سلام دوست عزیز.
تنها راه شما اینه که بایاستو به حالت قبل برگردونی.احتمال داره در ورژنهای بعدی این مشکل حل بشه.
موفق باشید.![]()
سلام دوست عزیز.
تنها راه شما اینه که بایاستو به حالت قبل برگردونی.احتمال داره در ورژنهای بعدی این مشکل حل بشه.
موفق باشید.![]()
دوستان عزیز آپدیت بایاس برای اکثر مادربوردها تقریبا یکسان هست.
Last edited by Hossein-GMail; 27-04-2008 at 00:59.
سلام عزیز.
ببین مدل مادربوردت همینه:
اگه این بود لینک دانلود بایاسش پایین عکسشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.![]()
با سلام مادر برد من- magic pm800 هست و بایاس ان pm800-8237-6a7l2j1cc-00 --- award phonex فایل آبدیت آنرا از کجا بگیرم خیلی گشتم نتوانستم پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر از دوستان عزیز و مدیر گرامی
سلام
من خودم هم سر در نمیارم.
در حال حاضر جعبه مادربورد در دسترسم نیست.
باید از روی جعبه نگاه کنم.
ممنون بابت جوابهایی که دادید
ممنون بابت کمکت.اما مادربورد قبلی من سویو بود و الان دیگه این نیست.
به هر حال ممنون.
دوستان به بنده کمک کنید برای این مادربرد:
Iwill P4HT
هر چی اینترنت رو زیر و رو کردم نه راهنماش رو پیدا کردم نه بایوس رو
رم این مادر برد سوخته و برای تعویض نیاز دارم دفترچش رو ببینم نمی دونم این چه مدل رم روش سوار شده به نظر DDR 266 میاد ولی نمی دوم تا چه مقدار رم رو ساپورت می کنه و ...
ضمنا بایوس هم اگر باشه آپدیت بشه خیلی خوبه.
با سلام مادر برد من- magic pm800 هست و بایاس ان pm800-8237-6a7l2j1cc-00 --- award phonex فایل آبدیت آنرا از کجا بگیرم خیلی گشتم نتوانستم پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر از دوستان عزیز و مدیر گرامی
خواهش میکنم عزیزم.
نا امید نشیا!
این کارو انجام بده.
startرو باز کن و در Search تایپ کن:System Information
برنامه رو اجرا کن.
بقه مراحل هم که توی عکس مشخصه.
![]()
سلام دوست من.
نگاهی به این سایت بکن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از لطفت ممنونم دوست من ولی اونجا نبود هر سه تا صفحه رو دیدم نمی دونم چه بلایی سر این شرکت اومد یه زمان خیلی معروف شده بود الان با ذره بین هم نمی شه اثری ازش پیدا کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)