تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 75 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ناتی این نسل دو تا IP جدید داد هر دوشون بین بهترین های نسل !
    نسل پیشم عالی بود... سری Crash یکی از بهترینای PS بود ...

2. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

یه چیز هست به نظرم حامد باید توجه کرده باشه بهش! : دی

این قضیه خون اومدن رو صورت... اگر دقت کرده باشین تو نمایش قبلی یارو با مشت بود چی بود زد صورت جوئل خون ریخت پایین!
    حالا این دفعه یارو کله جوئل رو کوبید به میز خون ریخت رو صورتش خیلی قشنگ بود واقعا دقت به این میگن!!! اینطور که مشخصه ناتی داگ هیولا بزرگتری از آنچارتد رو میخواد بده بیرون!

+
    2013 درگیری داریم سر بهترین گرافیک شدن! D:
    البته این بازی در کنار کرایسیس حرفی نداره با توجه به اینکه کرایسیس هم سیستم تخریبش, بتلفیلد رو میخوره هم اینکه انیمیشن هاش و فیزیک بازی بخصوص عالی کار شده! مثلا تو کرایسیس 3 میری تو اب اسلحه خیس میشه قشنگ! ساختمون رو کامل میاری پایین! Oo
    ... حالا tlou نه فیزیک داره نه انمیشن قوی نه دقت تو جزئیات پر از باگ و کلا هیچی ولی شانس داره مثل آنچارتد سایت های مختلف هم به فیزیک و انمیشن خوب خیلی توجه ندارن

من نظر خودم مترو و بایوشاک و همین TLOU شاهکار از نظر گرافیک (هنری و فنی) واقعا شاخ بودن همینطور بقیه بازی ها در سطح بسیار خوبی قرار دارن... در کل جنگ بزرگی صورت میگیره
    نسل پیشم عالی بود... سری Crash یکی از بهترینای PS بود ...
    اره حمید کاملا باهات موافقم crash یکی از بهترین ها بود واقعا زیبا!
    Last edited by Killzone2; 07-09-2012 at 19:52.

4. 8 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تایم 12 دقیقه ی تریلر رو دقت کنید!وقتی جویی ضربه میزنه با لوله به سرـــه دشمن چطور قطرات خون منظم و دقیق پاشیده میشه رو دیوار پشت سرش!!!(همه دستــه جمعی باس بریم تیمارستان..خُلِمون کرد!!)
    تایم 12 دقیقه و 55 ثانیه هم به قدری دقت تو کار زیاد بوده که وقتی طرف رو با تیر میزنیه و داره میوفته زمین شعله های آتش با کوچکترین تماس با شلوارش آتش میگیره و ادامه ی کار که پخش خون کف زمین هست!
    این 15 دقیقه سرشار از توضیحات در مورد نکات ریز و دقت فوق العاده ی سازنده هست!

6. 6 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

وحید فقط تو این یک تیکه ساختمون ، این همه اتفاق افتاد تو فک کن تو کل بازی که حالا معلوم نیست چند تیکه از ساختمون ها ، سالن ها ، ممکنه داخل یک ورزشگاه یا یک اوپرا بشیم ممکنه از مسیر یک قطار یا یک مترو طول و دراز حرکت کنیم یا یک فرودگاهی که داغون شده و هواپیماهایی این ور اونور سرنگون شدن یا کل شهر ..یا......حالا همگی این ها موردی هستش که ما بدون اون کله قارچی ها دیدیم اصلا معلوم نیست اونا کی میان ، با کی میان ، شب میان یا روز میان (اصلا این محیط شب بشه که واویلا ) بلکه با این ادما اومدن یک محیط نبرد سه جانبه رخ داد یا ممکنه یک جایی رو اروم رد کنیم و فقط شاهد درگیری های بین این کله قارچی ها با ادم بدها باشیم.
    فقط من تو فکر اینم تو این بازی شب بشه ، تو یک جایی متروک تر از این سکانس هایی که دیدیم تنها با صدای قور قور ، قورباغه و ملخ کمی این کله قارچی ها پشت در وایسادن و به ما نگاه می کنن
    به نظرم که بهتره اسمشو بزارم یک Horror تمام عیار چون من که چند سالی میشه منتظر این ترس هستم
    Last edited by Layken; 07-09-2012 at 23:38.

8. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ND چند تا تریلر این گیم و CG منتشر کرده که دو تا گیم پلی ها توی یک لوکیشن بوده و باقی ویدئو ها هم چیز زیادی از بازی رو نمایش ندادند...
    و این یه نکته ی خوبه چون با توجه به اینکه (به احتمال زیاد) هر مرحله رو میشه به شیوه های گوناگون تموم کرد(مطمئن نیستم) نشون ندادن ویدئو های بیشتر از بازی
    به جذابیت بازی و استفاده از هوش خود برای رد کردن مراحل ، بیشتر میکنه...
    در مورد نشون ندادن واکر ها( حالا اسمشون هرچی هست) هم تشنه گذاشتن فن ها توسط ND گویا در دستور کار قرار گرفته تا جایی که اول هر کدوم ازین تریلر ها
    شخصیت های بازی دارند از دستشون فرار میکنن و نجات پیدا میکنن...
    هنوزم بعد از گذشت مدت طولانی باز هم منتظر اطلاعات بیشتر از بازی همچنین اون دشمن هایی که فکر کنم تنها راه غلبه بر اونا فرار باشه ، هستم...
    Last edited by CRIS Joon CR7; 10-09-2012 at 00:11.

10. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهتره اسمشو بزارم یک Horror تمام عیار چون من که چند سالی میشه منتظر این ترس هستم
    اینو فکر نکنم کسی بعد از مدتها منتظرش نباشه حامد!کلآ جای خالیه یک عنوان تمام عیار هرور واقعآ حس میشد که tlou اومد..
    دوستانی که فیلم i am legend با بازی ویل اسمیت رو دیدن صد در صد موافقن که حال و هوای بازی و طراحی محیطش خیلی شبیه اونه.واقعآ حس غریب و تنهایی و تلاش فقط برای زنده موندن مشخصه...

مبارزه با انسانهاش تا این اندازه استرس وارد می کنه وای به حال شبه زامبی ها و به قول حامد محیط شَبِش چه شود!!!
    Last edited by B.3.S.T; 08-09-2012 at 00:37.

12. 5 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

قبول دارم شبیه I Am Legend ـه. با اینکه فیلم در این مورد زیاد دیدیم اما بازیهای زیادی نبودند که حس تمام عیار مبارزه برای زندگی رو القا کنند.
    البته اطلاعات زیادی درمورد زامبی ها نداریم و اکثر درگیری ها با افراد سالم دیگر است.ولی فکر می کنم بازی از این المان بهره خوبی برده است.
    راستی دوستان این بازی زمان انتشارش مشخص شده است؟

14. 2 کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

قبول دارم شبیه I Am Legend ـه. با اینکه فیلم در این مورد زیاد دیدیم اما بازیهای زیادی نبودند که حس تمام عیار مبارزه برای زندگی رو القا کنند.
    البته اطلاعات زیادی درمورد زامبی ها نداریم و اکثر درگیری ها با افراد سالم دیگر است.ولی فکر می کنم بازی از این المان بهره خوبی برده است.
    دوست عزیز توی تریلر اول اگه خاطرتون باشه زامبی داشت.
    بیماری از یه قارچ طبیعی که تو طبیعت بیشتر مثل انگل تو بدن حشرات و حیوانات بی دفاع رشد میکنه و از اونها تغذیه میکنه و اونا برای حفظ بقا مثل وحشیا به موجودات دیگه حمله میکنن
    که تو این بازی این انگل افتاده به جون انسانها.حتی تو سایت bbc هم از این بیماری عکس و مطلب کامل وجود داره

16. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوستانی که فیلم i am legend با بازی ویل اسمیت
    درسه ...خود Nauthy هم گفته بود که از فیلمایی مث I Am Legend و The Road و....الگوبرداری کردن واسه اتمسفر بازیو اینا ...فک کنم همه ی اون فیلمارم میخوره !دی !

دقیقا نه ولی 2013 هسش

18. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوست عزیز توی تریلر اول اگه خاطرتون باشه زامبی داشت.
    بیماری از یه قارچ طبیعی که تو طبیعت بیشتر مثل انگل تو بدن حشرات و حیوانات بی دفاع رشد میکنه و از اونها تغذیه میکنه و اونا برای حفظ بقا مثل وحشیا به موجودات دیگه حمله میکنن
    که تو این بازی این انگل افتاده به جون انسانها.حتی تو سایت bbc هم از این بیماری عکس و مطلب کامل وجود داره
    درسته اما خیلی از درگیری باهاشون توی تریلر ها نبود.
    جالبه... یعنی توی این بازی از یه نمونه ی بیماری واقعی کپی برداری کردند؟

20. 2 کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •