بسیار ممنونم از شما.
آیا خطر بیماری سخت ،مثل سرطان خون ،وجود داره؟
اگه فقط کم خونی باشه راه درمانش چیه؟
جنسیت زن و 49 ساله.
ممنون
بسیار ممنونم از شما.
آیا خطر بیماری سخت ،مثل سرطان خون ،وجود داره؟
اگه فقط کم خونی باشه راه درمانش چیه؟
جنسیت زن و 49 ساله.
ممنون
بعضی بیماری ها میتونن با وم خونی فقر آهن خودشون رو نشون بدن؛مثل انواع بدخیمی ها،بیماری های مزمن کلیه یا خونریزی گوارشی
چون فقر آهن در خانم ها خیلی شایع هست معمولا با تشخیص فقر آهن درمان شروع میشه و بررسی برای بیماری های دیگه وقتی شرایط بیمار با فقر آهن توجیه نشه یا علائم خطری مشاهده بشه انجام میشه
اما فقر آهن در آقایون باید بخصوص برای خوندیزی های مخفی گوارشی بررسی بشه
درمان فقر آهن با مصرف مکمل های آهن هست
پاسخ به درمان سریع اتفاق میافته و معمولا بعد از اصلاح هموگلوبین تا چند ماه هم برای جایگزین شدن ذخایر آهن نیاز هست مکمل آهن مصرف بشه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دکتر جان ، تو تاپیک تیروئید ، جواب من رو دادی ، ازت ممنونم . رفتم دکتر هم دقیقا حرف شمارو تایید کرد و گفت که تیروئید مشکلی نداره و عادیه .
الان آزمایش خون دادم .
این نتایج اون هستش
انصافا نیم ساعت تایپ کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- میشه لطفا یه توضیحی بدید که این مواردی که از رنج بالاتر هستش چیه ؟ کلا من الان باید نگران چیزی باشم ؟ به دکتر متخصصی مراجعه کنم ؟!
یه شرح کلی از این نتایج بدی خیلی ممنونت میشم . سپاسگذار .
هم شمارش سلولی و هم بیوشیمی خون خوب هست....من موارد بالاتر از حد نرمال ندیدم....درست دقت نکردم یا تایپ نشده؟
نه همش درسته ، اون مورد W.B.C فقط پایین تر از حد نرمال هستش . اون رو خواستم بدونم مشکلی نداره ؟
من قدم 180 هستش ، وزنم حدود 72 - 73 . هیچ مشکلی واقعا ندارم . اما در طول یکسال گذشته ، صورت من فوق العاده لاغر شده و این تغییر خیلی چشمگیر هستش تو صورت من . واقعا باعث اذیتم شده .
البته علائم تیروئید رو داشتم . مثل نازک شدن موی سر ، گرما گریز بودن ، تعریق دست ها و .... اما خوب تو آزمایش نشون داد مشکلی نیست .
شما نکته ای ، راهنمایی ، موردی به ذهنتون میرسه بفرمایید من برم دنبالش ...
سپاسگذارم که بدون منت کاربران رو راهنمایی میکنید .
میزان WBC یا همون گلبول سفید رو 4000 تا 10000 طبیعی در نظر میگیریم....حتی مقادیر کمی کمتر یا بیشتر رو هم با توجه به شرایط بیمار میشه طبیعی حساب کرد
اگه کاهش وزن محسوس داشتین و یا علائمی مثل خستگی ...... تعریق شبانه....درد مزمن یا علائم مزمن دارین بهتر هست از طریق یه متخصص داخلی بررسی کافی رو انجام بدین
اما این آزمایش طبیعی هست
راهنمایی برای خواندن نتیجه pet scan
با سلام
یکی از دوستان یه pet scan انجام داده که نتیجه ش امروز رسیده و با توجه به تعطیلات و عدم دسترسی به پزشکشون استرس زیادی دارن
بسیار خوب میشه اگه کسی از اساتید بتونه راهنماییمون کنه
متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم غدد لنفاوی درون شکم مشاهده شده و هم در کبد یه ناحیه مشکوک مشاهده شده
باید با توجه به نوع بیماری با پزشکشون تماس بگیرن
والا مشکل ایشون در روده بزرگ شون بوده
2سال قبل یه عمل در روده بزگ داشتند که جراح در حین عمل متوجه یه پولیپ میشه و اونو برمیداره که خوشبختانه خوش خیم بوده
بعد از برگردوندن روده به داخل شکم(بعد چندماه) هر ماه آزمایشاتی رو انجام میدادند که اخیرا مقدار آزمایش بالاتر رفته بوده که کولونوسکوپی و نمونه برداری هم چیزی نشون نداده و پزشکشون برای علت یابی توصیه به petscan کردند
اساتیده محترم نظرشون چیه درمورده این ازمایش
FERITIN....... 146 M10-140 F9-90
T4.....6 ADULT 4.5--12.5
TSH......3.4 ADULT 0.3--5
SERUM ZN..........46 L 70-125 UG\DL
HB .A1C.........4 3-6
FAST BLOOD SUGAR......105 70-100 MG/DL
CALCIUM-TOTAL.......9.0 8.5-10.5 MG/DL
PHOSPHOR........3.7 AD:2.5--5 MG/DL CH:4- 7 MG/DL
مرد 26 ساله.
Last edited by XXS; 21-06-2015 at 22:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)