تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 49 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 486

نام تاپيک: همه چیز درمورد SAMSUNG D585

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این مقاله از سایت cnet ترجمه شده و در مورد تنظیم کنتراست و برایتنس توضیح میده..خواندنش خالی از لطف نیست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو این نوشته توضیح میده که افزایش کنتراست باعث افزایش روشنایی مبشه و افزایش برایتنس باعث تغییر در رنگهای مشکی و تیره میشه..
    مطالعه کردم
    درمورد برایتنس درسته،کم کردنش باعث تیره تر شده رنگ مشکی میشه اما این تعریف کنتراست رو تغییر نمیده دوست عزیز
    اینجا یه فایل PDF درمورد تعریف صحیح کنتراست آپلود کردم،مطالعه کن بد نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعریف اصلی و دقیق کنتراست میشه:
    تفاوت بین تیره ترین نقطه تصویر تا روشن ترین نقطه همان تصویر

خدای نکرده قصد توهین ندارما،کلا ما اینجا جمع شدیم که باهم تبادل اطلاعات کنیم دیگه

2. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تعریف اصلی و دقیق کنتراست میشه:
    تفاوت بین تیره ترین نقطه تصویر تا روشن ترین نقطه همان تصویر
    این تعریف کنتراسته..منم اینو میدونم ( یعنی همه میدونن!!).. اصلا معنی کنتراست یعنی " تضاد "...
    بحث ما مربوط به معنی وتعریف کنتراست نیست..این نوشته هم فقط کنتراست رو بصورت کلی تعریف کرده اما چیزی از تنظیمات کنتراست در منوی تی وی ها نگفته...در حقیقت فقط یه قاعده ی کلی از کنتراست ارائه داده ..
    بحث ما در اینجا مربوط به تنظیمات کنتراست در منوی تی وی و تاثیری که تو تصویر میذاره هست که کم وزیاد کردنش لزوما باعث تیره شدن تصوبر و در عین حال روشن شدنش "بطور همزمان" نمیشه...تنها تاثیری که تنظیمات کنتراست تو منوی تی وی رو تصویر میذاره در رنگهای روشن هست و تغییری در رنگ مشکی نمیده..اگه تو اون عکس مقاله هم دقت کرده باشی تغییر کنتراست تاثیری در رنگهای تیره نذاشته...اصلا چرا راه دور بریم ؟ کاقیه با ریموت تی وی خودت کنتراست رو کم وزیاد کنی..میبینی که رنگ مشکی عوض نمیشه یا بطرز خیلی خیلی نامحسوسی ممکنه یه کم عوض بشه و فقط رنگهای روشن و سفید تغییر میکنن...

خدای نکرده قصد توهین ندارما،کلا ما اینجا جمع شدیم که باهم تبادل اطلاعات کنیم دیگه
    این چه حرفیه...
    Last edited by velvet revoulver; 07-03-2012 at 15:35.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خیلی ممنونم عزیزم از پاسختون , شما که از نزدیک دیدید این دو مدل رو به نظرتون کدوم مدل بهتر بود؟!کلآ نظر خود شما روی کدوم مدله؟

یک دنیا سپاسگذارم
    والا اون چیزی که من دیدم واقعا تفاوت خیلی کم بود..اما همونطور که تو چند پست قبلی هم گفتم تفاوت تو HD خیلی کمه و شاید زیاد ملاک خوبی واسه مقایسه نباشه...
    Last edited by velvet revoulver; 07-03-2012 at 15:45.

5. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این تعریف کنتراسته..منم اینو میدونم ( یعنی همه میدونن!!).. اصلا معنی کنتراست یعنی " تضاد "...
    بحث ما مربوط به معنی وتعریف کنتراست نیست..این نوشته هم فقط کنتراست رو بصورت کلی تعریف کرده اما چیزی از تنظیمات کنتراست در منوی تی وی ها نگفته...در حقیقت فقط یه قاعده ی کلی از کنتراست ارائه داده ..
    بحث ما در اینجا مربوط به تنظیمات کنتراست در منوی تی وی و تاثیری که تو تصویر میذاره هست که کم وزیاد کردنش لزوما باعث تیره شدن تصوبر و در عین حال روشن شدنش "بطور همزمان" نمیشه...تنها تاثیری که تنظیمات کنتراست تو منوی تی وی رو تصویر میذاره در رنگهای روشن هست و تغییری در رنگ مشکی نمیده..اگه تو اون عکس مقاله هم دقت کرده باشی تغییر کنتراست تاثیری در رنگهای تیره نذاشته...اصلا چرا راه دور بریم ؟ کاقیه با ریموت تی وی خودت کنتراست رو کم وزیاد کنی..میبینی که رنگ مشکی عوض نمیشه یا بطرز خیلی خیلی نامحسوسی ممکنه یه کم عوض بشه و فقط رنگهای روشن و سفید تغییر میکنن...
    درسته من اول اومدم تعریف درستشو بگم بعدش بریم سر عملی بودنش.
    آره قبول دارم که بیشترین تاثیرش رو نقطه های روشن و سفید هستش و کمی هم رنگ مشکی رو غلیظ تر میکنه
    درکل Dynamic Contrast به نظر من رنگ واقعی رو نمیده.
    البته شاید از نظر خیلی ها جالب و دلنشین باشه اما به نظرم هرکی طبق سلیقه خودش تصویر رو کالیبره کنه بهتره.
    Dynamic Contrast تو خیلی جاها باعث میشه که برخی از جزئیات تصویر بر اثر روشنایی بیش از حد،محو بشه اما بعضی جاها هم خیلی خوب عمل میکنه...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی ممنونم عزیزم از پاسختون , شما که از نزدیک دیدید این دو مدل رو به نظرتون کدوم مدل بهتر بود؟!کلآ نظر خود شما روی کدوم مدله؟

یک دنیا سپاسگذارم
    من این دوتارو از نزدیک کنار هم ندیدم.
    اما بهتره که یا فایل رو بریزی و تو هردوتا تست کنی.
    البته ناگفته نمونه که D455 رزولیشن پایینی داره ها:
    1024*768
    که از نظر من زیاد جالب نیست.

8. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من این دوتارو از نزدیک کنار هم ندیدم.
    اما بهتره که یا فایل رو بریزی و تو هردوتا تست کنی.
    البته ناگفته نمونه که D455 رزولیشن پایینی داره ها:
    1024*768
    که از نظر من زیاد جالب نیست.
    اگه برای استفاده های معمولی و تماشای تلویزیون و کانالهای خارجی باشه زیاد فرقی نمیکنه که HD باشه یا full hd...کانالهای دیجیتال ایران که Sub HD هستن . کانالهای خارجی هم بجز تعداد خیلی کمشون بقیه اکثرا sub hd یا نهایتا hd هستن...مگه اینکه استفاده های دیگه ای مد نظر باشه (مثل فیلمهای فول اچ دی و ...) اما در استفاده نرمال و روزمره تفاوت چندانی وجود نداره...
    Last edited by velvet revoulver; 07-03-2012 at 21:07.

10. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه برای استفاده های معمولی و تماشای تلویزیون و کانالهای خارجی باشه زیاد فرقی نمیکنه که HD باشه یا full hd...کانالهای دیجیتال ایران که Sub HD هستن . کانالهای خارجی هم بجز تعداد خیلی کمشون بقیه اکثرا sub hd یا نهایتا hd هستن...مگه اینکه استفاده های دیگه ای مد نظر باشه (مثل فیلمهای فول اچ دی و ...) اما در استفاده نرمال و روزمره تفاوت چندانی وجود نداره...
    استفاده من بیشتر فیلم و ویدیو کلیپ های 720p و 1080p هستش.که در اینصورت تفاوت کاملا مشخصه.
    باز بستگی به خودشون داره که چه استفاده ای مد نظرش هست

12. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یکی از آشنا های ما از این تلویزون داره و من تصویرش رو دیدم
    اینکه شما میفرمایید مشکل جاموندگی تصاویر نداره، رو من قبول ندارم.
    والا تو تصاویری که من دیدم این موضوع خیلی مشهود بود و باعث آزار چشم میشد(از قضا فوتبال پخش میکرد، و توپ فوتبال وقتی شوت میشد انگار یه ستاره دنباله دار بود)
    به نظر من این موضوع خیلی مهمه و برای انتخاب تلویزون حتما باید بهش توجه بشه ، برای همین من پلاسما گرفتم دیگه!

14. این کاربر از behnam129 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اتفاقا من هم توی یک مسابقه فوتبال چندشب پیش بود اولین بار همچین چیزی رو دیدم و متوجه شدم برای خود بازی هست.

16. این کاربر از tomson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یکی از آشنا های ما از این تلویزون داره و من تصویرش رو دیدم
    اینکه شما میفرمایید مشکل جاموندگی تصاویر نداره، رو من قبول ندارم.
    والا تو تصاویری که من دیدم این موضوع خیلی مشهود بود و باعث آزار چشم میشد(از قضا فوتبال پخش میکرد، و توپ فوتبال وقتی شوت میشد انگار یه ستاره دنباله دار بود)
    به نظر من این موضوع خیلی مهمه و برای انتخاب تلویزون حتما باید بهش توجه بشه ، برای همین من پلاسما گرفتم دیگه!
    این تی وی هم مثل همه ی ال سی دی های دیگه مشکل گوستینگ رو کمابیش داره..اما نه اینقدر حاد که شما میگید..احتمالا اشکال از سورس بوده..تو خیلی از فیلمها وتصاویر این مساله دیده میشه که مشکل اغلب برمیگرده به خود فیلم...کلا این مدل گوستینگ خیلی زیادی نداره مگه اینکه خیلی حساس باشید..البته اینم بگم که در کل تا بحال هیچ ال ئی دی و ال سی دی ساخته نشده که نرمی وروانی تصویر پلاسما رو داشته باشه و از این لحاظ پلاسماها واقعا برتر هستند و اگه یه نفر خیلی حساس باشه بهتره که پلاسما رو انتخاب کنه. اما در استفاده ی عادی و برای عام مردم تفاوت چندان محسوس نیست...

18. 4 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •