوع NovaThor U8500 هست که از یک سی پی یو دو هسته ای Cortex-A9 با کلاک 1GHZ و چیپ گرافیکی Mali-400MP تشکیل شده.
    و S2 از چیپست 4210 Exynos استفاده میکنه که از یک سی پی یو دو هسته ای Cortex-A9 با کلاک 1.2 GHZ و چیپ گرافیکی Mali-400MP استفاده شده.
    هردو چیپست از تکنولوژی 45 نانومتری بهره میگرند.
    کلاک سی پی یو در Exynos 4210 بیشتر هست ( البته بعدا با امدن کاستوم کرنل ها میشه هامون 1.2 ghz رو کرد) همینطور GPU Mali-400MP در این دو مدل متفاوت هست..
    Mali-400 در GPU هست که این توانایی رو داره که حداکثر تا 4 هسته را پشتبانی کنه. Mali-400 استفاده شده در چیپست Exynos 4210 شامل 4 هسته میباشد اما Mali-400 استفاده شده در NovaThor U8500 تک هسته ای هست!! شاید این شمارو از سخت افزار این گوشی نا امید کنه. ولی بدونید در بنچمارک همین Mali-400 تک هسته ای نمره بیشتری نسبت به Adreno 220 و Power VR540 دریاف میکنه و همینطور من چون گوشی قبلیم EVO 3D از Adreno 220 استفاده میکرد و وقتی با این گوشی در بازی ها مثل gta 3 و Modern Combat 3 مقایسه میکنم میبینم در عمل هم mali-400 با همین تک هسته بازی هارو روانتر و با فرم بسیار بیشتری نسبت به evo 3d و Adreno 220 اجرا میکنه.

رئوف جان S2 تو دست بالت هست؟ اگه هست میشه یه بنچمارک از رام رسمی 2.3.6 یا هامون 4 میتونی بزارید با برنامه quderent بزارید تفاوت سخت افزاری هارو ببینیم.. به خصوص در GPU این دو گوشی.
    Punisher جان اشتباه میکنی ها
    Mali 400این گوشی دقیقا با S2 یکی هست

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام مجدد....
    دوست عزیز این چیزهارو فراموش کن...

دوستان مطمئن تفاوت سخت افزاری S2 و این گوشی براتون جالب خواهد بود...گفتم یک توضیحی داده بشم شاید برای دوستان هم جالب باشه..

همینطور که میدونید چیپست Advance از نوع NovaThor U8500 هست که از یک سی پی یو دو هسته ای Cortex-A9 با کلاک 1GHZ و چیپ گرافیکی Mali-400MP تشکیل شده.
    و S2 از چیپست 4210 Exynos استفاده میکنه که از یک سی پی یو دو هسته ای Cortex-A9 با کلاک 1.2 GHZ و چیپ گرافیکی Mali-400MP استفاده شده.
    هردو چیپست از تکنولوژی 45 نانومتری بهره میگرند.
    کلاک سی پی یو در Exynos 4210 بیشتر هست ( البته بعدا با امدن کاستوم کرنل ها میشه هامون 1.2 ghz رو کرد) همینطور GPU Mali-400MP در این دو مدل متفاوت هست..
    Mali-400 در GPU هست که این توانایی رو داره که حداکثر تا 4 هسته را پشتبانی کنه. Mali-400 استفاده شده در چیپست Exynos 4210 شامل 4 هسته میباشد اما Mali-400 استفاده شده در NovaThor U8500 تک هسته ای هست!! شاید این شمارو از سخت افزار این گوشی نا امید کنه. ولی بدونید در بنچمارک همین Mali-400 تک هسته ای نمره بیشتری نسبت به Adreno 220 و Power VR540 دریاف میکنه و همینطور من چون گوشی قبلیم EVO 3D از Adreno 220 استفاده میکرد و وقتی با این گوشی در بازی ها مثل gta 3 و Modern Combat 3 مقایسه میکنم میبینم در عمل هم mali-400 با همین تک هسته بازی هارو روانتر و با فرم بسیار بیشتری نسبت به evo 3d و Adreno 220 اجرا میکنه.

رئوف جان S2 تو دست بالت هست؟ اگه هست میشه یه بنچمارک از رام رسمی 2.3.6 یا هامون 4 میتونی بزارید با برنامه quderent بزارید تفاوت سخت افزاری هارو ببینیم.. به خصوص در GPU این دو گوشی.
    شما یک بنچ مارک از ادونس قرار بدید با مقایشه امتیازات 3D و 2D میشه فهمید!
    البته اطلاعات منم هم میگه که چیپ 8500 از پردازنده گرافیگی تک هسته ای استفاده میکنه!

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

The Samsung Galaxy S is powered with 1GHz dual core Cortex-A9 while Galaxy S2 is 1.2GHz Dual Coreprocessor. The Galaxy S Advance is running on the NovaThor U8500 chipset which includes a Mali-400MP graphics processing unit (GPU) so performance should be well above its predecessor. The Galaxy S2 also uses a dual core ARM Cortex-A9 setup, this time clocked at 1.2GHz and using Samsung's fantastic Exynos chipset, which features the same Mali-400MP GPU as the Galaxy S Advance.

9. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم اون گوشی های سونی هست که تک کور استفاده شده

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

The Samsung Galaxy S is powered with 1GHz dual core Cortex-A9 while Galaxy S2 is 1.2GHz Dual Coreprocessor. The Galaxy S Advance is running on the NovaThor U8500 chipset which includes a Mali-400MP graphics processing unit (GPU) so performance should be well above its predecessor. The Galaxy S2 also uses a dual core ARM Cortex-A9 setup, this time clocked at 1.2GHz and using Samsung's fantastic Exynos chipset, which features the same Mali-400MP GPU as the Galaxy S Advance.
    عزیز تمام اطلاعاتی که من دارم میگه چیپ گرافیکی که در NovaThor U8500 استفاده شده Mali400 MP1 هست! یعنی تک هسته ای!
    در حالی که چیپ گرافیکی S2 از نوع Mali400 MP4 هست.

خود STericson هم هیچ اشاره ای به 4 هسته ای بودنش نکرده+ در بلوک دیاگرامش هم بصورت تک هسته ای رسم شده.

12. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کلا نواتور جی پی یو تک هسته ای هست یه سری به لینک زیر بزنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد چیپ سامسونگ هم اونجوری که تو ویکی نوشته کواد کور که فک کنم اشتباه

14. 2 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Punisher جان اشتباه میکنی ها
    Mali 400این گوشی دقیقا با S2 یکی هست
    سلام....
    داداشی Mali-400 طوری طراحی شده که از یک تا 4 هسته میتونه پشتیبانی کنه...
    نوعی که در S2 استفاده شده 4 هسته داره و اونی که در چیپست های NovaTur استفاده شده در تمام مدلش ها تک هسته ای هست.
    البته این دلیل بر ضعیف بودن نیست!!!!!!!!
    در بچمارک از Adreno 220 و Power VR540 نمره بیشتری دریافت میکنه در بازی هم بسیار فرم بیشتری از Adreno 220 میده.

16. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •