یا الان لپ تاپ بخرید 2 میلیون یا سه ماهه دیگه بخرید 20 میلیون !!!
دلارم ارزون کردند تا سکه های پیش فروش که میخواند بدند ارزون باشه کمتر ضرر کنند !
نحوه حساب کردن دلار مشخصه و کارشناسان اقتصادی قیمت واقعی دلارو 2500 تا 3000 تومن حساب میکنند.
یا الان لپ تاپ بخرید 2 میلیون یا سه ماهه دیگه بخرید 20 میلیون !!!
دلارم ارزون کردند تا سکه های پیش فروش که میخواند بدند ارزون باشه کمتر ضرر کنند !
نحوه حساب کردن دلار مشخصه و کارشناسان اقتصادی قیمت واقعی دلارو 2500 تا 3000 تومن حساب میکنند.
بله دوستان من هم مطمئن شدم که دیگه قیمتا پایین نمیاد واگر از اینی که هست بیشتر نشه باید کلامون رو بندازیم هوا.ومن دوباره باید این جمله تکراری رو بگم که اگر نیاز دارید بخرید اگرهم نیاز ندارید نخرید!!!!
قطعاً ارزونتر می شه پس خواهشاً اطلاعات غلط به امت ندهید چونکه بعد از استانبول تا به امروز دلار 280 تومن ارزون شده بعد از این نیز با توافقات که خواهد شد حساسیت از بازار ارز و طلا برداشته خواهد شد پس وعده دو هفته دیگه و پس از اجلاس بغداد![]()
نمیشه گفت قطعا ارزون میشه ولی این احتمال خیلی زیاده چون بنابر اتفاقات پیش آمده روابط ذاره خوب میشه اگه کسی گند نزنه توش بگم...بگم.....نشون بدم....ببینید ما اومدیم اینجا..................
eeeeeeeeedddddddddddiiiiiiiiiiit
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
مثل اینکه شما تو بازار نرفتی و اوضاع رو ندیدی .اگر ارزون بشه که ما هم خوشحال می شویم ولی تا الان شما یه چیز رو به من بگو که تو این مملکت گرون شده و دوباره برگشته به قیمت اولش بعدشم اگر هم ارزون شه مثلا یه کالایی 400تومن رفته روش و بعد 30 تومن ارزون میشه و همه خوشحال می شوند ولی در اصل این کالا هنوز 370 تومن گرونه.پس بیاید واقع بین باشیم.
الان گوشی های موبایل ارزون شدن تقریبا یکم بیشتر از قیمت قبل از گرونی ولی نسبت به اوج گرونی اومدن پایین گوشی 900 تومنی الان هفتصدو خورده ای شده
دوست عزیز با گفتن همین حرفا هست که وضعمون اینه تا وقتی ما همچین انتظاری رو داریم واگر یکی ارزون بده بهش شک میکنیم به خاطر همین اون فروشنده هم که دلش برای من و شما که نسوخته میگه تا وقتی خودشون میخوان منم گرون میفروشم اما اگر دندون رو جیگر بزاریم مجبور میشه بیاره پایین چون شغلش همینه نمیتونه که به خاطر فروش نرفتن جنسش کار و کاسبیش رو تعطیل کنه که!
خرید توی این برهه زمانی واقعا گناه کبیرس الان هارد اکسترنال 30 تومنی پائین اومده تا 2 هفته دیگه 30 40 تومنیم پائین میاد
در مورد لپتاپ هم از یه فروشنده معتبر پرسیدم که تقریبا آشنا بود گفت الان اصلاً خرید نکن بار جدید لپتاپ وارد شرکت ها بشه قیمت ها یهو میکشه پائین الان این قیمتای کاذب بخاطر اینه که شرکت ها بدلیل قیمت ارز خرید نکردن و خریدهای قبلیشون رو کماکان دارن به دوستانی که موج منفین میندازن!!!
قيمت ها احتمال زياد پايين مياد همين الانش هم فروشنده ها لپ تاپ رو با قيمت كمتري ميخورند ولي با همون قيمتي كه قبل ارائه ميدادن ميفروشن و نظرشون اينه كه كم كم قيمت رو كم كنن
منم نظرم رو اينه با ورود بار جديدي باز قيمت ها كمتر ميشه
فقط اگه همه همكاري كنن و كسي خريد نكنه
پسرا و دخترا ، آقایون و خانوما ای ملت خوبه خوب گوش کنید اگه تا همین5 خرداد کمر این دلاره نشکست هر چی میلتون کشید نثار دشمناتون کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)